Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy için DLC Gelebilir

 
   Popüler kupa sitesi Exophase.com tarafından paylaşılan kupa listesine göre Crash Bandicoot N. Sane Trilogy için indirilebilir içerik gelecek.
 
   Exophase.com'un paylaştığı liste Crash Bandicoot ve Crash Bandicoot Lost Treasures DLC kupaları olarak ikiye ayrılıyor. Lost Treasures DLC'sinde ise The Crown Jewel ve An Ancient Antiquity olmak üzere iki adet kupa var.
 
   İndirilebilir içeriğin ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı belli değil. Activision ve geliştirici Vicarious henüz oyuna indirilebilir içerik geleceğini doğrulamadı.
 
   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy; Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strieks Back ve Crash Bandicoot Warped oyunlarının remastered sürümlerini barındıracak. Fiyat ise $39.99 (TR PSN 119 TL).

   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 30 Haziran 2017 tarihinde PlayStation 4 için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Crash Crash Bandicoot Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back Crash Bandicoot Warped Crash Bandicoot N.Sane Trilogy PS4 Sony Activision
Square Enix Gamescom'da Final Fantasy XV ile İlgili Büyük Duyurular Yapacak Monster Hunter Stories Avrupa Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.6.2017 14:47:59

0
eğer paralı olursa bu dlc o zaman küfür ederim

v. Persie

27.6.2017 14:18:42

0
Yapimcilar tarafindan cok zor oldugu dusunuldugu icin koymamislardi sanirim. Buyuk ihtimalle remastered versiyonda yapilmistir.

nForcer

26.6.2017 12:32:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: KortX Crash Bandicoot 3'te epey ilerlediğimizde Warp Room'dan başka yere geçiyorduk. Orayı DLC'li yapabilirler.
Bölümleri süreli modda oynarken belli sürelerin altında tamamlayınca alınan relic'ler ile açılıyordu orası. Dolayısıyla orayı kırpıp indirilebilir içeriğe dönüştürürlerse bu intihar demek olacaktır.

aykut291

26.6.2017 10:59:58

0
PS one aldığımızda demo cd vardı saatlerce oynardım. Başından kalkmazdım. Şimdi bunca yıldan sonra tekrar oynuyacağım. Gerçekten heyecanlıyım Uncharted 4 oynayanlar bilir şimdi spoiler vemiyi oynamyan vardır illaki ama orda bile oynarken bir mutlu olmuştum :)

KortX

25.6.2017 16:25:18

0
Crash Bandicoot 3'te epey ilerlediğimizde Warp Room'dan başka yere geçiyorduk. Orayı DLC'li yapabilirler.

nForcer

24.6.2017 15:28:49

+1
İlk oyunun (1996) final sürümünden çıkarılan Stormy Ascent bölümünü indirilebilir içerik olarak sunabilirler herhalde. https://www.youtube.com/watch?v=m6NWqHp5ehQ
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız