Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı!

 
 
Nişancı aksiyon serisi Doom'dan yeni detaylar ortaya çıktı. Daha önce geliştirilme aşamasında bulunan ancak iptal edilen Doom 4 oyunundan çeşitli görüntüler internette sızdırıldı. Bu iptal edilmenin yanı sıra yeni oyunun önümüzdeki ay duyurulacağı söyleniyor.
 
Yeni Doom oyunu Haziran'da duyurulabilir 
 
 
 
Doom hayranları için müjde diyebileceğimiz yeni haberler önümüzdeki ay duyurulacak. Sızıntı ve doğru haberlerle ön plana çıkan Tom Henderson tarafından bildirilene göre bir sonraki Doom oyunu Haziran ayında açıklanacak. Bu da büyük olasılıkla Xbox tarafından düzenlenecek olan dijital etkinliğe denk gelecek.
 
Serinin yeni oyunu hakkında şu an için neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Ancak bildirilene göre id Tech Engine oyun motorunun yeni bir versiyonu ile bizlere sunulacak. Unreal Engine 5 ile rekabet içerisinde olan mevcut oyun motoru bakalım başarısını kanıtlayacak mı? Hep birlikte göreceğiz.
 
Bunun dışında iptal edilen Doom 4 projesinden görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu oyun aynı zamanda "Call of Duty Doom" olarak da adlandırılıyordu.
 
#1 
 
 
 
#2 
 
 
 
#3
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.5.2024 16:10:21

0
Ben 2016 ciddiyetini istiyorum açıkçası, hoppidi hoppidi oraya buraya uçup tutunup zıplamak tamam eğlencelide.. Ne bileyim 2016 daha ağır daha yıkıcı gelmişti. Bu arada Eternal DLC'lerini çok beğendim, manyak bir şeydi finali :)

BSC Misafiri

25.5.2024 20:57:52

0
rahat elli defa gösterdiler ve rahat elli defa "iyiki böyle çıkmamış" tepkisi aldılar hayır anlamıyorum milleti akılları sıra "ya keşke çıksaydı böyle" dedirtmeyemi çalışıyorlar yoksa akılları sıra nabız mı yokluyorlar çünkü böyle çıksaydı hakkaten kimse buna doom demezdi yani

BSC Misafiri

25.5.2024 11:20:25

0
keşke böyle çıksaymış yeni seriden daha çok ilgimi çekti
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız