Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo III'ün Ban Dalgası Başladı

Ban dalgası gelecek dedi dedi inanmadınız, ne oldu şimdi?

   Daha önce hile konusunda birçok oyuncunun eleştirdiği Diablo III, Blizzard'ın başlattığı ban dalgasıyla yavaş yavaş temizlenmeye başladı.
 
   Haftalar öncesinde konu hakkında bir uyarı yayımlayan ve son kullanıcı sözleşmesinin kurallarına uymayan, hack ve bot kullanan oyuncularını oyundan uzaklaştıracağını net bir biçimde dile getiren Blizzard, artık bu belirtilen kurallara uymayan oyuncuların Battle.Net hesabını kapatıyor. Yeni gelecek güvenlik önlemleriyle birlikte de bu sorunların daha da azalacağı düşünülüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak BattleNet Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Gamescom'a Katılacağı Kesinleşen Firmalar Dead Space 3 Özünden Kopmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İronik Adam

14.6.2012 14:13:47

0
Bence çok iyi olmuş.Oyun ile para kazanma da olacak.Harika bence.Eğer çok sıkılıyorsan oynamazsın.Bazıları diyecek e para için oynayacaklar.Yok bodrumda zorla diablo 3 oynatçakmış falan.Merak etmeyin siz.Zaten Blizzard sınırı düşürür ve sadece bazı itemler içinsınırlama yapmaz.Bu oyun yine efsane olacak.

onrsvnc

13.6.2012 22:45:10

0
ban hammer i çıkartmış piyasaya aferim banlasın arkadaş gerçek paralı itemler de piyasaya çıkıyıo artık çok görürüz diablo oynamaktan işaret parmağını kaybetti korede çocukları bodruma kapatan adam zorla diablo 3 oynatıyor falan diye

BlackBeasT

13.6.2012 21:07:19

0
MP oyunda hile kullanarak lvl atlama yada kendince üstünlük kurmaktan nasıl keyif alınır ? çoklu oyunculu sistemde hile yapan kişi ya mallığını gizlemek adına yapıyordur ki hile yaparak zati 1 nevi ispatlamış oluyor yada ailesinde bulunan bireylere küfür edilmesinde haz alıyordur.Başka 1 izahı varsa buyursun

Salazary

13.6.2012 12:52:27

+5
''Ban dalgası gelecek dedi dedi inanmadınız, ne oldu şimdi?'' siz yapmayın bari..

bocekgrafik

13.6.2012 12:12:01

+4
Sadece Diablo'da değil, bütün oyunlarda tek bir hileciye bile zerre kadar tahammül edilmemesi, hesabının süresiz banlanması gerekir. Malesef Activision gibi gözü paradan başka birşeyi görmeyen kimi firmaların hileyle olan mücadelesi formaliteden öteye geçmiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız