Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man 2'nin seslendirme sanatçısı işinin bittiğini söyledi

 
 
Yılın beklenen oyunları arasında yer alan Marvel's Spider-Man 2 içerisinde seslendirme sanatçılığı yapan Yuri Lowenthal, bekleyenleri sevindiren açıklamalarda bulundu. Peter Parker'ın seslendirme sanatçısı Lowenthal işinin bittiğini ve projenin kendisi açısından tamamlandığı belirtti.
 
Yuri Lowenthal heyecanını dile getirdi
 
 
 
Peter Parker'ın seslendirme sanatçılığını üstlenen Yuri Lowenthal kendisine yönlenen birçok soruya yanıt verdi. Oyun için seslendirme işinin bitip bitirmediğini sorusuna "Evet, seslendirme işi bitti artık oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.
 
Lowenthal ek olarak hareket yakalama teknolojisiyle beraber çeşitli çalışmaların da yapıldığını doğruladı. Marvel's Spider-Man 2'nin şu anda Eylül ayında PlayStation 5 için piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyun, 2018 yılında yayınlanan Marvel's Spider-Man'in doğrudan devamı niteliğinde.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Dying Light 3 mü geliyor? Karakterin hangi mesleğe sahip olacağı oylandı Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu için Legendary Collection: 25th Anniversary Edition piyasaya sürüldü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.4.2023 16:23:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben oyunu oynamayı sürekli erteliyordum.Bu tarz oyunları pek oynamam açıkçası.Ama bu ay plus tan ayrılacagını duyunca bir şans vereyim dedim.Saatlerce sıkılmadan oynadım.Bu türe pek alışık olmasam da,oyunu oynarken baya zorlansam da İnsomniac Games kalitesi harika bir iş çıkarmış bunu yadsıyamam.Tabi burdan Spiderman severler haklı olarak kızacaklar ama keşke Spiderman ve R.aNd.C gibi oyunlar yerine daha ciddi oyunlara el atsalar isterdim.Çünkü bu takım 'the last of us' gibi klasikleri yapabileceklerine inandığım çok az firmadan biri.
Dostum aslında firma sevdiği şeyi geliştiriyor. Marvel ilk başta süper kahraman oyun yapma fikrini Xbox'a götürmüş fakat Xbox kabul etmemiş sonra Sony'ye götürmüş Sony kabul etmiş ve altında bulunan geliştirici firmalara Süper kahraman oyunu yapmak ister misiniz diye sormuş İnsomniac kabul etmiş ve Sony hangi süper kahramanı isterseniz ona oyun yapın demiş onlarda Spider-Man'i istemiş. Bir geliştirici firmanın istediği projeyi yapması kadar güzel bir şey yok.

BSC Misafiri

21.4.2023 09:43:38

0
Ben oyunu oynamayı sürekli erteliyordum.Bu tarz oyunları pek oynamam açıkçası.Ama bu ay plus tan ayrılacagını duyunca bir şans vereyim dedim.Saatlerce sıkılmadan oynadım.Bu türe pek alışık olmasam da,oyunu oynarken baya zorlansam da İnsomniac Games kalitesi harika bir iş çıkarmış bunu yadsıyamam.Tabi burdan Spiderman severler haklı olarak kızacaklar ama keşke Spiderman ve R.aNd.C gibi oyunlar yerine daha ciddi oyunlara el atsalar isterdim.Çünkü bu takım 'the last of us' gibi klasikleri yapabileceklerine inandığım çok az firmadan biri.

BSC Misafiri

21.4.2023 09:43:14

+1
Ben 2018 ve Miles morales'ten sonra çok doydum bu oyuna.. Bi yerden sonra çok tekrara giriyor oynanış. Hikayesi güzel olsa çok daha akılda kalıcı olur bu oyunlar benim için. Spiderman 2 için o kadar da heyecanım yok, Çünkü aynı şeyleri oynayacağımı biliyorum. Ucuzlayınca alırız.

JaReD22

20.4.2023 19:04:19

0
İlk oyunu yakın zamanda bitirdim Tamam oynanış olarak iyide vur kır geç başka birşey yok İnsan bi hikaye falan yazar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız