Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond Good and Evil 2 In-Engine Demo

 
   Ubisoft, E3 2017 etkinliği esnasında kapalı kapılar ardında gösterilen Beyond Good and Evil 2'nin in-engine demo görüntülerini paylaştı.
 
   Videoda kreatif direktör Michel Ancel oyunu oynuyor ve yorumluyor. Ubisoft, bunun erken aşamadaki test görüntüleri ve devam eden bir çalışma olduğunun altını çiziyor. Geri bildirimlerinizi resmi websitesi veya forum üzerinden paylaşabilirsiniz.
 
   Ubisoft, Beyond Good and Evil 2'yi geçtiğimiz hafta E3 2017'de resmi olarak duyurmuştu. Sinematik fragmana ve oyun hakkında verilen ilk bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Beyond Good and Evil 2'nin çıkış tarihi ve platformları henüz açıklanmadı.

   In-Engine demo görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Beyond Good & Evil ubisoft
Killing Floor Ücretsiz Oldu Hellblade: Senua’s Sacrifice için Yeni Bir Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.6.2017 00:16:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis İsterler ise hem mevcut ve sonraki yeni nesil konsollar ile vurgun yaparlar. Bana kalırsa aynı şeyi bir dahaki nesil içinde düşünüyorlar. Bomba Oyunları bu neslin sonuna yayımlayıp yeni nesile aktarabilirler 1 oyunu böylece 2 kere saymış olurlar.
Tabii ki dediğin gibi de yapabilirler, ancak son günlerde PS5 haberlerinin sayısı oldukça artmaya başladı, hatta dün Playstation K. Amerika CEO'su Shawn Layden PS5'in akıllı telefonlardaki gibi evrim değil tamamiyle farklı devrim niteliğinde bir model olacağını söyledi. Yani konsol alemindeki Pro veya One X gibi buçuklu modellerden olmayacak denmiş, Death Stranding veya Last of Us 2 gibi oyunların daha en az 2 yıl geliştirme süreci olduğunu gözardı etmemek gerek. Seneye E3'te PS4'ün 5. yılı olacak ve bir PS5 duyurusunun yapılıp bir sonraki sene çıkması bana çok normal geliyor. O yüzden haber başlığındaki oyun ve diğer PS4 özeli denilen oyunların bir sonraki nesile anca yetişeceğini düşünüyorum.

mementopolis

24.6.2017 12:53:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Michel Ancel işin içinde olduğu için bağımsız bir stüdyonun balon oyunuyla bir benzerlik olması imkansız. Yapımcı daha oyunun %0 aşamasında olduğunu söylemesinden bir oyun platformu belirlememelerini anlayışla karşılıyorum o yüzden 3 yıl sürecek bir geliştirme süresi bu nesil konsollara gelmesi zor demek benim için.
İsterler ise hem mevcut ve sonraki yeni nesil konsollar ile vurgun yaparlar. Bana kalırsa aynı şeyi bir dahaki nesil içinde düşünüyorlar. Bomba Oyunları bu neslin sonuna yayımlayıp yeni nesile aktarabilirler 1 oyunu böylece 2 kere saymış olurlar.

BSC Misafiri

23.6.2017 20:34:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Faltuner çok güzel şeyler vaat ediyor ikinci bir no man's sky olmasında
Michel Ancel işin içinde olduğu için bağımsız bir stüdyonun balon oyunuyla bir benzerlik olması imkansız. Yapımcı daha oyunun %0 aşamasında olduğunu söylemesinden bir oyun platformu belirlememelerini anlayışla karşılıyorum o yüzden 3 yıl sürecek bir geliştirme süresi bu nesil konsollara gelmesi zor demek benim için.

Shovel Knight

23.6.2017 11:58:44

+1
çok güzel şeyler vaat ediyor ikinci bir no man's sky olmasında

BSC Misafiri

23.6.2017 08:30:35

+1
Bu haliyle bile çok tatlı çok güzel bir dünyası ve tarzı var oyunun:) bu adamı seviyorum sanatsal işler yapıyor. Ubisofta güvenmem bu adama güvenirim. Oyunun çok güzel olacağından şüphem yok.

BSC Misafiri

23.6.2017 08:30:31

+1
Koca gezegen gerçek zamanlı dolaşılabilecek mi? Her gittiğimiz yerde şehirler var mı yoksa tek şehir mi? İngilizce bilmediğimden anlamadım ama bu oyunun boyutu ve vaat ettikleri bir sonraki nesil için bile fazla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Good & Evil 2
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız