Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XDefiant İçin İlk Güncelleme Yayınlandı

 
 
Ubisoft ekibi tarafından biz oyun severlere yakın zamanda sunulan ve oynaması ücretsiz bir yapıyı bünyesinde barındıran XDefiant için ilk güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile beraber oyunda bulunan birçok sorun düzeltildi ve oyun daha akıcı hale getirildi.
 
XDefiant çok oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Güncelleme detaylarına bakacak olursak öncelikle alıştırma bölgesinde bulunan çeşitli sorunların ortadan kaldırıldığını aktarabiliriz. Daha işlevsel hale getirilen alıştırma bölümünün haricinde bazı oyuncular kendilerini bir anda dünyanın dışında buluyor ve herhangi bir hareket yapamıyordu. Bu sorun tamamen ortadan kaldırıldı.
 
Türkçe dil desteğine sahip olan yapım için gelen güncelleme içerisinde aynı zamanda sağlık çubuğu sorunları düzeltildi. Bu ekran bazı durumlarda sorunlu bir şekilde karşımıza çıkıyordu. görüyorduk. Ek olarak bazı AMD ekran kartlarında düşük kare hızlarına neden olan bir sorun bulunuyordu. Bu da tamamen çözüldü diyebiliriz.
 
XDefiant bildiğiniz üzere rekabetçi bir nişancı deneyimini bünyesinde barındırıyor ve geçtiğimiz gün yaptığımız haberle beraber oyun çıkışının ardından yaklaşık ilk 3 saat içerisinde 1 milyon oyuncuya ulaşmış durumda. Şimdi ise genel olarak en çok oynanan yapımlar arasında yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Boss Modunu ve Kıyafetleri Ekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.5.2024 19:09:46

0
Modern warfare 2 çok oyunculuda çıtayı arşa çıkarmış. Harita tasarımları, Ses efektleri, vuruş hissi, silahlar arşa çıkmış. Xdenifity güzel olmasına rağmen bir saat sonra sıkıldım.

Ömer Hayyam12

26.5.2024 16:54:33

0
dx12de oynayın beyler sens daha iyi oluyor.

SilentHunterHD

26.5.2024 14:13:19

+1
kesinlikle çok başarılı bir cod kopyası olmuş. çok beğendim grafikleri ve oynanışları f2p oyununa göre güzel ve p2w yok. böyle devam ederse çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız