Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chernobylite Temmuz'da Erken Erişimden Çıkacak

 
Yayıncı All In! Games ve geliştirici The Farm 51, hayatta kalma korku RPG oyunu Chernobylite'ın Temmuz'da erken erişimden ayrılacağını duyurdu.

Tam sürüm Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series'e 2021'de daha sonraki bir tarihte gelecek.
 
All In! Games ve The Farm 51 Chernobylite'ın erken erişim sürümü için bugün yeni bir güncelleme yayınladı. Chernobylite gizeminin hatırlanmaya değecek olması için hikaye yeniden yazıldı, yeni seviyenin ilk parçası ve ödüllü besteci Mikolaj Stroinski'den yeni soundtrack eklendi, Steam Cloud, DLSS desteği ve başarımlar aktif edildi, AMD FidelityFX desteği ve genel performans iyileştirildi. 
 
Chernobylite şu anda Steam'de 80,00 TL'den satışta. Erken erişim sürümünü satın almak ileride yayınlanacak tüm indirilebilir içeriklere ücretsiz erişim sunacak. 
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Chernobylite The Farm 51 bilim kurgu hayatta kalma korku oyunu
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Steam Sayfası Açıldı NieR Replicant ver.1.22474487139… İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chernobylite
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız