Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor

 
 
Geliştirici Big Brane Studios, Sushi Ben'in PlayStation VR2 versiyonunun 28 Mayıs'ta çıkacağını duyurdu.
 
Sushi Ben ilk olarak 19 Ekim 2023'te Quest için çıktı, ardından 13 Aralık 2023'te VIVEPORT aracılığıyla PC için çıktı. Ayrıca bir SteamVR sürümü de planlanıyor.
 
Çarpıcı bir bölgede maceraya ne dersiniz? Gerçek hayattaki deneyimlerden ilham alan Sushi Ben, animeden ilham alan bir hayattan kesit simülasyonunda sizi bağımlılık yaratan mini oyunlar ve meraklı karakterlerle zengin, cennet gibi bir sahil kasabasına bırakıyor.
 
Sushi Ben'de oyuncular, bir grup arazi geliştiricisi şehirdeki tüm mülkleri satın almaya çalışırken bir suşi barını iflas etmekten kurtarmakla görevlendiriliyor. Kasaba halkına işleri geliştirmek için çeşitli faaliyetler ve görevlerde yardımcı olacaksınız.
 
VR ile farklı derecelerde konfor arzulayanlar için, hareket ve hızlı dönüş veya yumuşak dönüşler için tam hareket ve ışınlanma seçenekleri gibi çeşitli ayarlar bulunmakta. Buna ek olarak, diyalog otomatik olarak oynatılacak şekilde ayarlanabiliyor veya oyuncular, oyun bölümlerini tamamen atlayarak hikayeye odaklanmalarını sağlayan Hikaye Modunun keyfini çıkarabiliyor. Bu ve diğer pek çok ayar, her oyuncunun istediği deneyimi karşılamak için herhangi bir zamanda değiştirilebilir.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PS VR2 Sushi Ben Big Brane Studios
Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız