Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Flash Bundle'da Bağımsız Oyun Fırsatı


       Güzel fiyatlardan sunduğu oyunların yanında bir de yardım kuruluşlarına bağış yapmamıza ön ayak olan Humble Bundle, oyuncuların gönlünü kazanmış sitelerden. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan PAX etkinliği için Humble Bundle yeni bir indirim serisi başlattı.
 
      The PAX 10 Humble Flash Bundle adını alan bu indirim serisiyle, en az 1 dolar karşılığında Badland (Android platform için), Solar 2, Containment: The Zombie Puzzler ve Jamestown: Legend of the Lost Colony Deluxe Pack oyunlarına sahip olabilirsiniz. Eğer ortalama üstü bir fiyat verirseniz (an itibariyle 3,37 dolar) bu oyunlar arasına The Swapper ve Fez de eklenir. Son olarak 15 dolar verirseniz Cannon Brawl (Erken Erişim) ve Life Goes On oyunlarına da sahip olabilirsiniz. Bahsettiğimiz indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
fez polytron xbla xbox live arcade microsoft puzzle bulmaca
Mieagakure'de Dördüncü Boyutu Kullanarak Duvarı Aşmayı Öğrenin (Video) Steam'de Call of Duty serisi ve Microsoft'un Oyunları İndirime Girdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FEZ ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız