Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ASUS, CREW & Dark Passage Takımları ile Olan Sponsorluklarını Duyurdu

 
   ASUS, eSpor takımı CREW’a sponsor olarak dünyada olduğu gibi ülkemizde de oyun ve oyunculara verdiği desteklere bir yenisini ekledi. Son dönemde özellikle 2016 yılında League of Legends Yükselme Ligi’nde birinci olarak Şampiyonluk Ligi’ne tekrar katılan, hemen ardından önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan 2017 LoL (League of Legends) Türkiye Kış Mevsimi Finali’ne adını yazdırmayı başaran elektronik spor kulüplerinden CREW Esports, ASUS’un desteğiyle birlikte bu başarısını geliştirerek sürdürmeye hazırlanıyor. 
 
 
 
   ASUS oyunculara verdiği desteği 2017’de de sürdürmeye devam ediyor. Oyuncu ekipman ve teknolojileri alanında dünya lideri olan şirket, 2015’ten bu yana sponsoru olduğu başarılı eSpor takımı Dark Passage’a verdiği desteğe 2017 yılı için de devam edeceğini duyurdu. League of Legends Türkiye Şampiyonlar Ligi’nde üst üste şampiyonluklar kazanan Dark Passage, bu başarısını 2017 Türkiye Büyük Finali’ne katılarak devam ettirmek isterken, ekip üyeleri yıllardır süregelen bu başarıda, ASUS oyuncu ürünlerinin payının çok önemli olduğunu belirtiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
League of Legends Sunucusunu Türkiye’ye Getiren Riot Games 10 Milyon TL Yatırım Yaptı Titanfall 2'nin Bir Sonraki Ücretsiz DLC'si Detaylandırıldı

BSC Misafiri

25.6.2017 00:15:11

0
"Asus oyuncu ürünlerinin çok büyük payı " zırvalığı hariç espor takımlarını desteklediği için +1
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız