Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision Oyunları Ne Zaman Game Pass'e Geliyor? İşte Kesinleşen Detaylar

 
 
İlk olarak Ocak 2022'de duyurulan Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alma işlemi geçtiğimiz hafta resmi olarak tamamlandı. Game Pass'in sahibi olduğu Microsoft kanadında oyuncular önceden de olduğu gibi Activision Blizzard (Call of Duty ve World of Warcraft yayıncısı) oyunlarının ne zaman kütüphaneye ekleneceğini merak ediyor.
 
Oyunlar önümüzdeki yıl Game Pass'e geliyor
 
 
 
68.7 milyar dolarlık anlaşmayla beraber Activision Blizzard, Microsoft bünyesine katıldı ve artık işlerini bu çatı altında gerçekleştirecek. Bu kapsamda açıklanan bilgilere göre Activision Blizzard oyunları hem Xbox Game Psss hem de PC Game Pass'e önümüzdeki yıl yani 2024'te gelecek.
 
Xbox podcast‘inde konuşan Microsoft Gaming CEO’su Phil Spencer bu sorunun yanıtını şöyle verdi: "Daha önce açıklandığı gibi oyunlar 2023 yılı içerisinde gelmeyecek. Çalışmalar şu anda başladı ancak bu çalışmalar 2024 yılında sonlanacak."
 
Diğer taraftan Modern Warfare 3 ve Diablo 4 Game Psas hizmetine dahil edilmeyecek. Diğer seri oyunları (Call of duty gibi) Game Pass kütüphanesine dahil edilmeyi bekliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
yazılım microsoft uygulama
PUBG EMEA Championship: Fall Büyük Finallerine Geri Sayım Başladı PlayStation Cadılar Bayramı İndirimleri Başladı: Yüzde 80'i Aşkın Fırsatlar!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.10.2023 17:28:15

0
CoD: MW3 (veya herhangi güncel bir CoD) ve Diablo 4 gibi popüler oyunların asla gelmeyeceğini adamlar 50 defa söyledi. Halen daha oyunun ne zaman geleceğini merak eden, geleceğini düşünen insanlar var... Adamlar salak değil, bu kadar parayı size bedavadan oyun sunmak için vermedi bu satın alıma. Lakin destekleyen kesim... tam olarak bu kadar saf olduğu için bu satın alıma destek verdi. Bethesda'dan sonra Activision da tamamen rezil bir hale gelecek.

BSC Misafiri

19.10.2023 17:28:08

0
diablo 4 ve mw3 cıkısında gelmeyecek** uzun vadede tüm oyunlar gamepass'de olacak. MS, 1.parti tüm oyunların ilk günden gamepass'de olması politikasından vazgeçmeyecektir. benim öngörüm seneye yaz ayları veya en kötü yıl sonuna gelir bu 2li ancak öncesinde aynı bethesda gibi, klasiklerden başlayıp son dönemlerde cıkanlara kadar pataküte eklemeler yapacaklar.

BSC Misafiri

19.10.2023 15:50:40

0
felaket oldu bu taraf aga

BSC Misafiri

19.10.2023 14:58:54

0
Call of duty Kasım ayında çıkacak oyun bence 2024 yılın sonunda gelebilir öyle haber okumuştum... adamlar çıkıp kasım ayında çıkacak oyunu hemen koymazlar 2024 yılında... biraz para kazanmak için yaparlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız