Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Championship Series

Konami Digital Entertainment, B.V., Yu-Gi-Oh için uzun zamandır beklenen yüz yüze etkinliklerin geri dönüşünü duyurmaktan heyecan duyuyor! Yu-Gi-Oh! Şampiyona Serisi (YCS), gelecek yıl Hollanda'nın Utrecht kentinde başlayacak.
 
21-23 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan Utrecht YCS, yaklaşık iki yıl sonra gerçekleşecek ilk fiziksel etkinlik olma özelliği taşıyor. Bundan önceki son YCS, Şubat 2020'de gerçekleşmişti.
 
Binden fazla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) oyuncusu, Jaarbeurs sergi merkezinde birbirinden heyecanlı Düellolar için bir araya gelecek. Üç gün sürecek etkinlikte oyuncular bir dizi harika ödül ve Avrupa Dünya Şampiyonası Elemeleri'ne katılma şansı için mücadele edecekler. Ayrıca yarışmanın en iyileri prestijli Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanacak!
 
Ödüller arasında en yeni oyun sistemleri ve bir adet Ultra Nadir Duel Link Dragon, the Duel Dragon‘un yanı sıra turnuvaya özel YCS kupası bulunmakta. Tüm katılımcılara ayrıca, (stoklarla sınırlı) Oyun Matı ve Promosyon Kartı verilecek.

kart strateji turnuva
HABERLER
Arena of Valor: Yeni Çağ Dota 2 The International 2021
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Yu-Gi-Oh! Championship Series 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Championship Series
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız