Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

P3P'nin 'Karanlık Saat'i Eğlenceli Görünüyor

p3p

 
    Atlus, Amerika Playstation Blog'u üzerinden PSP için geliştirilen Persona 3 Portable için yeni bir video sundu. 
 
    Playstation 2'de çıkarak Shin Megami Tensei serisine bambaşka bir soluk getiren Persona 3'ün avuç içi versiyonu olacak olan Persona 3 Portable'da yine "Dark Hour" (Karanlık Saat) sürecinde Tartarus'un gizemli zindanlarında dolaşabileceğiz.
 
    Persona 3'den hatırlayacağımız 'Dark Hour', geceyarısı geldiğinde sadece seçilmiş kişilerin girebileceği bir boyut oluyor. Anakarakter ve arkadaşlarını bu süreç içerisinde yönlendirerek oyunun normal gün akışındaki sosyal aktiviteler dışındaki aksiyon ve savaş tarafıını oynama şansına erişiyoruz.
 
    Persona 3 Portable'da ki 'Dark Hour' aksiyonu da orjinalinden aşağı kalmıyor. Bunu daha yakından görmek isterseniz video'yu izleyebilirsiniz. Bu arada oyunu Amerika'dan sipariş edenlerin, özel bir Persona beyzbol şapkası kazanacakları açıklandı. Beyzbol ülkemizde o kadar popüler olmadığına göre pek ihtiyacımız yok, öyle değil mi, yoksa var mı? Neyse video'ya bakalım ; 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak persona 3 atlus RPG PSP Dark Hour Persona 3 Portable yeni video
Famitsu'nun Final Fantasy XIV Taramaları Dragon Age Yamalanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 3 Portable
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız