The Elder Scrolls Online: Summerset Genişleme Paketi Duyuruldu Fnatic’in Üst Koridor Oyuncusu Sakatlandı

Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Lig Aşaması Tamamlandı!

27.03.2018 10:44 - Hamit Can Sayılgan

 
     Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi lig aşamasının birincisi, 9 haftalık maraton boyunca hızından ödün vermeyen BAU SuperMassive oldu. 28 maçta sadece 2 kez mağlup olan SUP'un hemen ardından gelen takım ise Royal Bandits oldu.

     Şampiyonluk Ligi'ne veda eden isim Galakticos olurken, bahsettiğimiz bu üç takım haricindeki tüm takımların sırası ligin son gününde belirlendi. 9. haftanın son gününe 3. sırada giren 1907 Fenerbahçe Espor, Team Aurora karşısında zafere ulaşarak lig üçüncülüğünü garantiledi. Bu sonuçla birlikte FB'nin hemen arkasındaki YouthCREW'un da 4.lüğü garantilenmiş oldu.

     Ligde ilk 6 sırayı alanların katılacağı mevsim finalleri için sadece 2 yer kaldığında mücadeleden kopmamış 3 takım vardı: AUR, DP ve HWA. Bu takımlar arasından Dark Passage, lig aşamasının son maçında YouthCREW'u yenerek ligi 5. sırada bitirmeyi garantiledi, 11 galibiyetle 6. sıra için eşitlenen ve ikili averajda da birbirine üstünlük sağlayamayan AUR ile HWA ise tiebreak maçı oynadı.
 
 
 
     Team Aurora, HWA Gaming'i mağlup etmeyi başararak ligi 6. sırada tamamladı ve adını mevsim finallerine yazdıran son takım oldu. 6 takımın kupa için kıyasıya mücadele edeceği mevsim finalleri 7 Nisan tarihinde başlayacak. 

Kaynak LoLespor
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
The Elder Scrolls Online: Summerset Genişleme Paketi Duyuruldu Paylaş Fnatic’in Üst Koridor Oyuncusu Sakatlandı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.