Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor

 
Puppet Combo ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan hayatta kalma korku oyunu The Glass Staircase konsollara geliyor. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e çıkışını gerçekleştirecek. Şu an için çıkış tarihi belli değil.
 
PlayStation 2 tarzı bir yapıya sahip
 
 
The Glass Staircase ilk olarak 30 Mart 2019 tarihinde itch.io üzerinden PC için yayınlandı. Oyun, PlayStation 2 tarzı ile bizlere sunuluyor ve sabit kamera bakış açısıyla oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bunun dışında yapım detaylarına bakacak olursak Silent Hill havasının olduğunu aktarabiliyoruz. Sabit kamerayla beraber karakterimizi kontrol etmeye çalışıyor ve kütük kontrollerle beraber zorlu bir deneyim elde ettiğimizi söyleyebiliyoruz.
 
Korku ve gerilimin had safhada olduğu yapım içerisinde klasik korku ve hayatta kalma unsurları bulunuyor. Oyunda bir malikane içerisinde yer alıyor ve derinliklere indikçe korkunç gerçeklerin ne kadar gizlendiğini görebiliyoruz. Geçmişten gelen mektupları toplayarak hikayenin parçalarını birleştirmeye çalıştığımız yapımda, malikane içerisinde karanlık bir tarihi çözmek durumunda kalıyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız