Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'nin Yeni Güncellemesi PC Sistemlerini Aşırı Isıtabilir!

 
 
Gelecek temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için yeni bir güncelleme bu ayın sonlarında yayınlanacak..CD Projekt Red'in baş sahne programcısı Filip Pierscinski'ye göre bu güncelleme hem CPU'ları (işlemci) hem de GPU'ları (ekran kartı) yoğun bir şekilde kullanacak ve sistemleri ısıtacak.
 
PC sistemleri aşırı ısınabilir
 
 
 
Pierscinski, Cyberpunk 2077 'nin bu yeni sürümünün sekiz çekirdekli CPU'ların yüzde 90'ını kullanabileceğini iddia ediyor. Bu nedenle PC oyuncularını uyarıyor. Bu kapsamda oyunculara, "oyunu oynarken" sistemlerini kontrol etmelerini ve aşırı ısınma durumuna karşı dikkat etmelerini öneriyor.
 
Diğer taraftan bu açıklamalara bakacak olursak bu tarz durumlar pek de sürpriz değil. Çünkü Cyperbunk 2077'nin yeni güncellemesi yol izlemenin (Path tracing) tüm avantajlarından yararlanıyor ve oyun sistemine büyük iyileştirmeler ve geliştirmeler getiriyor. Başka bir deyişle genel CPU kullanımı bu kapsamda artabiliyor. Dolayısıyla PC oyuncularının böyle bir duruma karşı hazırlıklı olması gerekiyor. 
 
Son olarak ücretli genişletme Phantom Liberty 26 Eylül 2023'te yayınlanmayı bekliyor. Ek olarak yukarıda bahsettiğimiz ücretsiz güncellemenin de ek paketten önce veya sonra yayınlanması planlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Devil May Cry 5 için İlgi Çekici Half Life 2 Modu Yayınlandı EA Sports FC 24'teki En Yüksek Puanlı Oyuncular Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.9.2023 16:03:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan Façan sıkmadı herhalde kendi hesabınla yorum yapmaya ? Ya da ne oldu banlandı sanırım hesabın ? Şaşırmam. Işın izlemenin bir ürünü olduğundan haberde sadece yol izleme diye belirtilirse bambaşka bir teknoloji gibi zannediliyor. Daha öncede haber başlıklarında ve haberlerde çeviri hatası olduğundan bunu demiş olabilirim. Millete sallar dediğinde senin gibi bilerek boş yapan 'BSC Misafiri' dir onlar fazla kafanı yorma git ödevlerini yap sen hadi.
Yanlisini kabul edecegine laf geveleyip sacmalamissin.

Sarohan

13.9.2023 11:23:56

+1
Façan sıkmadı herhalde kendi hesabınla yorum yapmaya ? Ya da ne oldu banlandı sanırım hesabın ? Şaşırmam. Işın izlemenin bir ürünü olduğundan haberde sadece yol izleme diye belirtilirse bambaşka bir teknoloji gibi zannediliyor. Daha öncede haber başlıklarında ve haberlerde çeviri hatası olduğundan bunu demiş olabilirim. Millete sallar dediğinde senin gibi bilerek boş yapan 'BSC Misafiri' dir onlar fazla kafanı yorma git ödevlerini yap sen hadi.

BSC Misafiri

13.9.2023 11:01:46

0
CD RED BU OYUNDA AĞIR SINIFTA KALDI UMARIM DERS ÇIKARIRLARDA WİTCHER SERİSİNİ ÇÖPE ÇEVİRMEZLER

BSC Misafiri

13.9.2023 11:01:23

0
ray tracing ve path tracing farkli seyler fakat CPU izleklerinin tamaminin kullanilmasindan bahsedilen bir haber makalesinde path tracing'i kafaniza gore yol izleme diye cevirirseniz kafalar ai navigationa kacar. orjinal kaynakta hatali bu durumda, CPU dan bahsedilen tweeti haber yapip GPU oncelikli ozelliklerden girmisler. mumkunse tay-tracing ve path-tracing gibi karisiklik yaratmasi kolay teknik terimlerin akademik olarak kabul edilmis bir turkce karsili bile yokken hic cevrilmemesi taraftariyim. merak edenler icin belki sayfa alti notu olarak dusulebilir.

BSC Misafiri

13.9.2023 10:34:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Orjinalden alıntı: Sarohan 'yol izlemenin' tüm avantajlarından yararlanıyor derken ? Birazda çevirttiğiniz şeyi kontrol mü etseniz arada belki lazım olur ? Işın izleme olmasın o ? Arkadaşım ışın izleme dediğin şey ray tracing oluyor path tracing bambaşka bir olay. Ayrıca çeviri doğru yapılmış.
Olum yapmayın la bu çocuğa böyle şeyler. Egosu kırılır kötü kötü şeylere kalkışır. Her bi haltı bildiğini sanıp google'a path tracing vs ray tracing diye aratmaktan aciz.Kabul edin bunu böyle. Anca sallayıp millete laf atar o .

JaReD22

12.9.2023 23:07:33

0
Yok yok doğru path tracing yol izleme oluyor Işınlar sizi takip ediyor gittiğiniz yer aydınlanıyor

BSC Misafiri

12.9.2023 23:06:43

+2
Winter is Coming...Pencereyi az aralık bırakın, montunuzu veya kışlık yeleğinizi giyin, kasanın kapağını da açın mümkünse cam kenarında olsun... Al şimdi istediğin kadar Ray-Tracing miş Path-Tracing miş kökle anasını satayım CDPR...

Yanfo

12.9.2023 20:48:35

0
optimizasyon yapmadık demiyorlar da işte...

BSC Misafiri

12.9.2023 15:02:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan 'yol izlemenin' tüm avantajlarından yararlanıyor derken ? Birazda çevirttiğiniz şeyi kontrol mü etseniz arada belki lazım olur ? Işın izleme olmasın o ?
Arkadaşım ışın izleme dediğin şey ray tracing oluyor path tracing bambaşka bir olay. Ayrıca çeviri doğru yapılmış.

BSC Misafiri

12.9.2023 14:22:55

+2
Nasıl bir hazırlık yapmamızı bekliyorlar. Kasanın yanına yangın söndürme tüpü mü alalım?

Sarohan

12.9.2023 14:15:37

0
'yol izlemenin' tüm avantajlarından yararlanıyor derken ? Birazda çevirttiğiniz şeyi kontrol mü etseniz arada belki lazım olur ? Işın izleme olmasın o ?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız