Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ana De Armas, Knives Out 2'de Yer Almak İstediğini Açıkladı

 
 
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi'ın yönetmenliğini yapan Rion Johnson'ın geçtiğimiz yıl yayınlanan dedektiflik filmi Knives Out'un devamının yapıldığı bir süredir biliniyor.
 
İlk filmin ana karakterlerinden birini oynayan Ana De Armas, geçtiğimiz günlerde serinin devam filminde bulunmak istediğini açıkladı. Kendisi her ne kadar başarılı bir oyuncu olsa da filmin yönetmeni Rion Johnson, devam filminin tamamen farklı olacağını, sadece Daniel Craig'in aynı kalacağını söylemişti.
 
Knives Out temelde bir dedektiflik filmi. Sherlock veya Hercule Poirot gibi olmasa da oldukça keyifli ve enteresan bir dedektifin hikayelerine odaklanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Cinema Blend Film Haberleri knives out devam filmi knives out 2 konusu detaylar hikaye oyuncular ne zaman yayın tarihi
Digimon Survive Yapımcısı Oyunun Erteleneceğini İşaret Etti A Tale of Paper 21 Ekim'de PS4, 2021'in Başlarında PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız