League of Legends 2021 Akademi Ligi Şampiyonu SuperMassive Blaze Oldu! The Elder Scrolls Online'a Yeni Nesil Konsol iyileştirmeleri ve iki Yeni Zindan Geliyor

VFŞL 2021 Yaz Mevsimi'nde Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!

16.08.2021 22:50 - Hamit Can Sayılgan

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek final aşaması, 14-15 Ağustos tarihlerinde oynanan serilerle tamamlandı. GALAKTICOS ve Beşiktaş yarı finale yükselen ekipler oldu.
 
     Çeyrek final aşamasının ilk gününde GALAKTICOS ile Dark Passage karşı karşıya geldi. Lig aşamasını üçüncü sırada tamamlayan GALAKTICOS’un bu seriyi rahat bir biçimde kazanması bekleniyordu. GALAKTICOS galibiyetine dair beklentiler tutsa da skor herkesi şaşırtan cinstendi. Dark Passage rakibinden iki galibiyet çalmayı başardı ancak seriyi 3-2 kaybederek mevsimi noktaladı. GALAKTICOS ise yarı finale adım attı.
 
     Çeyrek finalin ikinci gününde Papara SuperMassive Blaze ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İki takımın da güçleri birbirine denk görülüyordu. Eşleşmenin net bir favorisi yoktu. Beşiktaş tarafı serinin ilk iki maçını kazanarak skoru 2-0’a getirdi. Papara SuperMassive Blaze ise üçüncü ve dördüncü maçlara ağırlığını koydu. 2-2’lik skor eşliğinde serinin beşinci ve son maçına gidildi. Son maçta Zafer ekranını gören taraf Beşiktaş oldu ve seriyi 3-2 kazandı. Böylelikle Beşiktaş, 2016 Kış Mevsimi’nden sonra ilk defa yarı finale adım atmış oldu.
 
      Galatasaray Espor’un Beşiktaş’ı yarı finaldeki rakibi olarak belirlemesiyle yarı final eşleşmeleri belli oldu. Yarı finalin ilk karşılaşması 21 Ağustos Cumartesi günü Nasr Esports ile GALAKTICOS arasında oynanacak. İkinci karşılaşma ise 22 Ağustos Pazar günü Galatasaray Espor ile Beşiktaş arasında gerçekleşecek.
 

Kaynak LoLespor
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends 2021 Akademi Ligi Şampiyonu SuperMassive Blaze Oldu! Paylaş The Elder Scrolls Online'a Yeni Nesil Konsol iyileştirmeleri ve iki Yeni Zindan Geliyor
YORUMLAR 1
SilentHunterHD - 17.8.2021 00:38:21 0
yeni call of duty oyunu duyuruluyor hala bsc de haberi yok. saçma sapan oyunların haberleri yapılıyor. çok uzun yıllardır sık kullandığım bir oyun haber sitesi ama eskisi gibi tat yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.