Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation için İki Yeni Video Paylaşıldı


     SEGA'nın dağıtımcılığını üstlendiği korku-hayatta kalma türündeki yapım Alien: Isolation, pek çok oyuncunun merakla beklediği oyunlardan. Yapımcı ekip oyuncuları daha da sabırsızlandıran iki yeni video paylaştı.
 
      Paylaşılan videolardan birinde oyun sırasında yaşayacağımız zorlu anların birine tanıklık ederken diğerinde firmanın gerçek bir Alien: Isolation deneyimi yaşatmak için tasarladığı yumurta görünümlü küçük odanın yapım aşamasını görüyoruz. Alien: Isolation; PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 ve PS4 için 7 Ekim'de çıkışını yapacak. Bahsettiğimiz videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
Söylenti: MGS: Ground Zeroes, 18 Aralık'ta PC'ye Geliyor Dead or Alive 5: The Last Round için İki Yeni Karakter Daha Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cpt. Miller

4.10.2014 11:24:33

0
İnceleme sitelerinin hepsinden yüksek puan almış.

Dictattor

3.10.2014 13:35:54

0
XBoc'ta oynadım iki saat kadar. Merak ettiğim bir oyun olmasına karşın son derece hayal kırıklığına uğrattı. Bence PS4 için düşünenler şu bolluk geçene kadar ikinci plana atsınlar. Teknik olarak bahsetmiyorum ancak ikinci sınıf Amerikan filmleri gibi ruhsuz ilerliyor oyun. OutLast gibi korku varyasyonlarının orijinalliği ve kalitesinden çok, bol bol klişe ve monotonluk içeriyor.

Fabioddq

3.10.2014 13:35:27

-2
Hocam bu oyun Türkce mi acaba???
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız