Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Geliştiriciliğini Sucker Punch Production ve yayıncılığını Sony'nin üstlendiği aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima'nın PC sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı. Ortaya çıkan detaylara göre yeni güncelleme hem NVIDIA DLSS 3 hem de AMD FSR 3.0 için düzeltmeler getiriyor.
 
Oyuna destek devam edecek
 
 
 
Nixxes stüdyosu tarafından PC platformuna portlanan Ghost of Tsushima’nın yeni güncellemesi oyunu daha sorunsuz hale getiriyor. Daha fazla detaya girecek olursak NVIDIA DLSS 3 etkinken ara sahnelerden oynanışa geçiş sırasında ortaya çıkabilecek görsel sorunlar çözülüyor. Aynı zamanda,AMD FSR 3 seçeneği aktifken ortaya çıkabilecek tüm görsel sorunlar da ortadan kaldırılıyor.
 
Nixxes ekibi ayrıca oyunda bulunan diğer sorunları çözmek için daha fazla güncelleme üzerinde çalışacaklarını belirtiyor. Ek olarak bazı PC donanımlarında performansı artırmayı ve çok oyunculu mod olan Legends’i geliştirmeyi hedefliyor.
 
Öte yandan bildiğiniz üzere Ghost of Tsushima'nın PC sürümü resmi olarak PlayStation Network'ün bulunmadığı ülkelerde satın alınamıyor. Bu ülkelerde ise ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız