League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nin 5. Haftası Tamamlandı! Yeni LoL oyunu The Mageseeker'ın çıkış tarihi açıklandı

Şampiyonluk Ligi'nde Süper Hafta Tamamlandı!

07.03.2023 20:39 - Hamit Can Sayılgan

 
 
     Şampiyonluk Ligi’nde 2, 3, 4 ve 5 Mart tarihlerinde oynanan 16 karşılaşmayla birlikte süper hafta tamamlandı. Takımlar hafta boyuna dörder maça çıktı.
 
 

ZİRVEDE İKİ TAKIM

     Ligin yeni ekibi FUT Esports ve son şampiyon DenizBank İstanbul Wildcats, süper haftanın ardından liderliği paylaştı. İki takım da haftayı üçer galibiyetle tamamlarken toplamda sekizinci galibiyetlerine ulaştılar.

     FUT Esports ve DenizBank İstanbul Wildcats, lig aşamasının bitimine iki hafta kalan mevsim finallerine katılmayı garantiledi.

     Şampiyonluk adaylarından biri olan Papara SuperMassive ise süper haftada çıktığı dört maçta yalnızca bir galibiyet alabildi ve zirve yarışında ağır bir yara aldı.

BEŞİKTAŞ SÜRPRİZİ

     İki Koreli oyuncuyla mevsime başlayan Beşiktaş, ilk haftalarda puan tablosunun son sıralarında kendine yer bulmuştu. Kötü gidişin ardından NuQ, Ksaez ve Absolute transferleriyle beş yerli formülüne dönen takım süper haftada büyük bir sürprize imza attı.

     Beşiktaş, süper haftada çıktığı dört karşılaşmanın üçünü kazanmayı başardı. Üç galibiyetin ikisi, şampiyonluk adayı olarak görülen FUT Esports ve Papara SuperMassive’e karşı alındı. Alınan galibiyetlerin öne sebebiyle Beşiktaş ligde önemli bir şampiyonluk adayı olarak tanımlanmaya başlandı.

LİG AŞAMASINDA SON İKİ HAFTA

     Şampiyonluk Ligi’nde lig aşamasının tamamlanmasına yalnızca iki hafta kaldı. Lig aşamasının tamamlanmasının ardından ilk altı sırayı alan ekipler mevsim finallerine yükselmeye hak kazanacak.

     Ligde 6. hafta karşılaşmaları 9 ve 10 Mart tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmaları Youtube’da LoLespor, Twitch’te ise RiotGamesTurkish kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nin 5. Haftası Tamamlandı! Paylaş Yeni LoL oyunu The Mageseeker'ın çıkış tarihi açıklandı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.