Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5 Harici SSD Depolama Desteği Bu Yaz Geliyor

 
PlayStation 5 825GB dahili SSD'ye sahip ancak işletim sistemi ve sistem dosyalarına ayrılan alanı çıkardıktan sonra kullanılabilir alan 664GB civarında oluyor. Aynı anda çok sayıda oyunu yüklü tutmak isteyen kullanıcılar bu yaz depolamalarını genişletebilecek.

Bloomberg'ten Takashi Mochizuki'nin haberine göre Sony bu yaz yayınlanacak sistem güncellemesiyle birlikte harici SSD depolama desteğini PlayStation 5'e getirecek. Güncelleme, harici SSD'den dolayı meydana gelebilecek fazla ısınmanın önüne geçebilmek adına soğutma fanının hızını artırma olanağı sağlayacak.
 
Bloomberg'e konuşan Sony sözcüsü "Daha önce duyurulduğu üzere, PlayStation 5 için M.2 SSD depolama genişletmesi üzerinde çalışıyoruz. Ne zaman geleceği duyurulmadı ve detaylar daha sonra paylaşılacak." dedi.
 
PlayStation 5 sistem mimarı Mark Cerny konsol piyasaya sunulmadan yaptığı açıklamada, PlayStation 5'e harici SSD depolama desteğinin sonra geleceğini ifade etmişti ve hangi SSD'lerin tam destek sunacağı ile hangilerinin en iyi performansı vereceği konularında Sony'den açıklama gelmeden M.2 SSD satın almayın uyarısında bulunmuştu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge sony playstation 5 ps5 playstation next gen
EA Motive'in Neredeyse Altı Yıldır Geliştirdiği Oyun İptal Edildi Breathedge Erken Erişimden Çıktı ve Türkçe Dil Desteği Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MontrealR

27.2.2021 14:47:04

0
Sonunda

BSC Misafiri

26.2.2021 16:44:37

+1
quote:

Orjinalden alıntı: keremec Şaka gibi ya, yuvaya ssd takarsan konsol açılmıyor bile. Ssd yi çıkar öyle aç konsolu diyor
İşte bunları bile bile alınca da :) Neyse :) Tek el bu yüzden korkunç bir şey, bizler çoğunluk olarak anlamadık, hatta taraf seçip fanboy oldukda gelecek nesiller (umarım) bu hataya düşmez. 4-5 tane bu ayar konsol olsa exc olayının bile anlamı kalmayacak kendileri bağırıyor çok masraflı artık diye :)

keremec

26.2.2021 15:33:50

+1
Şaka gibi ya, yuvaya ssd takarsan konsol açılmıyor bile. Ssd yi çıkar öyle aç konsolu diyor

ReflexAction

26.2.2021 14:26:36

0
Helal olsun Sony alfa patchleri tam gaz devam ediyor seneye erken erişimden çıkar inş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız