Battlestar Galactica Online'a 1 Yılda 10M Üye Free to Play ve MMORPG Sitemiz Açıldı!

TERA'dan Sinematik Video

02.05.2012 21:56 - Tunahan Başol


     MMO-RPG severlerin merakla beklediği yapımlardan bir olan TERA için, yapımın Avrupa kanadından "Fell TERA" adında bir sinematik video yayınlandı.
 
     Yarından itibaren yayımlanacak olan yapımdan etkileyici sahneler sunan bu video, isminden de anlaşılabileceği gibi bizlere TERA evrenini hissettirmeyi amaçlıyor. Peki başarıyor mu? Buyurun siz karar verin.

Tweet
TERA PC MMORPG Bluehole Studios En Masse
Battlestar Galactica Online'a 1 Yılda 10M Üye Paylaş Free to Play ve MMORPG Sitemiz Açıldı!
YORUMLAR 7
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
NDA.nightwolf - 3.5.2012 21:26:54 +1
oyun paytoplay gw 2 den sonra paytoplay çıkıpta oynayanların aklına şaşarım
nanobot - 3.5.2012 16:28:48 -1
Oyun P2P bedava değil !!!
Dunpy - 3.5.2012 13:42:57 0
Oyun bedava ve Turkce degil, action MMORPG oldugu icin ben cok keyif aliyorum oynamaktan, goruntuler zaten akil almaz cogu kore oyunu gibi.

Bir yandan action MMO olmasinin getirdigi savas mekanigi. (Dusmanlardan ve saldirilardan karakterinizi hareket ettirerek kacmaniz gerekiyor, alistigimiz gibi bir yaratikla savas basladigi zaman her saldirisi otomatik olarak size vurmuyor.) Baska bir yandan baska oyunlarda olmayan politika sistemi ( Oyunda farkli eyaletlerden oyuncular eyaletin Vanarch'i olabiliyor, yani yoneticisi. Bunu iki yoldan yapabiliyorlar, birincisi ya diger oyuncularin begenisini kazanip basarili bir secim kampanyasi yurutup veya kaba kuvvet ile PvP agarlikli guildi ile eyalette teror estirerek. Vanarchlar o eyalet icindeki vergileri, NPC'leri hapise atilacak insanlar gibi bir suru seyi kontrol edip kendinlerine ozel bir de binek sahibi oluyorlar :D )

Tabi diger oyunlarda bulunan crafting ve enchanting sistemi de keyifli, ozellikle butun meslekleri yapabiliyor olmak benim acimdan guzel bir dokunus olmus cunku butun meslekler icin farkli karakterler acmaktansa hepsini bi kerede bitirmek daha isime geliyor.

Herkes basladigi silahla oynuyor baska silah kullanamiyosun oyle RPG mi olur gibi bir yorum gelmis, nasil mantiksal bir iliskisi var anlamadim cumlenin, farkli farkli silahlari kullanabiliyor olmanin RPG oyununa katkisi nedir sonucta her silahta yine ayni skiller kullaniliyor, ustune bir de bitmeyen sen benim silahimi caldin muhabbetleri doguyor.

Oyunun tonlarca kuvvetli yani var, umarim deneyenler begenir, cunku sirf denemelik icin ucuz bir oyun degil, belki ileride bedava deneme haftasi gibi etkinlikler yapip daha cok oyuncu cekmeye calisirlar.

Guzel animasyon ve action RPG sevenlerin mutlaka denemesi gerektigi dusuncesindeyim.

Not: Sinematik videonun ismi "Feel Tera" olacak Fell TERA" yerine, aramak isteyen olursa diye.
RedTurkei - 3.5.2012 00:27:35 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: jrazrael

Bugün şans eseri sabahtan beri TERA ile ilgili araştırmalar yapıyorum. Oyunun grafik yapısı ve oynanışı inanılmaz içine çekti beni. Ama bi yandan Diablo 3 aldım diğer yandan Guild Wars 2. Ekstradan bide buna para verip aylık ödeme yapmak istemiyorum ama bi yandanda içim içimi parçalıyor. İnşallah 1 haftalık bi deneme accountu falan açtırırlarda deneriz en azından...


Değmez merak etme silahları klass yapmışlar örneğin Kılıçla başlayan kılıçla 2h başlayan 2h kılıçla, başka item kullanamıyon öyle rpg mi olur boş bir oyun parana yazık
jrazrael - 2.5.2012 23:23:37 0
Bugün şans eseri sabahtan beri TERA ile ilgili araştırmalar yapıyorum. Oyunun grafik yapısı ve oynanışı inanılmaz içine çekti beni. Ama bi yandan Diablo 3 aldım diğer yandan Guild Wars 2. Ekstradan bide buna para verip aylık ödeme yapmak istemiyorum ama bi yandanda içim içimi parçalıyor. İnşallah 1 haftalık bi deneme accountu falan açtırırlarda deneriz en azından...
LEOjener - 2.5.2012 23:14:10 0
pek bi coşku olmadı.
blizzard3 - 2.5.2012 22:44:29 -2
bedavamı bu oyun bide turkcemi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
TERA: The Exiled Realm of Arborea
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.