LoL 2022 Dünya Şampiyonası Yarı Finali State Farm Arena'da Gerçekleşecek! League of Legends 2022 Yaz Mevsimi’nde 5. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

League of Legends 2022 Yaz Mevsimi’nde 4. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

04.07.2022 22:02 - Hamit Can Sayılgan

 
     Bu hafta ilk galibiyetlerini bulan Fenerbahçe Espor 2’de 2 yaparak, kendileri için henüz her şeyin bitmediğini gösterdi. Ligin çıkış arayan diğer takımları Galatasaray Espor, Beşiktaş Espor ve Info Yatırım Aurora ise haftayı 1 galibiyet 1 mağlubiyet ile tamamladı.

     Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Dark Passage ve DenizBank İstanbul Wildcats karşı karşıya geldi. Karşılaşmada yüzü gülen taraf IW oldu. Beşiktaş ve 5 Ronin’i de zaferle geçen NSR, galibiyet serisini 8 maça çıkardı ve namağlup unvanını korudu.

     Dördüncü hafta sonunda NASR ESPORTS namağlup şekilde liderlik koltuğunda otururken, Dark Passage ve DenizBank İstanbul Wildcats ikincilik için mücadele etmeyi sürdürüyor. 3 takım da hemen arkalarında takibi sürdüren GALAKTICOS’a karşı üst sıralardaki yerini korumaya çalışıyor.

     Diğer takımlar için Mevsim Finalleri’nde yer almak için kıyasıya bir mücadele devam ediyor. 5 Ronin ise kurduğu genç kadro ile ilk galibiyetini almanın peşinde.

     Şampiyonluk Ligi’ne önümüzdeki hafta bayram tatili bir hafta ara verilecek. LoLespor heyecanı, 16-17 Temmuz tarihinde oynanacak 5. hafta maçları ile devam edecek

Kaynak LoLespor
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
LoL 2022 Dünya Şampiyonası Yarı Finali State Farm Arena'da Gerçekleşecek! Paylaş League of Legends 2022 Yaz Mevsimi’nde 5. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.