Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2013, Fez'in ve Yapımcısının Senesi Olacak


    Geride bıraktığımız senenin en başarılı bağımsız yapımlarından Fez'i 2013'te önemli olaylar bekliyor. Görünüşe göre hem Fez için, hem de Polytron için 2013, büyük bir sene olacak.
 
    Polytron çalışanı Phil Fish, yaptığı açıklamalarla birlikte 2013 planlarını ortaya döktü. Yazısında Fish, "Her gün yüzlerce mail alıyoruz ve bu maillerin konusu genelde ne kadar aptal olduğumuza yönelik oluyor. Herkes, Fez'i neden diğer platformlara çıkarmadığımız için bize yükleniyor." sözleriyle birlikte multiplatform bir Fez'in müjdesini verdi. 
 
    Firmanın resmi sitesindeki blogda yazılan yazıya göre Polytron'un 2013 içerisinde iki yeni oyun planı var. Ayrıca bu projelerin haricinde 'video oyunu' olmayan bazı oyunların da yer aldığı belirtilmiş.
 
Planların şekillenmiş halleri 2013'ün ilk döneminde ortaya çıkacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
fez polytron xbla xbox live arcade microsoft puzzle bulmaca pc ps3
Torchlight 2, Milyonluk Barajı Devirdi Yeni Yılınız Kutlu Olsun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.1.2013 08:03:15

0
game in filmini izleyin daha yakından tanıyın fez in yapımcısını hak vericeksiniz !!!1

SSFR

1.1.2013 13:35:37

0
Polytron ve Microsoft XBLA arasında yaşanan tatsız olaylardan sonra eğer bu oyun başka platformlara çıkmaz ise insanların gözünde gerçekten ''aptal'' konumuna düşecekler, hatta şimdiden düşmeye başladılar bile denilebilir. Öte yandan Phil Fish'in o kadar da ciddiye alınacak bir kişilik olduğunu düşünmüyorum. Kendisini yakından takip edenler mutlaka bilir ne kadar fevri sözler sarf etmeye meraklı bir insan olduğunu. Kendisi sosyal medyada ve indie oyun camiasında da pek sevilmez zaten, adı anıldığında mutlaka bir ''arrogant'' sıfatı yakıştırılır. Eğer yaptığı işe/emeğe sahip çıkılmasını ve Microsoft ile arasında geçen olayı bir daha yaşamamak istiyorlarsa Valve(Steam) ve PSN'e bir an önce 'damlamalarını' öneririm. PSN'e geldiği vakit muhtemelen çok fazla satacak bu oyun. Steam'e geldiğinde ise Valve'dan çok büyük bir destek görecek. ''Destek'' diyorum, çünkü Valve'ın 'bağımsız' oyun geliştiricilerine verdiği destek dillere destandır, bilmeyen de yoktur zaten. O yüzden umarım akıllarını başlarına alırlar ve diğer platformları bu güzel oyundan mahrum etmezler.

Frostmourne Hungers

1.1.2013 01:26:03

0
Oyununu XBLA ' ya özel olarak hazırlayan ve'' fez bir konsol oyunu , pc ler hesap tablosu yapmaya yarar'' https://twitter.com/PHIL_FISH/status/119839414737317888 diyen birincen PC platformunu görmeyi beklemek bence hayal , en fazla PSN ya da ios/android a gelebilir. İkinci olarak yarattığı hayali karakteri 16 bit oyuna sokup kafasına da bizim fesi geçiren , bozuk aksanı nedeniyle de fez diye sunup deli gibi satan bir oyunun eminim ki yerli yapımcılar tarafından adı bile anılsa ya cahil misiniz ne fesi bu devirdi yürüyün gidin denirdi ya da oyunlar grafik değildir diye her köşede bağıranlardan bu devirde 16 bit oyun mu olur tepkisi gelirdi.İlginç şeyler vesselam

BitirimAbi

1.1.2013 01:14:45

0
Samet Konuksal'ada hakkını vermek lazım 23:57 adam haber yayınlıyor.

Basol61

1.1.2013 00:32:50

0
Pc çıksada oynasak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FEZ ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız