Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda, Sıradaki Skyrim DLC'sine Gözünü Dikti

 
    Bethesda, Xbox 360 için yeni Skyrim ek paketi Dawnguard'ı yayınladı. Yılın oyunundan bahsediyorsak, Dawnguard'ın Bethesda için tatmin edici satışlara ulaşmasını beklemek de doğru olur. Alınan bilgilere göre Bethesda, Dawnguard'ı noktalar noktalamaz yeni bir içerik yapmak için hazırmış, fakat tek sorun sıradaki DLC'nin ne içereceğine karar verememişler.
 
    Skyrim'in tasarımcılarından Matt Carofano, firmanın Xbox 360'a bugün çıkan Dawnguard'a tamamen odaklandığını ve her şey yolunda giderse gelecekte oyunu genişletip daha iyi bir hâle getirmek istediklerini dile getirdi: “Vampirler, iyi bir hikaye ile yola çıkamadığımız yaratıklardı, bu yüzden bu içeriğe odaklanıp insanların yapımı farklı yönden oynamalarını istedik." dedi.

    Dawnguard, Xbox 360 için özel anlaşma gereği yapılan 1 aylık süre dolduktan sonra PC ve PS3'e de çıkışını gerçekleştirecek. Bakalım sıradaki Skyrim içeriği neyle ilgili olacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Shacknews The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 dlc indirilebilir içerik dawnguard Skyrim Bethesda 2K Games RPG
YouTube, Vita İçin İndirilmeye Hazır Spec Ops: The Line'a Bedava Co-op DLC!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.7.2012 15:52:16

0
Bloodmoon gibi bir DLC olabilir mesela şu videodaki "Werebear" özelliğide gelir.

I3uRocKSiyoN

27.6.2012 09:54:39

0
bethesda mükemmelsin <3

BSC Misafiri

27.6.2012 00:48:32

+1
Bence skyrim ile oblivion arasındaki 200 yılı konu alan ve büyük savaşların olduğu thalmor dahi olabileceğimiz bir dlc yapsınlar.biraz geniş ve tasarlamasi zor olabilir ama büyük savaşlar yapabileceğimiz bir dlc olsun.yada bize daha fazla özgürlük veren daha fazla görev olan bir dlc...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız