Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'ın Dogfighting Modülü PAX East'ten Sonra Çıkacak


     Oyunculardan topladığı bağışlarla rekor kıran Star Citizen en son 39 milyon doları geçmişti. 40 milyon dolara çok yaklaşan yapımın bir süre önce hangar modülü çıkmıştı. Dogfighting modülünün ise Aralık ayında eklenmesi planlanıyordu fakat yapımcı ekip bu modülün çıkışını ileri bir tarihe ertelemişti. Chris Roberts bugün yaptığı açıklamada Dogfighting modülünün 11-13 Nisan'da gerçekleşecek PAX East sonrası çıkacağını söyledi. Roberts'ın açıklaması şu şekilde,
 
     "Bu yazıyı yazdığım sırada, tüm Star Citizen ekibi Dogfighting modülü için sıkı bir şekilde çalışıyor. Dogfighting'in çıkışı için özel bir etkinlik yapacağız. Eğer her şey planlandığı gibi giderse, Dogfighting modülü PAX East'in hemen ardından çıkışını yapacak ve nihayet oyunu oynayabileceksiniz."
 
     Dogfighting modülünde Hangar modülünde uzunca süre seyrettiğiniz geminizi uzaya çıkartabileceksiniz. Üstelik sadece uzaya çıkartmakla kalmayıp, gerçek oyunculara karşı ya da yapay zekaya karşı uzayın derinliklerinde kıyasıya savaşabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Football Manager Classic 2014 Nisan'da Vita'ya Çıkıyor Injustice: Gods Among Us'ın Mobil Sürümüne Yeni Karakter

einhander

7.3.2014 20:54:54

-1
o şanşlı ınsanlardan biri olmayı isterdim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız