Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket Knight Adventures: Re-Sparked Collection Duyuruldu

 
 
Konami ekibi, kedi Felix'in koleksiyon sürümünün haricinde bir de Rocket Knight Adventures: Re-Sparked adlı oyunun koleksiyon sürümünü duyurdu. Kedi Felix oyununda olduğu gibi bu yapım da PlayStation 4, PlayStation 5, Switch ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Klasik oyunlardan oluşan bu sürümün şu anda bir çıkış tarihi açıklanmamış durumda.
 
Nostalji hissiyatı yaşatacak bir koleksiyon sürümü 
 
 
 
Oyun fiziksel olarak standart, klasik ve Ultimate sürümleri ile beraber satışa sunulacak. Ön siparişler şu anda açık durumda ve 3 Mart tarihinde sona verecek. 1990'ların ikonik oyunlarının yer aldığı yapımda ilk maceradan son maceraya kadar yer alabileceğiniz çeşitli koleksiyon oyunları bulunuyor ve sizlere nostalji bir hissiyat yaşatıyor.
 
Yandan görünümde kamera bakış açısı ile beraber oyunda platform unsurları bulunuyor. Karşınıza farklı düşmanlar çıkabiliyor ve irili ufaklı düşmanların haricinde bir de boss savaşları ile beraber oyundaki yerinize alabiliyorsunuz. Yeni sürümde geriye sarma özelliği, boss rush modu, seride yer almayan müze modu ve daha fazlası yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rocket Knight Adventures: Re-Sparked Collection
Superdome 2023: Mısır'da Büyük Final Bugün! Korku Oyunu Withering Rooms Konsollar için Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız