Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fight Crab 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

 
Yayıncı PLAYISM ve geliştirici Calappa Games, savaş aksiyon oyunu Fight Crab 2'nin 13 Şubat 2024 tarihinde Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacağını duyurdu. Oyun İngilizce, Japonca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Eğlenceli bir aksiyon devam oyunu 
 
 
 
Fight Crab 2'de, kabuklu canlılar yer alıyor ve bu aksiyonda kazanmak için rakiplerinizi sırt üstü çevirmeniz gerekiyor. 2. oyun, Fight Crab'in uzun zamandır beklenen devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Devam oyununda kendi yengeçlerinizi yetiştirdiğiniz yepyeni Kariyer Modu yer alıyor ve yetiştirdiğiniz yengeçler çevrimiçi çok oyunculu modda dünyanın her yerinden diğer yengeçlere karşı dövüşmek için kullanılabiliyor.
 
Fight Crab 2 ayrıca üçüncü şahıs aksiyon oyununa daha yakın olan "Modern" kontrol seçeneğini ekleyerek Fight Crab'in kontrol şemasını geliştiriyor. Yengeçler artık belirli eylemleri otomatik olarak gerçekleştirmelerini sağlayan beceriler de öğrenebiliyor. Tüm bunlar Fight Crab 2'yi öğrenmesi ve oynaması daha kolay hale getirmeye yardımcı oluyor. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Fight Crab 2
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Quan Chi Çıkış Tarihi Açıklandı GTA 6 Fragman Tarihi Aylar Öncesindeki Bir Tişörte Basılmış!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız