Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, WoW'u Mobil Cihazlarda Denemiş


    Warcraft, StarCraft ve Diablo gibi oyun dünyasının en köklü serilerine sahip olan Blizzard, hayranlarına kapılarını açtığı BlizzCon etkinliğinde yeni haberler sunmaya devam ediyor. Etkinlik sırasında Gamespot'a konuşan Blizzard'dan Allen Brack, World of Warcraft'la ilgili yapılan bir denemeden söz etti.
 
    Brack'ın belirttiklerine göre Blizzard, World of Warcraft'ı mobil cihazlar üzerinde denemiş. Fakat arayüz sıkıntısı, World of Warcraft'ı da vurmuş. Yaptığı açıklamalarda Brack, "Mobil platformların geleceği hakkında hepimiz heyecanlıyız. Hepimizin bir akıllı telefonu, bir tableti var. World of Warcraft'ı tabletler üzerinde denedik. Fakat umduğumuz şeyi ortaya koyamadık. Arayüzü düzenleme, bizim için çok zorlayıcı oldu. Bu oyunun mobil platformlar için olmadığını anladık." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Team Fortress Serisi İçin Büyük Bir Duyuru Yolda Sony, Erken Alınan PS4'leri Banlamayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EnverPasha

20.11.2013 00:49:04

0
ke skill var hangi birini mobile ortamda kullnacaksın hadi telefonun hasasiyetinden kullanarak karekteri yönşendirme yapılabilir ama diğer türlü bilgisayarın verdiği performansı alınmaz. ama diğer türlü karakter bakma item satın alma gibi guild ile konuşma vs tarza şeyler çok güzel oluyor.

BSC Misafiri

9.11.2013 17:53:18

0
bana sorsalardı bende söylerdim onlara bu oyunun mobilde oynanamayacağını boşu boşuna uğraşa girmişler :D arkadaş oyundan milyon tane skill var skill tuşları desen 1-0 + f1-f12 tuşları dahil zor yetiyor mobil platforma nasıl uygulansın bu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız