Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel Games'in Yeni Oyunundan Detaylar Sızdırıldı!

 
 
Marvel Games bugün Türkiye saati ile 18:00'de yeni bir oyun duyuracak. Proje hakkında çeşitli detaylar şu anda sızdırılmış durumda ve oyunun Overwatch tarzında bir yapıya sahip olacağı söyleniyor.
 
Marvel Games yeni projenin "heyecan verici" olduğunu bildiriyor 
 
 
 
Marvel karakterlerinin yer alacağı yeni oyunun mobil ve PC platformuna geleceği aktarılıyor. İlk etapta belirli karakterlerin yer alacağı bu yapım içerisinde Thor ve Moon Knight gibi kahramanlar sonraki süreçte yeni güncellemelerle beraber oyuna dahil olmayı bekliyor. Diğer taraftan oyunda PvE modunun olmadığı söyleniyor.
 
Oyunda üçüncü şahıs bir kamera bakış açısı yer alıyor ve aynı zamanda nişancı aksiyon sistemi ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Burada alan karakterler geliştirilebiliyor ve yeni becerilerle düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.
 
Öte yandan Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Marvel ve Skydance New Media, Uncharted 1-3'ün yönetmeni Amy Hennig'in yönettiği Marvel 1943: Rise of Hydra'yı duyurdu. Yayınlanan fragman sinematik bir içeriği bizlere sunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Marvel Games
It Takes Two Satışları 16 Milyona Ulaştı V Rising ile Legacy of Castlevania İş Birliği Yapıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız