Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AverMedia, Oyunculara Yönelik SonicBlast Serisi Ses Sistemlerini Duyurdu

 
     AverMedia, oyunculara yönelik SonicBlast serisi yeni ses sistemlerini duyurdu.
 
     Konuyla ilgili yapılan açıklamada 4K çözünürlük ve HDR gibi teknolojilerin görselliği güzelleştirdiğini ancak iyi bir ses sistemiyle desteklenmediği sürece atmosferin tamamlanamayacağına vurgu yaptılar. İşte bu noktada da bizim çözümlerimiz devreye giriyor diyerek 3 yeni model tanıtan AverMedia, oyun deneyimini kulaklıklardan çıkarıp odaya yaymak isteyen oyuncuları hedef alıyor. Soundbar türündeki 2 ses sistemi ve 1 adet subwoofer'dan oluşan SonicBlast ailesinin en büyük üyesi SonicBlast GS333. 60W ses çıkış gücüne sahip bu sistemin içerisinde bir adet subwoofer dahil edilmiş. Böylece koyu tonlar yani bass sesler daha hissedilebilir hale geliyor. 3 farklı ekolayzır modu bulunan hoparlör Bluetooth bağlantısına sahip.
 
     Bir diğer model olan SonicBlast GS331 2.0 hoparlör olarak karşımıza çıkıyor. Dahili subwoofer bulunmayan bu model 40W ses çıkış gücüne sahip olan bu model de yine Bluetooth bağlantısına ve oyun, film ve müzik olmak üzere 3 farklı ekolayzır ayarına sahip.
 
     Eğer daha fazla bass istiyorum derseniz 70W ses çıkış gücüne sahip SonicBlast GS335 model isimli subwoofer ile ses sisteminizi destekleyebilirsiniz.
 
     Tepe model olan GS333 149 dolardan, GS331 119 dolardan, subwoofer modeli GS335 ise 99 dolardan satışa çıkacak. Bu modellerin ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thexboxhub avermedia sonicblast gs335 gs333 gs331
Axiom Verge'ün Kutulu Versiyonu Geliyor Konami, PES 2018'in 2. Dosya Paketinin Detaylarını Açıkladı

St Batuhan

15.11.2017 10:44:01

0
Atmosferin tamamlanması demiş ama en azından atmos ekleselerdi de hem tek oyunlar olarak kalmasaydı hem de oyunların geleceğine yönelik bir atılım olsaydı. Çevresel ses önem kazanmakta ve buna dair destek sıfır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız