Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo III, Elektronik Spor Liglerine Katılmayacak


   Diablo III'e gelecek olan PvP güncellemesi, akıllarda bazı soru işaretleri oluşturdu. Bunların bir tanesi de güncelleme ile birlikte elektronik spor mücadselelerinde oyunun bulunup bulunmayacağıydı. Blizzard patronu Mike Morhaime ise konu hakkında net konuştu.
 
   Her oyunun bu liglerde olmasının gerekmediğini dile getiren Morhaime, Diablo III için böyle bir planlarının olmadığını ve oyunun hiçbir zaman bu amaç için özel olarak geliştirilmediğini belirtti. Örnek olarak Starcraft 2'yi gösteren Blizzard patronu, Starcraft'ın tamamen elektronik spor mücadeleleri için geliştirilmiş olduğunu açıkladı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Trende Wii U Oynamak İsteyen? Doom 3: BFG Edition'a Güncelleme Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.11.2012 01:16:42

0
Bütün umudum çok detaylı ve dengeli hazırlanmış bir pvp gelmesiydi blizzard batırdı iyice.Oyunu bin saat civarı oynadım yeter artık kes kes nereye kadar.pvp konusunda esport oyunların arasına katılma hedefleri vardı ki büyük bir hevesle bekliyordum artık benim için tamamen bitti.Adamlar resmen yapamadılar ya aklım almıyor.Artık oyuna çok nadir girip 2-3 saat yaratık kesip çıkıyorum.Bari yeni içerik getirsinler infernal machine gibi. GW 2 diablo 3 ten önce çıksaydı da keşke hiç almamış olsaydım şu oyunu.Tamam GW 2'de de içerik hemen bitiyor ama çok güzel bir pvp si var moba türü oyunlar gibi. Bu arada diablo 3 artık oynanmıyor yok balon patladı gibi yorumlar yapıp ah nerde diablo 2 diyenlerede acayip sinir oluyorum çünkü diablo 2 de de bir halt yoktu ki.Sürekli ladder karakter açıp üstümüze eşya diziyorduk.Çok saçma bir pvp si vardı karakterler arası dengenin olmadığı ama yinede eğlenceli geliyordu.Diablo 3 çıkmadan önce oyunun nasıl olacağıyla ilgili aklıma ilk gelen çok daha güzel bir pvp si olan diablo 2 oluyordu ama çok yazık oldu.

cemmedagon

27.11.2012 17:41:21

+1
koca bir balon ve sonuç tam bir çöp,bu oyuna pvp gelse noolur gelmese noolur,oynayan kalmadı zaten...

No Way Out

27.11.2012 15:07:36

+1
Oyunda daha PvP yok ne e-sport'undan bahsediyorlar... Diablo efsanesini batırdı blizzard.

Zenapyus

27.11.2012 15:06:55

0
kardeşim ne pvp imiş 6 ay oldu hala çıkacak...lan olm blizzard sen koca 5 sene ne yaptın..bu nası bir yatıştır arkadaş..oyunu zaten yavan çıkarttın..oyunda olması gereken şeyleri millet bağırınca güncellemelerle kattın..yani 5 senede 4 bölümlük oyun yapıyosun..eklenti paketleri kimbilir ne zaman çıkacak..sen ne yapıyosun arkadaş???

gokuba

27.11.2012 10:19:54

0
Diablo III, çöp'e atılacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız