Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı

 
Geliştirici Stunlock Studios vampir temalı hayatta kalma aksiyon rol yapma oyunu V Rising'in PlayStation 5 konsoluna geleceğini açıkladı. Açıklanan detaylara göre oyun 11 Haziran tarihinde belirtilen konsol için çıkışını gerçekleştirecek ve 40 dolarlık bir satış fiyatı ile karşımıza çıkacak.
 
Ön siparişler şu anda açık durumda
 
 
V Rising'in PlayStation 5 sürümünün ön siparişleri şu anda açık durumda. Oyunu PlayStation Store üzerinden ön sipariş verebilir ve 6 Haziran'dan itibaren 5 günlük erken erişim elde edebilirsiniz. Oyunun Türkiye fiyatı ise 999 Türk Lirası ile satışta bulunuyor.
 
Oyun, standart sürümünün yanı sıra Legacy of Castlevania paketine sahip olacak ve bu paket 60 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak. Diğer taraftan Complete Edition paketi ise 100 dolarlık fiyat etiketiyle bizlere sunulacak. Complete Edition paketi içerisinde temel oyun, Legacy of Castlevania Premium paket içerikleri, “Sinister Evolution” paketi, “Dracula's Relics” paketi ve “Eldest Bloodline” paketi yer alıyor.
 
V Rising ilk olarak 17 Mayıs 2022'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim sürümüyle piyasaya sürüldü ve ardından 8 Mayıs 2024'te tam sürüm olarak yayınlandı.
 
 
Oyun içerisinde neler sunuluyor?
 
Vampir olarak ilerleyebileceğimiz ve kendimizi geliştirebileceğimiz aynı zamanda karakter odaklı bir yapının yer aldığı bu yapımda benzersiz bir hayatta kalma rol yapma deneyimini adım atmaya hazırlanıyor ve bir vampir olarak uyanmak durumunda kalıyoruz. Oyun içerisinde elbette gücümüzü yeniden kazanmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve hayatta kalmak için kıvırıcı güneşten kaçmaya başlıyoruz. Burada yapacağımız hamlelerle beraber gidişata yön verebiliyoruz. Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve burada istediğimiz şekilde ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
Yine diğer taraftan kalemizi yükseltebiliyor ve sürekli değişen gizemlerle dolu açık dünyayı keşfetmek durumunda kalıyoruz. Çevrimiçi anlamda müttefikler kazanabileceğimiz ve yaşayanlarla beraber toprakları fethedebileceğimiz yapım gerçekten de güzel bir aksiyon rol yapma deneyimini bizlere sunuyor. Bu yapım içerisinde elimizden geleni yapmaya koyularak ve aynı zamanda karakterimizi geliştirerek yeni güçlerin sahibi olabiliyor ve ne kadar çok güçlenirsek ve seviye atlarsak o kadar çok hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve düşmanlarının üstesinden gelebiliyoruz. Yapım içerisinde irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor. Bu patron savaşları ile beraber daha güçlü hazinelerin ve kaynakların sahibi olabilir ve elimize alabileceğimiz yeni araçlarla ve silahlarla beraber de daha güçlü konuma gelebiliyoruz. Yapım içerisinde yer aldığımız bu süre boyunca tüm bu unsurlarla beraber uğraşabiliyor ve elimizden geleni yaparak düşmanlara aman vermemeye çalışıyoruz.

Benzersiz bir vampir hayatta kalma deneyimiyle yer alabildiğimiz aynı zamanda yüzyıllar süren uykunun ardından zayıflamış bir vampir olarak uyanabildiğimiz yapımda hızlı bir şekilde ilerlemeye çalışırken burada hayatta kalmanın yollarını aramaya çalışıyor ve aynı zamanda dinamik unsurların olduğunu söyleyebiliyoruz. Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabildiğimiz aynı zamanda gece ve gündüz döngüsü ile beraber ilerleyebildiğimiz yapımda dinamik gün döngüsü ile beraber oldukça dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü vampirler bildiğiniz üzere güneşten ve sıcaktan etkileniyor. Dolayısıyla güneşin yakıcı etkilerinden kaçmamız için burada gölgeleri sığınmak durumunda kalıyoruz. Gün içerisinde bu güneşten sığınmak ve korunmak için elbette farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, daha farklı bölgelerde kendimize saklayabiliyor, binaların içine geçiş yapabilir ve daha fazla detay ile beraber oyundaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz. Bu dinamik gerçekten de oyunun yapısını değiştiren unsurlar arasında bulunuyor. Çünkü siz bir savaştaysanız ve bu arada güneş çıktıysa gerçekten de sizi rahatsız eden ve canınızı alan bir yapı ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz.
 
 
 
Durum böyle olunca kendinizi sürekli olarak rahat bir şekilde hissedemiyor ve savaşlara rahat bir şekilde katılamıyorsunuz. Bu da oyunda yer alan ve sürekli sizi diken üstünde tutacak unsurları arasında yer alıyor. Bu unsurlarla beraber ilerlemeye çalıştığınız yapımında yüzyıllar süren uykunun ardından zayıflamış bir vampir olarak uyanabiliyor ve bu zayıflamış vampiri bizde burada güçlendirmek durumunda kalıyoruz. Kan avlamak elimizden geleni yapmaya koyulabileceğimiz yapımında vampir imparator olduğumuzu büyütmek ve aynı zamanda kalemizi yükseltmek için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz.
 
Bunun yanı sıra yapım içerisinde farklı bölgelere doğru ilerlerken elbette buraların farklı atmosferlerinden yararlanabiliyor, yeni ve çeşitli düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyor ve ek olarak yeni düşmanlar edinerek onları ortadan kaldırarak kanlarını emebiliyoruz. Kanlarını emdikten sonra elbette daha farklı deneyim puanları elde edebilir ve onları ortadan kaldırdıktan sonra daha fazla genişleme imkanı bulabiliyoruz. Gücümüzü yeniden kazanmak için kanallayabileceğimiz yapımda kıvırıcı güneşten kendimize korumaya çalışıyor ve aynı zamanda hayatta kalmanın yollarını burada aramak durumunda kalıyoruz.
 
Etrafı fethedebileceğimiz ve kendi çatışma sistemlerimizi oyuna dahil edebileceğimiz yapımda kendi kalemize inşa ederken aynı zamanda insanları sadık hizmetkarlarımıza dönüştürmek durumunda da kalabiliyoruz. Bu da oyun içerisinde yer alan diğer bir mekanik olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra oyunda elbette hem tek oyunculu hem de çevrimiçi olarak oyunu oynayabiliyor ve yalnızca arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla beraber daha eğlenceli bir deneyimin kilidini açabileceğiniz bu yapım, gerçekten de ilerleyebileceğiniz ve akabinde eğlenebileceğiniz bir yapıyla karşımıza çıkıyor.

Çatışmalarla dolu bir dünyada yer aldığınız süre boyunca kendi kaderinizi belirleyebiliyorsunuz. Bu kaderi belirlerken yanınıza arkadaşlarınızı davet edebilir ve arkadaşınızla beraber parti oluşturduktan sonra burada düşmanlarının üzerinden gelmek durumunda kalıyorsunuz. İrili ufaklı düşmanların haricinde, yine bahsettiğimiz gibi patron savaşları bulunuyor. Bu patron savaşları gerçekten de zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve onları ortadan kaldırarak da daha fazla kanın ve deneyim puanlarının sahibi olabiliyoruz. Bu sayede hem karakterimizi daha hızlı bir şekilde geliştirebiliyor hem de daha hızlı bir şekilde yükselebiliyoruz. Bu da oyunda yer alan diğer düşman çeşitliliği arasında bulunuyor. Bu düşmanları ortadan kaldırdıktan sonra elbette bu düşmanların yeniden doğmasını görebiliyoruz. Dolayısıyla farklı bölgelere doğru gittikten sonra bu düşmanların tekrar doğmasını sağlayabiliyor ve akabinde ise elimizden geleni yapmaya koyularak burada hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz.
 
 

Gölgelerde büyüyebileceğimiz ve kendimizi geliştirebileceğimiz yapımda çevrimiçi olarak müttefikler edinebiliyor veya bu kapsamda düşmanlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Kendimizi geliştirebileceğimiz, yükselebileceğimiz, farklı donanımlar elde edebileceğimiz, kendimize farklı zırhlar takabileceğimiz, kutsal askerleri savuşturabileceğimiz ve çatışma dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışabileceğimiz yapımda kaderimizi yakalamak durumunda kalıyor ve burada kendi kaderimizi kendimiz belirleyebiliyoruz. Drakula'ya meydan okuyabileceğimiz yapımda elbette geceleri yönelmeye hazırlanıyor ve artık diğer taraftan hem klavye ve fare ile hem de kontrolcü desteği ile beraber oyuna deneyimleyebiliyorsunuz. Yeniden tasarlanan arayüzü, aksiyon dolu uygulamalı oyun sistemleri ile beraber kendimizi oyun içerisinde gerçekten geniş bir kapsamda bulabiliyor ve akabinde ise oyuna kendimizi kaptırabiliyoruz.

Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığım süre boyunca ilgi çekici ortamlara geçiş yapabiliyor, bu ortamlarda kendimizi bulabiliyoruz. Zindanlara doğru ilerlediğimiz esnada buralardaki düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve daha fazla detay ile beraber elimizden geleni aramıza koymamak istiyoruz. Yapım içerisinde ilgi çekici karakterler bulunuyor ve aynı zamanda bu karakterlerden çeşitli görevleri elde edebiliyor ve bu görevleri tamamlayarak da kendi karakterimizi güçlendirebiliyoruz. Dikkat çekici ortamlara geçiş yaptıktan sonra buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve çevre unsurlarını kendi lehimize kullanmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Yine yukarıda bahsettiğimiz gibi güneşin doğduğu esnada çevre unsurlarını kendi lehimize kullanmak ve kendimize bir gölge oluşturmak oldukça önem arz ediyor. Çünkü güneş içerisinde çok uzun süre durursak bu bizim canımızın azalacağı ve ortadan kaybolacağımızı anlamına geliyor. Dolayısıyla bu gibi durumlarda oldukça dikkat etmemiz gerekiyor.
 
Gotik bir açık dünya içerisinde yer aldığımız yapımda efsanevi korku ve tehlikelerle dolu geniş bir dünyayı keşfetmek durumunda kalıyoruz. Oyunda yolumuz boyunca elbette zorlu görevlere doğru adım atabiliyor ve kendimizi burada oyuna kaptırabiliyoruz. İlk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu bir dünyada kendimizi bulabildiğimiz yapımda değerli kaynakları keşfedebiliyor, yol boyunca dostlarımıza veya düşmanlarımızla beraber karşı karşıya gelebiliyoruz. Burada farklı bölgeler olduğundan bahsettik, bu bölgeler arasında yemyeşil ormanlardan açık hırsızlıklara, karanlık mağaralardan daha farklı yıkık dökük harabelere kadar oldukça farklı bölgenin burada olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Vampir yoldaşlarımız ve arkadaşlarımızla beraber dünyayı dolaşabileceğimiz, elimizden geleni yapmaya koyulabileceğimiz köyleri geçebileceğimiz ve canlı ortamlarda kendimizi bulabileceğimizi yapımda etrafı yağmalayabiliyor, baskınlarını son verebiliyor, dünyayı dolaşabiliyor, doğaüstü canavarlarla beraber karşı karşıya gelebiliyor ve bu canavarların alanlarını araştırmak durumunda kalıyoruz. Tek başımıza avlanabileceğimiz veya çevrimiçi olarak arkadaşlarımızla beraber ilerleyebileceğimiz yapımda gerçekten de o karanlık atmosfere sahip ortamı hissedebiliyor ve gerilim dolu atmosfer içerisinde Elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca tüm unsurlarla beraber hızlı bir şekilde ilerlemeye çalışıyor ve elimizden geldiğince bu sistem içerisinde hayatta tutunmanın yollarını arayabiliyoruz.
 
