Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

100'lerce Oyun Demosunun Bulunduğu Steam Next Fest Başladı!

 
 
Steam tarafından kullanıcılara sunulan Next Fest başladı. Etkinlik kapsamında yüzlerce oyunun demosuna erişebiliyor ve ücretsiz bir şekilde bu sürümleri oynayabiliyoruz. Demo sürümleri belirli bir süreyi ve bölümü kapsıyor. Bu kapsamda oyunların bizlere neler sunacağı konusunda fikir sahibi olabiliyoruz.
 
Beklediğiniz oyunlara göz atmanın tam vakti
 
 
 
Next Fest kapsamında beklediğiniz veya merak ettiğiniz oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabiliyor ve daha sonrasında ise istek listenize alabiliyorsunuz. Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğimiz demolar sayesinde oyunların nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebiliyor ve içeriğine göz atabiliyoruz.
 
Etkinlik kapsamında demolara ek olarak geliştiriciler tarafından sunulan canlı yayın içerikleri ve oyunculara gelecek olan yenilikler aktarılıyor. Aynı zamanda oyunlar hakkında geliştiricilerle sohbet etme şansı elde edebiliyorsunuz. Bunu yapmak için canlı yayınlara katılarak sohbet penceresini açabilir ve canlı yayının hemen altındaki sohbet simgesine tıklayabilirsiniz.
 
Etkinlik 26 Haziran TSİ 20:00'ye kadar sürecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Steam'de Tomb Raider Serisinde Muhteşem İndirim: Yüzde 89'a Varan Fırsatlar! PlayStation Mobile Başkanı 2 Yıl Çalışmanın Ardından Ekipten Ayrıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız