Zula All Star'da Birinci Hafta Geride Kaldı Team Fortress 2 Hayatını Kaybeden Seslendirme Sanatçısı Rick May'i Saygıyla Andı

Dota 2 The International Turnuvası 2021 Yılına Kadar Ertelendi

03.05.2020 17:53 - Hamit Can Sayılgan

 
     Valve, Dota 2'nın en büyük elektronik spor turnuvası olan The International turnuvasını koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yılına kadar ertelediğini duyurdu.
 
     Valve, perşembe günü yaptığı açıklamada Ağustos ayında Stockholm'deki Ericsson Globe arenada düzenleyeceği "The International" Dota 2 turnuvasını koronavirüs salgını nedeniyle iptal ettiğini ve turnuvanın 2021 yılına kadar ertelenebileceğini duyurdu.
 
Valve
 
     "COVID-19'dan kaynaklanan küresel sağlık acil durumunun kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesinden sonra, The International turnuvasını ertelemek gibi zor bir seçim yaptık. Çeşitli olasılıkları araştırıyoruz fakat turnuvanın 2021 yılına kadar ertelenebileceği görüşündeyiz. DPC sistemini sonbahar aylarında yeniden yapılandırmaya çalışıyoruz ve bu konu hakkında en kısa sürece bilgilendirme yapacağız.
 
     Yerel kısıtlamalar, virüsün yayılımı ve küresel seyahat engelleri gibi son derece değişken bir manzara göz önüne alındığında, yakın gelecekte turnuvayı düzenlemek için yeterli güven görmüyoruz." Tam açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Dota 2 The International 2020 turnuvasında önümüzdeki aylarda Çin, Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Güneydoğu Asya ve Bağımsız Devletler Topluğu elemeleri düzenlenecek ve derece elde eden 12 takım 18-23 Ağustos tarihleri arasında Stokholm'de düzenlenmesi planlanan turnuvaya katılma hakkı kazanacaktı. Fakat halen daha devam eden salgın nedeniyle tüm turnuva planları iptal edildi.
 

Tweet
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Zula All Star'da Birinci Hafta Geride Kaldı Paylaş Team Fortress 2 Hayatını Kaybeden Seslendirme Sanatçısı Rick May'i Saygıyla Andı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.