 

Geceyi hükmedebileceğimiz ve ışıktan kaçabileceğimiz yapımda gündüzleri gölgelerde kalmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve yanan güneşin ardından elbette ışıklı kaderimize doğru ilerlemek durumunda kalıyoruz. Gece boyunca dolaşabileceğimiz, karanlıkta kurbanlarımızı arayabileceğimiz ve akabinde ise bu kurbanları avlayabileceğimiz yapımda bir vampir olarak kendi stratejimizi ve planımızı geliştirmek durumunda kalıyor ve burada her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Çünkü oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca her bir önce farklı bir deneyim elde edebilir ve kendi deneyiminizi ve stratejinizi oyuna dahil edebilirsiniz.
 
Düşmanlara karşı nasıl yaklaşmanız gerektiğini ve aynı zamanda görevlerini nasıl tamamlamanız gerektiğini tamamen siz karar verebilir ve bu şekilde oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Batan güneşin etrafında çeşitli planlamalar yaptığımız esnada kana olan susuzluğumuzu gidermemiz gerekiyor. Çünkü oyun içerisinde temelde bir vampir olduğumuzdan dolayı sürekli olarak kana susamak durumunda kalıyor ve bu kana susama ile beraber yer aldığımız süre boyunca Elimizden geleni fazlasını yapmak durumunda kalıyoruz. Tüm unsurlarla beraber yer aldığımız yapımda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve burada gerçekten de yapmamız gereken görevler bulunuyor. Bu görevleri tamamlamak için karakterimizi güçlendirebiliyor, karakterinizi güçlendirdikten sonra daha farklı bölgelere doğru geçiş yapabiliyor ve Elimizden geleni yapmaya koyularak batan güneşin etrafında kendi stratejimizi planlayabiliyoruz.

Yapım içerisinde elbette bir de kaynakları toplayabilir ve unutulmuş bilgileri açığa çıkarmak için eski teknikleri keşfetmek durumunda kalıyoruz. Burada kalemizi yükseltmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyor, kendi kalemizin olduğu bölgede gerçekten de üst düzey bir yapı ile karşı karşıya kalabiliyor, ganimetlerimize depolamak ve karanlık ordumuzu daha da büyütmek için daha farklı strateji içerisine geçiş yapabiliyoruz. Yeni edindiğimiz bilgileri kullanarak bir kale inşa edebileceğimiz yapımda kendi alanımıza kişiselleştirebiliyor, özelleştirilebiliyor, genişletebiliyor ve vampir tarzımızı bu alan içerisinde ortaya çıkarabiliyor, sergileyebiliyoruz. Hizmetçiler ve arkadaşlarımızla beraber kalemizi yükseltebildiğimiz ve akabinde ise kendi özelleştirmemizi oyuna dahil ettiğimiz yapımda hazinemizi diğer vampirlerden korumak için kalemizi güçlendirmek durumunda kalıyor ve bu kaleyi de en iyi şekilde değerlendirebiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız bu süre boyunca hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve elimizden geleni yaparak düşman ordularına karşı Aman vermemek istiyoruz.
 

Oyun içerisinde rekabet edebileceğimiz ve işbirliği yapabileceğimiz bir ortama bizlere sunulduğunu söyleyebiliyor ve istediğimiz şekilde bu modlardan birini deneyebiliyoruz. Yalnız başınıza seyahat etmek istiyorsanız ona göre ilerleyebiliyor veya dünyayı keşfetmek için arkadaşlarınızı yanınıza davet edebiliyorsunuz. Diğer vampirlerle yan yana olabileceğiniz, aynı zamanda onlarla savaşabileceğiniz ve en büyük tehditleri yenebileceğiniz yapımda büyük avantajlar sağlayacak sistemlerle karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Değerli oyuncuların kalelerine baskın yapabileceğiniz, onların kanlarını emebileceğinizi ve diğer taraftan güç ve ihanetle beraber karşı karşıya kalabileceğiniz yapımda kaynakları toplayabiliyor, ele geçirebiliyor ve çeşitli baskınlarla beraber sinsi bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Rekabet edebileceğiniz, işbirliği yapabileceğiniz veya daha farklı seçimlerle karşı karşıya kalabileceğiniz yapımda karakterinizin kaderi tamamen size bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.
 
Kısaca toparlayacak olursak oyunda vampir olarak ilerleyip kendimizi geliştirebileceğimiz bir karakter odaklı yapı yer alıyor. Benzersiz bir hayatta kalma rol yapma deneyimine adım atıyor ve bir vampir olarak uyanıyoruz. Gücümüzü yeniden kazanmak için elimizden geleni yaparken, kıvırıcı güneşten kaçıp hayatta kalmaya çalışıyoruz. Bu süreçte yaptığımız hamlelerle oyunun gidişatına yön verebiliyoruz. Kalemizi yükseltebiliyor ve sürekli değişen gizemlerle dolu açık dünyayı keşfedebiliyoruz. Çevrimiçi müttefikler kazanarak, yaşayanlarla birlikte toprakları fethedebiliyoruz.

Karakterimizi geliştirerek yeni güçler kazanıyor ve güçlendikçe daha hızlı ilerleyip düşmanlarımızın üstesinden gelebiliyoruz. İrili ufaklı düşmanların yanı sıra, patron savaşlarıyla daha güçlü hazineler ve kaynaklar elde edebiliyor, yeni araçlar ve silahlar kullanarak gücümüzü artırıyoruz.
 
 

Bu süreçte elimizden geleni yaparak düşmanlara aman vermemeye çalışıyoruz. Oyunda, yüzyıllar süren uykunun ardından zayıflamış bir vampir olarak uyanıyoruz ve benzersiz bir hayatta kalma deneyimi yaşıyoruz. Gücümüzü geri kazanmak ve hayatta kalmanın yollarını bulmak için hızlıca ilerlememiz gerekiyor. Dinamik unsurlar ve dikkat çekici ortamlarda geçiş yapabileceğimiz bu yapımda, gece ve gündüz döngüsü bulunuyor. Vampir olarak güneşten ve sıcaktan etkilenmemek için gölgelere sığınmalı, binaların içine girmeli ve farklı bölgelerde kendimizi saklamalıyız. Bu dinamikler, oyunun yapısını değiştiriyor ve sürekli diken üstünde olmamızı sağlıyor.

Oyunda, zayıflamış bir vampiri güçlendirmek, kan avlamak ve vampir imparatorluğumuzu büyütmek için çabalıyoruz. Kalemizi yükseltmek ve farklı bölgeleri keşfetmek, çeşitli düşmanlarla mücadele etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Düşmanların kanlarını emerek deneyim puanları kazanabilir ve genişleme imkanı bulabiliriz. Güneşin zararlı etkilerinden korunarak ve hayatta kalmanın yollarını arayarak gücümüzü yeniden kazanmak, oyunun temel unsurlarından biri. Bu süreçte, sürekli dikkatli olmalı ve her adımımızı stratejik bir şekilde atmalıyız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor

BSC Misafiri

22.5.2024 23:54:38

0
zamaninda 50tl ye aldım içim rahat.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız