Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo II, 10 Yaşına Bastı!

 

DiabloII

 

     Çoğumuzun gençliğinde veya çocukluğunda Diablo II ile yolları illa ki kesişmiştir. O zamanlar klavye ve mouse'larımızı eskitmemizi sağlayan Diablo II'nin çıkmasından bugüne tam 10 yıl geçti. Daha da ilginci ise İnanın veya inanmayın, oyun hala Blizzard'ın online serverları olan Battle.net'de oynanmaya devam ediyor. 
 
    29 Haziran 2000'da çıkan oyun için en son geçtiğimiz Mart ayında yeni güncelleme yayınlandı, yani Blizzard halen oyuna gereken önemi veriyor.  
 
    10. yılını kutlayan Diablo II için Blizzard'da resmi Diablo III sitesinde ufak bir retro şov yaptı. Bu sayfaya buradan ulaşırken, Blizzard'ın 10. yılı kutladığı ilgili resme aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
    Tabi 10 seneyi kutlarken bir yandan da sitem de etmeden geçemiyorum. Bizi bu kadar bekletirken halen Diablo III için çıkış tarihi vermeyen Blizzard, en son Diablo III'ün hazır olunca çıkacağını belirtmişti.
 
    22-23 Ekim'de başlayacak olan BlizzCon 2010'da Blizzard'ın artık mutlu haberi vermesini diliyoruz. Diablo II'nin 10. yılını da gönülden kutluyorum. Böyle bir efsaneyi suyunu çıkarana dek oynayanlardan biri olduğum için de kendimi çok şanslı görüyorum. Aranızda 10 yıl sonra bile olsa denememiş varsa çok yazık, ama hala oynanabilir bir oyun olduğu için hiç bir şey kaybetmezsiniz. Necromancer'ınız halen sizi bekliyor...
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blizzard PC RPG Diablo II Diablo III Battle.net
Final Fantasy XIV Çıkış Tarihi Açıklandı Steam'de Yaz indirimleri Devam Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.9.2010 23:59:49

0
Çoluk çocuğa karışsan da oynarsın, kendimden biliyorum:))) Diablo 3 çıksa bi de....

Al Capone!

1.7.2010 13:23:14

0
Konsolcular oynasın hadi bu oyunu da Starcraft 2-Diablo 3-Halflife Episode 3 3 oyun çıkacak ve pc oyunculuğu hiçbir zaman ölmeyecek

BSC Misafiri

1.7.2010 00:14:47

0
İşte oyun budur abi yaa...

venom417

30.6.2010 23:24:09

0
Vay be ben de hala oynuyorum,son model pc aldım yine ilk kurduğum oyun bu oldu,hastasıyım ağğbi :D.Stay a while and listen,üç çıksada çoluk çocuğa karışmadan oynasak :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız