Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor

 
 
Bir dönem piyasaya sürülen ancak daha sonrasında çeşitli sıkıntılar sebebiyle dijital mağazalardan ve satıştan kaldırılmak durumunda kalan MultiVersus oyunu tekrar yayınlanmak üzere gün sayıyor. Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini Player First Games’in üstlendiği oyuna yeni karakterler eklenmeye devam ediyor.
 
Matrix ve 13. Cuma film serilerinden yeni karakterler yolda
 
 
 
Daha önce Joker karakterinin geleceğini aktardığımız haberle beraber şimdi yepyeni gelişmeler bizlere sunuluyor. Oyuna dahil olacak yeni karakterler arasında 13. Cuma korku filmi serisinden Jason Voorhees ve Matrix film serisinden Ajan Smith yer alıyor. Oynaması ücretsiz platform dövüş oyunu içerisinde bu karakterlerle beraber istediğiniz şekilde oynayabiliyorsunuz.
 
Her iki karakter Puns & Villainy adlı ilk sezonla beraber oyuna dahil olmayı bekliyor. Diğer taraftan DC evreninin süper kötü karakteri Joker ile beraber belirttiğimiz iki yeni dövüşçü oyunculara sunulacak. Jason Voorhees oyunun çıkışı ile beraber, Ajan Smith ise sezonun ilerleyen dönemlerinde kullanıcıların karşısına çıkacak.
 
MultiVersus, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için 28 Mayıs'ta çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız