Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade'teki Karakter Modellemeleri Oldukça Gerçekçi Görünüyor

     Hellblade'in geliştiriciliğini üstlenen Ninja Theory, bildiğiniz gibi oyunun geliştirilme sürecini sık sık yayınladıkları videolarla oyunculara aktarıyor. Firmanın yayınladığı 17. geliştirici günlüğünde Hellblade'teki ana karakterimiz Senua'nın vücudunun nasıl modellendiği aktarılıyor.

 
      Ninja Theory, Senua'nın vücudunu ilk olarak elle modellemiş. Daha sonra modelin insandan çok mankene benzemesi sebebiyle modelleme konusunda başka bir yol izlemiş. Ninja Theory, 3 boyutlu tarama teknolojisi üzerine yoğunlaşan bir firmayla anlaşarak Senua'nın vücudunu gerçekçi bir biçimde oyuna aktarmış.
 
     
     Yayınlanan videoda bahsettiğimiz vücudun ne kadar detaylı olduğunu görebilirsiniz. Gerçekçi kas animasyonları, karakterimizin hareketleriyle bağlantılı olarak gerçekçi bir şekilde hareket eden kıyafetlerin yanında, karakterimizin parmak izlerine kadar pek çok detayı modellemede görebiliyoruz.
 
       Hellblade, 2016 yılında PC ve PlayStation 4 için çıkışını yapacak. Bahsettiğimiz geliştirici günlüğünü aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Theory Hellblade PS4 Bağımsız Indie
Yeni Legacy of Kain Oyunu İçin Hâla Bir İhtimal Var Gabe Newell: "Steam Machineler Aynı Fiyata Konsollardan Daha İyi Performans Sunuyor"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

7.11.2015 14:01:49

0
oyunu cok yakinda bakiyoruz _anki elinde tufek varmi gibi ilerliyor

Megathrone26

6.11.2015 18:31:37

0
bu firmaya güveniyorum hep bi kalite çıtasını tutturmayı başardı. Oynanış da hikaye de güzel olursa dadundan yenmez

BSC Misafiri

6.11.2015 18:25:23

0
detaya girmek sorun değil onu pc de rahat çalıştırmak mesele gerçek zamanlı aydınlatma kulandın mı pc ölüyor yüksek bitrate doku kulandı mı ölüyor poligon çok oldu mu ölüyor yani sorun pc gücü sınırı zaten yapılıyor önemli olan o gerçekçiliği pc de rahat çalıştırmak

David Attenborough

6.11.2015 18:16:38

-3
Pc'de böyle görürüz de konsolda 15 fps olsa belki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellblade: Senua’s Sacrifice
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız