Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Invincible, 2022 Yılına Ertelendi

 
 
Starward Industries, Eylül 2020'de duyurulan birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu The Invincible için yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. Fragman ile oyunun çıkış tarihi 2021 yılından 2022 yılına ertelendiği bildirildi. The Invincible, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Oyun hakkında
 
The Invincible, Stainslaw Lem'in aynı adlı romanından esinlenen ve retro fütüristik bir temaya sahip birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu.

Oyuncular Regis III adlı yabancı bir gezegende uyanan uzay bilim adamının rolünü üstlenerek kayıp mürettebatı bulmak için gizemli bir göreve çıkacak. Regis III'ü keşfederken gezegenin korkunç sırlar içerdiğini görecek, daha da derinlere indiğinizde burada yalnız olmadığınızı fark edecek ve bu gezegeni hiç keşfetmemiş olmayı dileyeceksiniz. Fakat artık geri dönmek için çok geçtir. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Invincible Starward Industries birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu
Skul: The Hero Slayer PS4, Xbox One ve Switch için 21 Ekim'de Çıkış Yapacak A Hat in Time'ın PS4 Fiziksel Sürümleri 12 Kasım'da Satışa Sunulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.10.2021 10:48:44

0
Adamlar oyunun trailer ına bile Türkçe altyazı eklemişler. Merakla beklediğim oyunlardan biri, uygun fiyattan çıkarsa kesin alacam.

farklıydı dersin

16.10.2021 11:25:06

0
güzel olacağa benziyor. beni heyecanlandırdı açıkçası. merakla bekliyorum

Hudson51

15.10.2021 17:18:54

0
Oyun Türkçe olarak gelecek ayrıca.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Invincible
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız