Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Nation Kana Bulayacak


 
     Zombi oyunlarından bıkan var mı? Şahsen ben bıkmadım. Bazı oyunlar oyun sektörünün değişmez varlıklarından biri olan zombileri çok kötü kullansa da, eğlencenin değişmeyen unsurları başında hala zombiler geliyor. Zombi içerikli oyunlara son örneğimiz ise Dead Nation.
 
     House Marque firmasının yapımına devam ettiği Dead Nation, ilk önce bir dedikodu olarak ortaya çıkmış ve resmi duyurusu geçtiğimiz sene düzenlenen GamesCom fuarında yapılmıştı. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan oyunun E3 2010 videosuna bakacak olur isek bu sessizliğin oyunun geliştirme aşaması nedeniyle olacağını çıkarabiliriz. Çünkü oyunun yeni videosu gerçekten muhteşem.
 
     Gerçek görüntüler ile açılışını yapan videonun ilerleyen dakikalarında oyun içi sahnelere de yer verilmiş. İzometrik kamera açısına sahip olan ve co-op modunu da destekleyecek olan oyunun eğlencesi tavan yapacağa benziyor. PSN için özel olarak geliştirilen oyun şayet kendini tekrar etmez ise oldukça eğlenceli bir oyun ile karşılaşıyor olabiliriz.
 
     Oyunun E3 2010 tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Nation PS3 PSN
Transformers: War for Cybertron Demosu Bugün Bugünkü PSN Güncellemesi ile 3D Desteği Geliyor

HyDro-X-GEN

10.6.2010 10:33:33

0
Zombilerden Bıkmakmı asla .... Bendeki Zombi sevgisi Re ile başladı L4D ile devam etti ve hala devam ediyo...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Nation
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız