Zula Süper Lig 7. Sezon Şampiyonu fastPay Wildcats! Dota 2 The International 10 Turnuvası'nın Konumu ve Başlangıç Tarihi Duyuruldu

2021 Türkiye Büyük Finali, 4 Eylül’de Volkswagen Arena’da Oynanacak!

12.08.2021 11:23 - Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Türkiye elektronik spor sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre 2021 Türkiye Büyük Finali, 4 Eylül 2021 Cumartesi günü Volkswagen Arena'da canlı olarak gerçekleşecek. Konuklar ise pandemi nedeniyle sınırlı sayıda ve davet yoluyla katılım sağlayacak.
 
LoLespor üzerinden yayınlanan duyuru; 
 
     Yılın en iyi League of Legends takımının belli olacağı 2021 Türkiye Büyük Finali, 4 Eylül Cumartesi günü Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Sırasıyla çeyrek final ve yarı final aşamalarından başarıyla ayrılan iki takım TBF sahnesinde kupaya uzanmak için kıyasıya mücadele edecek. 
 
     2021 Türkiye Büyük Finali’nde heyecan öğle saatlerinde maç önü programıyla başlayacak. Bir TBF geleneği olan açılış şovunun ardından saat 15.00’te finalin ilk maçı için Vadi’ye ineceğiz.

     Maç önü programı, sürpriz konular ve açılış şovuna dair ayrıntıları ilerleyen günlerde sosyal medya hesaplarımızda paylaşacağız.
 
     Pandemi koşulları sebebiyle bir süredir siz LoLespor izleyicilerinden uzak kaldık. TBF 2021’de sizlerle yeniden buluşmayı çok istiyoruz, ne var ki salgının mevcut durumu nedeniyle bu konuyla ilgili henüz bir söz veremiyoruz.

     Pandeminin gidişatına göre bilet satışı seçeneğini değerlendireceğiz. Öte yandan gerekli sağlık önlemlerini alarak, sınırlı sayıda LoLespor seyircisini davetiye yoluyla Volkswagen Arena’da konuk etmek de planlarımız arasında.
 
     2021 Türkiye Büyük Finali heyecanına ekran başından dahil olan izleyicilerimiz çeşitli Ganimetler kazanma şansına sahip olacak. 500 adet Uzay Serüveni Yasuo, 100 adet Parti Canavarı Fiddlesticks ve 1000 adet Hextech Seti, TBF Ganimetleri arasında yer alıyor. Bunların yanı sıra Vodafone FreeZone ve Coca-Cola’nın da final serisinin önemli anlarında kazanabileceğiniz heyecan verici Ganimetler planladığını sizlerle paylaşabiliriz.

     2021 Türkiye Büyük Finali’ne dair daha fazla bilgi önümüzdeki dönemde paylaşılacak.
 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Zula Süper Lig 7. Sezon Şampiyonu fastPay Wildcats! Paylaş Dota 2 The International 10 Turnuvası'nın Konumu ve Başlangıç Tarihi Duyuruldu
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.