Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu

 
 
PlayStation konsolları için çıkışını gerçekleştiren ve devam oyunu olarak karşımıza çıkan Marvel's Spider-Man 2’nin fan yapımı PC sürümünden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Mod geliştiricileri tarafından belirtilene göre oyunun PC portu yeni bir versiyona kavuşuyor ve bu sayede önceki hatalar tamamen gideriliyor.
 
Önceki sürüme göre daha az hata yer alıyor 
 
 
 
V1.47 sürümü ile karşımıza çıkan Marvel's Spider-Man 2’nin PC sürümü, oyunda yer alan yansımaları daha da iyileştiriyor ve gölgelendirme sorunlarını tamamen çözüyor. Daha fazla detaya girecek olursak oyunda yer alan karakter kostümlerinin artık hatasız bir şekilde karşımıza çıkacağını söyleyebiliyoruz. Bu sürümle ilgili iki farklı oynanış videosu şu anda yayınlanmış durumda ve bu videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Şu anda Marvel's Spider-Man 2'nin bu resmi olmayan PC portu oldukça iyi bir durumda görünüyor. Ancak bu noktada yapılacak çok işin olduğunu da aktarmak gerekiyor. İlerleyen süreçte Sony’nin bu oyunu resmi olarak PC platformuna çıkarmayı hedeflediğini biliyoruz. Zaten geldiğimiz noktada birçok PlayStation özel oyununun PC platformuna çıktığını gördük.
 
#1 
 
 
#2 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.5.2024 11:20:05

0
Dün bitirdim, oyunun son 15 dk sında venom %50 albino gözüküyor ve ilk boss fight sekansında ekran parlaklığı %200 oluyor ama onun dışında pek sorun yok

Microphone Not Found

24.5.2024 10:08:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: s_demirci_53 Baya baya oynanıyor hata bile görülmüyor, bu oyun şuan oynanabilir durumda mı?
Evet oynanıyor, ben oynuyorum.

s_demirci_53

24.5.2024 00:28:18

0
Baya baya oynanıyor hata bile görülmüyor, bu oyun şuan oynanabilir durumda mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız