War Thunder PS5 ile Xbox Series Versiyonları ve ‘New Power’ Güncellemesi Kasım Ortasında Geliyor League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Yarı Finalleri Tamamlandı!

1v1 LoL Turnuvası Red Bull Solo Q Finali Bugün Gerçekleşecek!

24.10.2020 15:19 - Hamit Can Sayılgan

 
 
     Türkiye’nin en iyi oyuncularını bir araya getiren ve binlerce düellocunun mücadele ettiği ‘1v1’ League of Legends turnuvası Red Bull Solo Q’da büyük finale gelindi. Amatör oyuncuların kıyasıya mücadele ettiği Red Bull Solo Q’da 8 finalist bugün Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenecek büyük finalde yarışacak.
 
Büyük finalde mücadele edecek oyuncular;
 
Ulvi ‘’KheanJaii’’ Hakan Terzi
Emir ‘’ChillViolin’’ İçöz
Ozan"Jackie Walnuts"Asal
Taha Mertcan "Drogo Wannabe" Akbaba  
Berkay "Kazing" Özyurt
Muhammet Emir "ŞAMPİYONLUK 1" Özdemir
Ekrem “Retyx” Şeref
Berke “Hadounken” Aytar 
 
     8 büyük League of Legends yayıncısının da Vadi’nin Ustası unvanı için mücadele edeceği nefes kesen final heyecanı saat 17.00’da Red Bull Türkiye Twitch kanalından canlı yayınlanacak.
 
      Ekim ayı boyunca Red Bull Türkiye Twitch kanalında Türkiye’nin en büyük League of Legends yayıncıları arasında yer alan 8 büyük yayıncının yarıştığı Red Bull Solo Q: Vadi’nin Ustaları’nda da şampiyon belli oluyor. 24 Ekim’de Red Bull Solo Q: Vadi’nin Ustaları şampiyonu olmak için yarı finale kalan 4 yayıncı ise Asım Cihad “fabFabulous” Karakaya, Berke “Thaldrin” Demir, Koray “Naru” Bıçak ve Kaan “Elwind” Atıcı oldu.

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
War Thunder PS5 ile Xbox Series Versiyonları ve ‘New Power’ Güncellemesi Kasım Ortasında Geliyor Paylaş League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Yarı Finalleri Tamamlandı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.