Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock 2 Metro Pack Yarın PC'de


 
    Bioshock 2 ile birlikte bu ünlü seri de bir FPS oyununda mutlaka bulunması gereken multiplayer mode'a kavuştu. Oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan Bioshock 2'nin sadece senaryo modu değil, aynı zamanda multiplayer modu da büyük ilgi gördü.
 
    2 hafta önce de Xbox 360 ve Playstation 3'e Metro Pack gelmiş ve multiplayer eğlence genişlemişti ve biz de size bu paketi şu cümlelerle tanıtmıştık.
 
    "Metro Pack DLC'sinin içinde 6 yeni harita, birkaç adet maske bulunacağı açıklanırken yeni "Rebirth" özelliği de oyuna eklenmiş olacak. Bunlara ek olarak ayrı bir şekilde "Kill'Em Kindly" multiplayer modunun da çıkacağı duyuruldu. Bu mod ise çok enterasan; amaç karşınıza çıkan herkesi, sadece ve sadece golf sopasıyla öldürmeye çalışmak oluyor. "
 
     Games for Windows Live Marketplace'de 10 dolardan satışa çıkacak olan Metro Pack'de oyuncular aynı zamanda 2 yeni multiplayer karakteri de 2 dolar karşılığında satın alabilecekler.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 2 sea of dreams playstation3 xbox360 2kgames pc rapture city fps
GT5'de 3D ve Move Desteği Olacak The Witcher 2 Konsollar İçin Zor Gözüküyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bioshock 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız