Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part II "Oyundan öte sanat eseri"

12 Haziran 2018 Tunahan Safdır 118 İzlenme Sayısı: 19018 Video süresi: 06:21 İlk İzlenim
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Eğer Playstation 3 veya 4'ünüzde The Last Of Us oynamadıysanız çok şey kaybetmişsiniz demektir. Efsanenin devam oyunu da ismine yaraşır şekilde konsol ve oyun dünyası sınırlarını zorlayacak.

The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4 e318 e32018 teknosa
E3: Anthem oyunculara ne sunuyor? Shadow of the Tomb Raider "Yeni üçlemenin son halkası"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kakarikikiri

18.6.2018 14:34:54

+1
saçmalamışsın... iki yetişkin insanın kendi rızalarıyla birlikte olmaları ile içerisinde istismar olan eğilimleri nasıl bir tutarsın!. ayrıca istismarın dibi olan PEDOFİLİ'yi de şu listene ekleseydin keşke.

Gkn89

15.6.2018 14:22:36

0
Ben hala gerçek bir gameplay gördüğümüze pek inanamiyorum . Keşke yanılsam

Kankkunen

15.6.2018 13:18:00

+1
Saçı açık kadın görüp tahrik olan zihniyetin türevleri gelmiş eşcinsellik gözümüze sokuluyor diye ağlıyor. Rahatsızlığı onda bunda değil önce kendinizde arayın

yayengec

15.6.2018 00:45:27

0
Başlığı yanlış tıkladım sandım... Beyin yanmış burda....

freudunpiposu

15.6.2018 00:39:08

+1
"benim inandıklarım gerçeğin ta kendisidir" dediniz. Diyecek söz yok.

cevyil

14.6.2018 23:48:10

+1
Aslında benim inandıklarım,gerçeğin kendisi,siz bunun dışına çıkmak için bu kadar uğraşmazsanız,bunları çok daha kolay anlayabilirsiniz.Atlamanız gereken bir eşik değeri var oranın üzerine çıkarsanız bu kadar yorulmazsınız. Aksine sapkın olan sizin söyledikleriniz,ve gözlemleriniz.İnsana nasıl bir varlık olarak değer vereceğinizi dahi anlayamamışsınız.Benim inancımda insan eşref-i mahluktur.Sizin bu seviyeye ulaşmanıza epey mesafe var. Dünyada 8 milyar insan var, 8 milyar değişik karakter ve seciye olabileceği anlamına gelir.Hangi labaratuarda bunu inceleyeceksiniz. Ancak bu anatomik ve ruhi olarak insanın,bir dişi ve erkekten meydana geldiğini değiştirmez.Bunun dışında anormal durumlar olabilir, ben bunu inkar etmiyorum.Israrla bilim veya klinik deneyler gibi konularda patinaj yapıyorsunuz. Sizin klinik ortamda elde ettiğinizi söylediğiniz verilerle ilgili bir yorum yapmıyorum, ısrarla buraya takılıp kalıyorsunuz. Ben de size diyorum ki farzedelim ki bir deney yapılsın,erkek ve kız,yeni doğmuş iki bireyi kendi normal çevresinde, bu sapkın düşüncelerden uzak, kendi hallerinde ve dış müdahelelerde bulunmaksızın yetiştirelim.Sonucu ne olur acaba. Bugün kü sözüm ona hümanist ve özgürlükçü söylemlerin arkasında insanlara doğal yazılımının dışında, kodları ile oynanmış bozuk bir yazılım yüklenmeye çalışılıyor.Bunu da göremiyorsanız boşu boşuna o dirsekleri okul sıralarında çürütmüşsünüz demektir. Eğer eşcinsellik sizce hastalıksa burada herhangi problem görmüyorum,ve bilmem anlarmısınız ama ben sadece günümüz medyasının ve bu medyayı bir şekilde insanları ifsat etmek için kullananların yaptığı ahlaksızlıklara dikkat çekmek istedim. İnsanları asıl bir kaba sığdırmaya çalışan sizsiniz ve bana abuk subuk karakter tahlilleri yapıyorsunuz ve tahlillerinize sadece gülünür.Benim tek korkum ahlaksızlığın bu tarz maskelerle hoş gösterilmesidir. Vesselam.

Barni Moloztaş

14.6.2018 21:55:54

+1
Sahte gameplay, eşcinselliğin gözümüze sokulması falan almıyoruz kardeşim pahalıydı bahane hazır

freudunpiposu

14.6.2018 18:58:54

+1
Bak arkadaşım istediğin şeye inanabilirsin. İstersen Allah'a istersen toprağa istersen güneşe tap. İster kurana ister bilime tap. Fakat sizin inandığınız şeyler birer bilgi değildir. İnanç bir gerçekliktir ve gerçeklik ancak belirli koşullar içinde kurulabilir. Fakat inandığınız referanslar bugün ne biyolojik ne psikolojik GERÇEKle uyuşmuyor. Ben burda hem Psikanalitik hem de Psikolojik açıdan yukarda yüzeysel olarak bahsettim de. İnancınız değişti mi ? değişmedi. İnancınız, ötekicileştirici dışlaştırıcı ve psikotik hatta sapkın bir inanç. Ben de çok basit bir dilekte bulunuyorum, o da inandığınız kuralların ve referansların nasıl gerçekliğe denk düşmediğini öğrenmeniz açısından çocuğunuzun eşcinsel olması. Siz normları belirleyemezsiniz, sizin dininiz de belirleyemez. Hiç bir din belirleyemez hatta biyolojizm hariç hiç bir bilim de belirleyemez. İnsan için konuşuyorsak insanın normunun olmadığını kabul etmekle başlamanız gerekmektedir. Bizler kliniklerde gözlemlediğimiz veriye dayanarak insanın haz odaklarının polimorfik ve sapkın olduğunu biliyoruz. Bunlar daha sonra kültür etkisiyle dürtüleştirilir fakat yine de ele geçirilemeyen bir yön oluyor. Nesne seçimi konusunda da çok net bir şey var, insanın nesne seçimi imgesel alanıyla birlikte oluşuyor. Bu imgesel her birey için özgündür ve biyolojiyle tespit edilemez. Bu yüzden nesne seçimine dair biyolojik hiç bir onaylayıcı veri bulunmamaktadır. Kliniklerde alabildiği sapkın şeyleri gözlemliyorken bizler sizler tutup libido yatırımının vücudun dışarısında olana bir canlı için ( işte hayvandan ayrılır) norm belirterek "bu bizim gibi çiftleşmeyenleri görmeyelim yav" diyemezsiniz. Cinselliğin normu yoktur, homoseksüel olmak anormal bir şeyse heteroseksüel olmak da en az o kadar anormal bir durum yaratır. Hala dileğimin arkasındayım. Sadece insanın ne olduğunu hala görmemiş zihniyetiniz için eşcinsel bir çocuk çok ufuk açıcı olabilir ama sizin bu denli korkunuzun nedeni düşündürücü. Acaba korktuğunuz kendi içinizdeki eşcinsel mi ?

freudunpiposu

14.6.2018 13:00:06

0
Pubmed'den falan arat bakalım bulabilecek misin bu sözdizimi ile. Herkesi kendiniz gibi havlıyor sanmayın.

bigbooss

14.6.2018 12:57:14

0
ne diyon amk. kopyala yapıştırcı seni...

cevyil

14.6.2018 03:52:53

+2
quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu Umarım siz uğramazsınız ama çocuğunuz Eşcinsel doğar. Ve umarım mutlu birisi olur, başarılı olur, sizlere saygılı olur. Ama Eşcinsel de olur. Siz de insan olmayı öğrenirsiniz belki. Anneniz babanız sağlıklı uzun ömürler sürer umarım. Çocuklarınız da öyle.Maddi manevi sıkıntılar da hiç çekmezsiniz umarım. Ama Özellikle oğlunuz umuyorum ki eşcinsel olsun ki biraz vicdan, insalık neymiş anlayın.
Dostum insanlık öğretmek sizin yaptığınız şekilde olmaz gibi geliyor bana,alanınız psikoloji bu belli,ancak "insan olmayı öğrenin,vicdan sahibi olun" gibi sözlerle kimseye bir şey oğretemezsiniz. Neyi söylediğinizden ziyade nasıl söylediğiniz önemlidir. Kaldı ki beni okuduğunuz bir paragraf yazıya göre insanlıktan çıkartabiliyorsanız,okuduklarınız sizi ya kibirli bir insan haline getirmiş,ya da hala okuduklarınızı sindirip irfan sahibi olma noktasına ulaşamamışsiniz. Ben herhalükarda eşcinsellik denilen şeyin normal bir durum olmadığını söylüyorum,burada bahsi geçen kısım ahlak kısmı kimsenin rahatsızlığını yada psikolojik problemlerini baz alarak yargılamıyorum.İnsani kendi seçimi olamayan konularda eleştirmem zaten. Ama eğer normali dururken anormalini sürekli,her platformda birileri gözümüze sokup duruyorsa,burada ne oluyor,ne yapılmak isteniyor diye sorgulamak hakkımdır diye düşünüyorum bir baba olarak. Yani siz her seyi size sunulduğu şekliyle kabul mu ediyorsunuz?Bunlar bu kadar masumane işler mi? Ben evladımın hayatını bu serseri hareketlerin kucağına bırakamam, en azindan kendi kontrolunu eline alabilecegi yaşa kadar,kol kanat gerip,iyilik ve güzellik içersinde yetiştirmeliyim. Ben evlatlarımın hayırlı,sağlıklı vatanina milletine,insanliğa faydali,olmasını niyaz ettim ALLAH(C.C.)'tan,iNŞAALLAH'ta oyle olur.

Sansa Stark

13.6.2018 21:08:22

0
Sana tüm kalbimle inanıyorum

freudunpiposu

13.6.2018 20:27:36

+1
Biz Psikologların uğraşları bilimsel ya da kliniktir. Böyle g.tümüzden atamayız ya klinik ortamda izleriz ya da bir kısmımız olabildiğine bilimse çalışır. Bu yüzden tanı kitapçıklarında ICD ve DSM'de Eşcinsellik hastalık olarak geçmez. Bozuklukta değildir. Aynı boyun uzun ya da kısa olması gibi bir çeşitliliktir. Biyolojik mekanizmalara gelince böyle bir durum söz konusu değil. Yapılan çalışmalarda özellikle amerika gibi psikiyatrinin kötü olduğu coğrafyalarda eşcinselliğin tedavisinde hormonları kullanmıştır. Kadınlardan hoşlanan kadınlarda yeterli bir korelasyon bulunamamıştır. Erkeklerden hoşlanan erkeklerde de yeterli korelasyon yoktur. Kadınlık hormonunun fazla olması sizi eşcinsel yapmaz, saçınız dökülmez, memeleriniz çıkar, kilolu olursunuz, yumuşak hatlara sahip olursunuz ama nesne seçiminizi yani partnerinizi belirlemez. Bütün lezbiyenler maskülen değildir. Maskülünite ve Feminite birer surettir. Cinsiyetten bağımsızdır. Nesne seçimini imgesel oluşurken kurulan benlik ve bu benliğin simgeselin kristilazsyonu sırasında edindiği ipuçlarına bağlayabilmemiz bazı vakalar için mümkündür fakat bu bile yeterli değildir. Zaten İnsan sapkın bir cinselliğe sahiptir, İnsan doğasından dille koparıldığı için arzu nesnesi kayıptır. İçgüdüsü dürtüselleşmiş, istençi arzuya evrilmiştir. Sen gidip milletin yazdığı sorulara bakıp 31 çekebilirsin. hormonlarla ilgili kaynak: https://link.springer.com/article/10.1007/BF01541203

Metal-Gear

13.6.2018 19:45:35

0
Last of Us ara sahne gibi ilerleyen bir oyun değil ki, yazdığın oyunların hepsini de biliyorum Ps3 ile oyun hayatına başlamış biri değilim, hepsinden daha çok beğenmişimdir Last of Us'ı. Zevkleri seninle aynı olmayan herkes diğer oyunları görünce mavi ekran mı veriyor olmalı? Bana göre de sen last of us'a karşı mavi ekran vermiş durumdasın öyleyse. Bunlar çok saçma laflar emin ol, çoluk çocuk muhabbeti. Her şey değişiyor gelişiyor, oyunlarda da farklılık yapan firmalar çıkacak illa ki. Her oyun limbo mu olsun onu mu istiyorsun?

Sansa Stark

13.6.2018 19:25:44

0
Tamam sayın über süper freudun çırağı beyefendi http://www.haydardumen.com.tr/cinsel-sorunlariniz/escinsellik-nedir-cdd.html
quote:

Eşcinsellerin, kimyasal bir değişiklik gözlenmemiş bile olsa heteroseksüel erkeklerden biyolojik olarak farklı yapıda oldukları söylenir. Her erkeğin kanında hem dişi hem de erkek hormonları bulunmaktadır. Yalnız normal erkeklerde erkek hormonları dominanttır. Denemeler göstermiştir ki, belli bir grup erkekte dişi hormonları baskın olmakta, bu da eşcinselliği doğurmaktadır. O zaman bunun karşıtının kadınlarda görüleceği düşünülebilir. Son görüş, tam anlamıyla kesinlik kazanmamıştır, bu nedenle de farklı hormonların kişilere verilmesiyle eşcinsellik yaratılacağı düşünülemez. Yine de ikizler üzerinde yapılan çalışmalar eşcinsel erkeklerin, biyolojik olarak heteroseksüel erkeklerden ayrı olabileceğini saptamıştır. Monozygotik ikizlerde (aynı yumurtadan oluşan ikizler), eğer ikizlerden eşcinselse, aynı şekilde ötekinde de eşcinsellik görülmektedir, öte yandan bir homoseksüelin dizygotik ikizinde (ayrı yumurta ikizi) eşcinsellik çok enderdir. Bu çalışmalar, bazı durumlarda eşcinselliğin, biyolojik nödenlere dayandırılabileceğini ortaya çıkartmaktadırlar. Bu yüzden de bazı eşcinseller, onları adaletsizce, bu tür dertli bir duruma getirdiği için, doğaya küskündürler.
Şimdi kaybolabilirsin

freudunpiposu

13.6.2018 17:40:41

+2
Eşcinsellik Hormonal bir bozukluk değildir. Psikoloji öğrencisi olarak söylüyorum ama homofobi tutumu bir bozukluktur. Pre-ödip nesne ilişkilerine dair ağır yaraların olduğu bir bozukluktan oluşabilir. Lütfen o cahil ağzınızı kapatın.

freudunpiposu

13.6.2018 17:34:54

0
Umarım siz uğramazsınız ama çocuğunuz Eşcinsel doğar. Ve umarım mutlu birisi olur, başarılı olur, sizlere saygılı olur. Ama Eşcinsel de olur. Siz de insan olmayı öğrenirsiniz belki. Anneniz babanız sağlıklı uzun ömürler sürer umarım. Çocuklarınız da öyle.Maddi manevi sıkıntılar da hiç çekmezsiniz umarım. Ama Özellikle oğlunuz umuyorum ki eşcinsel olsun ki biraz vicdan, insalık neymiş anlayın.

Queen Hentai

13.6.2018 11:49:02

+1
Konu, cinsellikten eski-yeni oyun kalitesine kadar gelmiş. Sular duruldu demek. Hareketlendirmek için firmalara yine iş düşüyor. Red Dead Redemption 2'den atını yakın temaslı pozisyonda seven kovboy temalı bir video gelirse sular yeniden akmaya başlayacak gibi.

DH Misafiri

13.6.2018 08:59:36

0
Allah'a zerre imanın varsa ahirette de "iyice abartmışsın" dersin; ne de olsa 1 vakit namaz için adamı bilmem kaç bin sene yakacak.

asus1981

13.6.2018 01:40:32

0
Kardeş bunlar senin yorumun ve sana kesinlikle katilmiyorum..Half life'ı defalarca bitirmiş Prince of persia zamanlarinda Kizilaya oyunu almak için saatlerce yol gitmiş birisi olarak soyluyorum..Bu oyunlar da iyidir hoştur Fakat Last of us benim icin apayri..Cok büyük oyundur..Hayirli geceler

EmuMaster

13.6.2018 01:37:08

+2
Şaka yapıyor olmalısın. Adam zeldalar ve half life serisini last of us karşısında yerdi O oyunları oynadığına eminsin değil mi? Ciddi soruyorum bunu. Ben last of us ilk oyununu 1 kez oynadım dahada açmadım. Uncharted 2 yi rahat 5 kez 3 üde rahat 5 kez bitirmişimdir. Dergi ve otoritelerin puanları beni bağlamaz. Gamespot gravel oyununa 5 verir ben oyunu bitirene kadar oynarım. Diğer yarış oyunlarından sıkılan biri olarak. Reklam diye bir şey var. Bir şey nasıl abartı olur? Tabiki reklamı yapılarak. Fallout new vegas şaheserdir. Fallout 4 çöptür. Gfriend, exid, mamamoo kaliteli kpop gruplarıdır ama şirketleri ve reklam bütçeleri az olduğu için her bir üyesinin sesi detone olan twice grubu korenin en popüler grubudur. Hah işte geldik meseleye twice=last of us. Yani abartı şişirme ve balon. Heleki bizim ülkenin insanı gibi yapılan algının peşinden giden bir millette de aynı popülizm hastalığı vardır. İlk last of us türkçe çıkmasaydı yine bizim koyun oyuncular "oouuuuvvvv auuuuuv oyuna bak yeaaaa" diyecekti. La oyun script bir oyun. Daha dün call of duty sahnelerine script diye söven adamlar , script sahneye sahip last of us 'ı yere göğe sığdıramıyor çelişkiye gel. Hikaye desen 6263721927728. Klonu yapılmış basit zombi temalı gerilim. İçinde kızını kaybetmiş baba , ebeveyni olmayan kız melodramı. Gameplay mekanikleri desen eski bir çok oyunda mavcut olan şeyler. Ee şimdi bu oyunda övülecek ne var hacı? Sizin o müthiş sanatsal vizyonunuz neyi gördüde otoritelere aykırı olan biz oyundan anlamayan kesim neleri kaçırdık? Realtime rendering lezbiyen sahneler mi? Kesme biçme olayları mı? Bu arada hiç kimse oyunu bu sunumdaki oynandığı şekilde oynayamayacak herkes farklı gittiği için bir çoğu kişiyi bu sunumdaki etkileyecek sahneler karşısına çıkmayacak. Çünkü o kadar kodu tutupta kimse yazmaz. Sony bunu her seferinde yapar , sony kaliteli film çeker kaliteli reklam yapar. Adamların eski işi zaten bu. İş senin oynamana geldiğinde işler değişecek. Neyse fazla uzatmayayım ben gidip yerilmiş olan skyward sword , link betwren worlds, braid , inside, limbo, half life , max payne , pop serilerimi oynayayım. Otoriteye ve popülizme muhalefet etmeden. Last of us da şaheser olduya daha neler göreceğiz

asus1981

13.6.2018 01:10:22

0
Yuzde yüz katiliyorum..Kendini eski oyunları oynadığı icin burada otorite sananlar var....Last of us o oyunları her türlü ezer...Ha o oyunlar o zamanlar efsaneydi dogru ama last of us ile prince of persia karsilastirmiş adam şaka gibi Bu arkadaşlara tavsiyem şu Drove Club oynayın Cunku Prince of persianin tek rakibi Drive Club tır

asus1981

13.6.2018 00:58:37

+1
Prince of persiayı da Zeldayi da Half life ı da iyi biliriz hatta Sizin bilmediğiniz Full throtlle,lords of the realm,Sensible soccerleri de iyi biliriz...Last of us Gelmis gecmis en iyi oyun dedigimiz zaman illa senin gıpta ettiğin oyunları da yad etmek zorundamiyiz ? Ya da Last of us'u efsane olarak görenler hic oyun oynamamis cahil kesimmidir .?.Bu ne sacma yorumdur. ..Ha sunu da soyleyim Senin yazdigin oyunlarin hepsinden on kat daha iyidir last of us....Last of us' Kulvarinda en iyi oyundur...Kullanici yorumları, Dergiler ,oyun siteleri ,anketler bunu söylüyor ben söylemiyorum. ..Farkli kulvar olmasina rağmen Last of us'a en iyi rakip God of war 4 ve uncharted 4 tür...

evo_4

12.6.2018 23:53:20

+1
"Merhabalar ben Mesut Çevik; grafikler oyun hamuru gibi." Unutmadık Mesut Reyiz.

Moving On

12.6.2018 23:47:13

+4
Bir şeyi de abartmayın yahu. Tek derdiniz bu oyundaki lezbiyenlik olsun, oyunlarda ne sahneler var, her oyunda ekmek keser gibi adam kesiliyor, GTA oyunlarında işkence sahneleri var, uyuşturucu var, var da var. İşinize gelince sürekli lezbiyen malum videolarını izlersiniz, oyunda görünce mi beğenmediniz? çocukların etkilenmesi falan bunlar hikaye, küçücük çocuk GTA oynayarak kafa kesme, diş koparma, döve döve adam öldürme, canlı canlı insan yakma görerek mi etkilenecek, iki insanın öpüşmesini görerek mi? zaten yurt dışında böyle şeyler gayet normal karşılanıyor, öpüşmeyi sansürlemiyorlar yani.

Ike

12.6.2018 23:46:09

0
Joel nerde hiç yok neredeyse vidolarda reis oyunun hikayesini değiştirir merak etmeyin. Konusu yine efsane olsun kim kimi düzerse beaa

RequeimFatih

12.6.2018 23:42:33

+2
Her türlü vahşetin kanın olduğu bir oyunda gidip de eşcinselliğe takılınıyor ya pes yani gerçekten.

Sansa Stark

12.6.2018 23:36:53

+7
Öncelikle burada ne kadar da lez seviciler varmış şaka gibi . Eşcinsellik hormonal bozukluktur kendi tercihininiz değil bunu bir öğrenin önce Bu arada lez sevmiyorsan alma kardeşim tayfasına: Oyunun geri kalanını sevdiysek ne yapalım kardeş,pire için yorgan mı yakalım

Tiny Titan

12.6.2018 22:13:17

+9
Naughty Dog gibi güzelim stüdyoyu neil druckmann gibi sjw lere emanet edersen olacağı bu işte.Yetiş ya Amy Hennig yetiş ya Bruce Straley. Bu arada sjw lere tek bir sorum var dünyada o kadar ciddi sorun varken(terör,açlık,gelir adaletsizliği vs.) son yıllarda sanki en büyük problem feminizm ve lgbt hakları gibi davranılması sizi hiç düşündürmüyor mu?Lgbt ve feminizm savunucularını kimler fonluyor kimler para akıtıyor gidin biraz araştırın medyanın her dediğine inanıp saçma sapan fikirleri dünyanın en büyük sorunuymuş gibi görmeyi bırakın artık.

DiyarDilimPırasa

12.6.2018 21:43:11

+1
Ne bekledik şu oyunu, nasıl bir hayal kırıklıgı oldu. Yapacak bir şey yok.

dante06

12.6.2018 21:40:29

+1
Ayrıca şu lezbiyen muhabbeti, bence tanıtımda gösterilmese iyiydi ama bunu oyuna bağlamak yanlış.Gta 5 dünyanın her yerinde her yaştan kullanıcı tarafından oynanılıyor,oyunda gasp, hırsızlık,seks, uyuşturucu,kavga,her türlü şiddet var.O zaman GTA yasaklansın kimse oynamasın

Mihrali Bey

12.6.2018 21:39:46

+5
.

dante06

12.6.2018 21:35:18

+6
İlk oyunda da söylemiştim yine söylüyorum.Ortaya çıkan şeye oyun demek hakaret olur.Bu bir sanat eseridir.

34sem

12.6.2018 21:32:34

+4
Last of us'i arkadaşlarla multi için almıştım. Bu oyunu almayacagim.

Assassino!

12.6.2018 19:17:27

+1
Hollywood filmlerindeki ve dizilerdeki hintliler ve pakistanlılar yetmezmiş gibi şimdi oyunlarda var artık... Yazık. Bir yandan SJW, bir yandan Diversity... iyice suyunu çıkardılar. Bu sene E3 tırttı.

Queen Hentai

12.6.2018 19:15:29

0
Ben Xbox'cıyım ilk Xbox'dan beri.. Sony'i PS3'den sonra benimsemedim. Neeeee ? Fanboy mu ? Günahların en büyüğünü işliyorsun dostum. Şimdi mutfağa gidip bir bardak kutsal su iç ve tanrının seni affetmesini dile.

EzoBride

12.6.2018 19:13:04

+2
Gene söylüyorum şu eşcinsellik olayını o kadar abartmayın sanırsın hiç kimse lezbiyen pornosu izlemiyor

cevyil

12.6.2018 19:04:39

+6
Hayal kırıklığına uğrarsınız İNŞAALLAH.

javaprof

12.6.2018 17:21:28

0
bimerle ne alakası var ki iyice abartmışsın oyun 13+ olarak gelseydi bu oyun 18 + olmalı diyerek bimere başvuru yapabilirdin ama oyun yasal olarak sakınca içermiyor ama islami olarak yaklaşıyorsan o zaman bu yorumu burda değil git youtube ana trailerın altında yap.

KalemKolik

12.6.2018 17:17:14

0
Next gen olacak bir durum yok. Ps4 pro bu şekilde oynatacaktır. Ps5 ile beklentiler, çok daha fazlası.

Barni Moloztaş

12.6.2018 16:45:31

0
yav ben ne diyorum sen ne diyorsun? Oyuna herhangi bir şey dedim mi? Bu kadar fanboy olmayın

malifural

12.6.2018 16:36:19

0
türkçe dubblaj olursa konsol aldırır bu oyun

age of empires köylüsü

12.6.2018 16:25:35

+21
Burdaki lgbt savunucuları eğer ellie lez değil de joel gay çıksaysı aynı tepkiyi verecekler miydi çok merak ediyorum. İki yüzlüsünüz işte olm anlayın. Lez olunca “yav ne var bunda” oluyor hemen haha. Çağımızda ahlak anlayışı kalmadı zaten. Keşke joel da trans olarak geri gelse. Çok ilginç bi oyun olurdu. Ellie ve joel aşık olaa birbirine sonra.

WaBoSe

12.6.2018 16:20:46

0
Alt tarafı oyun arkadaş ya oynamassin olur biter.ha cocugum nasıl oynayacak dersen kafa beyin yarmali oyunu oynatacaksan onuda dert etme artik

rambocuk

12.6.2018 16:13:41

+8
cinsel tercihi sadece sex den ibaret gördüğünüz için yanılıyorsunuz bu öyle bir şey değil bir insanı sevdiğimizde kilosunu sivilcesini yada çirkinmi değilmi bunun hesabını yapmayız , eğer doğduğunda hormonların kadınsı ise bunu değiştiremezsin ancak saklarsın , saklamasını diretmek yobazlıktır bu kadar basit sapıklık ile doğuştan olan bir şeyi karıştırıyorsunuz , küçük bir çocuğu kandırıp kullanmak ona zarar vermek ile doğuştan gelen ve kimseye bir zararı olmayan tercihi karıştırıyorsunuz , yine aile bağlarını zedeleyecek sapıklıklar ile kimseye zararı olmayan ki tarafın birbirini bir şekilde sevmiş olmasını ve kimseye bir zararı olmamasını aile bağlarını bozacak şeyler ile karıştırıyorsunuz

KrallŞaplakçı

12.6.2018 16:03:56

0
görende witcher 3 deki erotik sahneler var sanacak. Geralt atın üstünde yenefferı görürür tepki yok erkektir yapar modu. Last of us 2 bi öpücük nasıl tepki veriyorsunuz. W3 deki erotik sahneleri ben hiç bir oyunda görmedim :)

elbiskuha

12.6.2018 16:00:20

0
Yahu suriyede, meksikada, irakta ve diger yerlerde nasil infazlar oluyor haberiniz var mi. Nasil vahset var. Oyunda bunlarin olmasindan mi rahatsiz oluyorsunuz. Buyuyun az, hayat odanizdan ibaret degil

GoldPunch

12.6.2018 15:54:27

+4
God of War'da da habire tanrı kesiyoruz ona bakarsanız. Burda iki hayali karakter öpüştü diye rahatsız olanlar var. Cok yazık.

cevyil

12.6.2018 15:48:20

+16
Haberin başlığına bakıp bir şey var zannetmiştim. Bir de videounun otomatik olarak açılmasıyla gördüğüm rezillik ve saçmalıktan utandım gerçekten. Birileri hemen bildiğimiz ezberlenmiş sloganlarla cevap verebilir ancak geleceğin dünyasını bu şekilde kurmak isteyenlere paye vermekten başka bir işe yaramaz. Ahlak yok,insanlık yok,merhamet yok, vahşet var,sapıklık var, her türlü dengesizlik var. Bizleri insan yapan her şeyi yok etmeye çalışıyorlar, bunu da ne kadar masum kılıflarla yapıyorlar. Neslimizi bu tarz işlere ne kadar çabuk alıştırırsak o kadar çabuk yok olur gideriz,kimseye de kızmayalım, herkes üzerine düşeni yapıyor, biz hariç! Mesut bey sizden de böyle bir haberin sunumunda karşılaşacağımız şeyler hakkında bizleri uyarmanızı beklerdim.(Yapay zeka,oynanabilirlik ve grafiklerden bahsetmiyorum).

Queen Hentai

12.6.2018 14:59:04

+1
Sen beğenmiyorsun diye Naughty Dog'a e-mail gönderdim. Gelen cevap düşündürücü. Aynen kopyalıyorum: Sevgili Naughty Dog hayranı. Öncelikle yaptığımız hatanın farkına vardık bu durum için özür dileriz. Kendimizi affettirmek için işi daha ileri boyuta taşımaya karar verdik. Her türlü vukuat olacak oyunda. Beğeneceğinizi düşünüyoruz. Saygılarımızla

Barni Moloztaş

12.6.2018 14:51:05

+19
bu kızı niye eşcinsel yaptınız

Kendomen

12.6.2018 14:50:45

0
Hayır.

maicole

12.6.2018 14:38:08

+1
Joel ölmüş müydü ilk oyunun sonunda ya?

vbalikci

12.6.2018 14:34:16

0
Bu Lezbiyenlik meselesi, ilk oyunun dlc'sinde vardı, orada işlemişlerdi. burada görünce şaşırmadım açıkçası.

cdk3y

12.6.2018 14:29:12

0
Normalde bu olayı hususi açıp izleyen tayfa şimdi woooww yapıyor o tuhaf:D

EmuMaster

12.6.2018 14:22:48

+9
O zaman ensest ilişkiyide nekrofiliyide zoofiliyife normal göreceksiniz arkadaşım. Aksi taktirde eşcinselliği normal görüp bunlar aykırı diyorsanız hem sizde yobazsınız hemde büyük anlam kargaşası yaşıyorsunuz.

kakarikikiri

12.6.2018 14:22:00

+4
adamlar birbirlerini gırtlaklıyorlar, kafalara baltalar saplanıyor ama iki kız nasıl öpüşürmüş... ona takılıyor beyzadeler.

Queen Hentai

12.6.2018 14:04:55

+1
Hollanda veya Tayland'a gitseler ne yapacaklar acaba... Ulan nereye geldik diyip kaçmak isterler.

al-ozaria

12.6.2018 14:01:16

+4
-Fallout New Vegas'ı öve öve bitiremediler, aldım zoraki bitirdim oyunu. -Payday 2 kadar tatsız tutsuz gelen FPS az olmuştur. -Europa Universalis 4 F/P Steamde aldığım 1500 oyunda ki en büyük hayal kırıklıklarımdan biridir. Belki bir numara. -PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS %75-80 olumludayken steamde incelememde itin *ötüne s***m oyundur (steam ayın en beğenilen incelemesi). Millet yeni yeni çözdü oyunun değersiz olduğunu. -Witcher 3 ise bana hitap eden hiçbir şey bulamadığım oyundur. Taşlı yol gibi akmıyor, sarmıyor, çekmiyor; güzel reklamcılık örneğidir. Steamde buna olumsuz inceleme yazmanıza gerek yok, sinir harbiyesi yaşamamak için. O kadar ki kral çıplak diyeni vuruyorlar. The LAST OF US 'da üsttekilerin yolunda. Bu işler zevk meselesi diyelim; ancak sürü psikolojisinin üzerinizdeki etkisi de önemli. (Bundan belki yarım asır sonra 2000'lerin başında moda diye dar paçalı, düşük bel, dar kesim pantolonları (piysadakilerin % 75'i) insanlar nasıl moda diye giyebiliyorlardı diye ilginç bulacaklar. Buraya yazdım, o zamana dh kalırsa.)

petitcoeur

12.6.2018 13:48:24

+4
Canım milletim yine her zamanki gibi çok dar görüşlü. Yok şu lezbiyen sahnesine bak yok Joel yok. Ulan Ellie kadının yüzüne ateş ettiğinde mermi hangi noktaya gittiyse mermi deliği orada, patlayıcı ok attığında adam bildiğin parçalarına ayrıldığını görüyorsun, tamamen yere yatma var askeri oyunlarda ki gibi baya gizliliği ve taktikleri arttıracak bu özellik, dodge mekaniklerinde ki animasyonlar, bıçağı kullanırken Ellie'nin ne kadar vahşileştiği ve bıçağı kullanırken ne kadar zorlandığı hissiyatı vs. şu oyuna heyecanlanmak yerine böyle şeylere takılıyor iseniz cidden sorunlarınız var demektir, geçmiş olsun.

Queen Hentai

12.6.2018 13:48:13

+5
Ne insanlar tanıdım zamanında dostum. Asıl böyle ahlaklı geçinenlerden korkacaksın. Herif evli çocukları var hatta torunları var fakat ladyboy'lar ile düşüp kalkıyor. Başka birisi 7/24 camiden çıkmıyor fakat TV'de güzel bir kadın görünce uffff ne s..... kadın diyor yanımda. Sorsan müslümanım der. :D

esmerbuyucu

12.6.2018 13:37:04

+18
Yobazlar izlemesin/oynamasın diye bilerek öpüşme sahnesi koyuyorlar, en çokta yobazlar izleyip/oynuyor. Gidin ötede yaşayın, kafanızı çevirin falan... Şaşırılası cidden

Queen Hentai

12.6.2018 13:31:36

+9
Hayat seks ve içkiden ibaret değildir, pardon yanlış söyledim. Hayat camilerden ve müslümanlıktan ibarettir. Çocuğu da, bu tarz kafada olanların kendisi doğurur artık. İyice yobaz basmış her yeri. :D Oyuna gelince mükemmel gözüküyor. Beğenmeyen, çoluk çocuk ile Haribo yerken Casper izlesin.

rambocuk

12.6.2018 13:25:31

+2
Kafa kesilen oyunda çocukların n işi var dostum ? önce biz 18 + yazan şeylerden çocukları uzaklaştırmayı öğrenelim , aynı hatayı bende yapıyorum oğlum gta 5 hastası oldu 9 yaşında ben oynarken kıyamayıp kovamadım yanımdan kafa göz uçuruyorum , zaten oyun yobazlığa çok ince bir msj vermekte , kız kıza öpüşürken kafa kesme sahnesi geliyor ve sorgulamana yardımcı oluyor sen hangisinden daha çok rahatsız oldun ? çok açık bir msj eğer bir saniye önceki ilişkiden rahatsız olduysan sen bir yobazsın ve bundan acilen kurtulmalısın diyor , 10 sene önce bende o ilişkiden rahatsız olan kesimdeydim ama insan okudukça araştırdıkça kültürel olarak kendini geliştirdikçe aslında çok büyük haksızlık yaptığını anlıyor

dark dragon

12.6.2018 13:22:11

+8
Nostaljinizi seveyim ya bu oyuna çöp deyip hala half-life 2, dmc 3, Pop diyorlar. O oyunlar zamanında güzeldi ama köprünün altından çok sular geçti. Zevksizliğin bu kadarı anca bu forumda görülür. Bir de sevenleri küçümsüyor kendini elit zannediyor

shalashaska

12.6.2018 13:13:57

0
Saolasın kardeşim aydınlandım.

EmuMaster

12.6.2018 13:12:21

+1
Warrior within efsanedir.Oyundaki tüm kılıçları bulup gerçek sonu görmek müthiş'di.TTT ile seriyi mahvettiler.Daha sonra ubisoft denen özürlü firma assasins creed saçmalığına yöneldi. 4'ü oynamadım, elime ps4 geçerse oynamayı düşünüyorum.Ps4'de ilgimi çeken 2 oyundan birisi.Diğeride persona 5.Yakuza serisi zaten pc'ye de geliyor. Dmc 3'de şu havada uçan yılan boss'unu şimdinin gençliğine versen çıldırırlar Capcom resident evil 7'de hem atmosfer hemde korku olarak müthiş bir dönüş yaptı.Aynı performansı dmc 5'de de bekliyorum. Gow 1'i kolay veya normal zorluklarda asla oynamam.3 olsun ascension olsun hele şu son çıkan isimden para kazanmak için yapılan çöp ayrı bir vasat.İlk oyun hikaye olarak tamamlanıp devamı yapılmayacaktı.

javaprof

12.6.2018 13:01:00

+1
aynen hocam bi de eskide kalmış diye dalga geçiyorlar ben pop warrior withini çok kez oynadım uncharted 4 te mesela güzel bir platform oyunu ama oyundan zorluğu çıkarmışlar. eskiden o platformları 10 20 kere denerdik yapmak için uncharted her şeyi kendi yapıyor çubuktan çubuğa atlarken düşecemmi diye korkmuyosun. ya da dmc3 mesela şimdiki oyunculara o kadar zor bosları koyacaksın 2 günde bırakırlar oyunu.Gittiler dmc devil may cry diye oyun yaptılar tuşlara rasgele bassam biter dünyada bitek enis kirazoğlu beğendi o oyunu da.bakalım yeni oyunlardan dmc5 çok güzel gözüküyor gow gibi hack and slashten senaryo oyununa dönüştürmemişler gibi bitek ondan ümitliyim. Bu arada gow 1 hayranıyım demişsin ama ben oldum olası gowdan nefret ettim bosları çok kolay oyunun en zor bölümü piyano çalmaktı.Şu bölüm https://www.youtube.com/watch?v=28Eb352EUSg bu günkü kolay oyun iyi senaryo akımı başlatan oyun olduğunu düşünüyorum.

serafon

12.6.2018 12:58:11

0
mass effect

EmuMaster

12.6.2018 12:54:04

+22
Müslüman değilim, dini inancım yoktur, eşcinselliği normal bulmuyorum. Sen normal buluyorsan,oyun oynanırken milletin etrafındaki çocukların, o sahneyi seyretmesinide normal buluyorsan sana da diyecek bir şey bulamıyorum bu kafayla devam et

michael01

12.6.2018 12:52:40

+6
Mesut bey oyun zaten +18 bir zahmet çocuğun yanında oynamayın.

EmuMaster

12.6.2018 12:52:00

+6
Yeni nesil onları bilmez maalesef.Yeni nesilin oyunculuğu ps3 x360 döneminden başladığı için, adama pop warrior within deyince mavi ekran verirler. Bunlar ne bilsin prehistorik'i, prince of persia: shadow and the flame'i, zelda skyward sword, twilight princess, a link to the past, half life 1, god hand,Resident evil 0-remake-3-4.Gerçi biraz "eskiden buralar dutluktu" gibi oldu ama Realtime rendering ara sahneyi millet oyun diye öve öve bitiremiyorya ne diyeyim. Ama bunlarda suç yok.Piyasayı böyle filmden bozma oyun haline getiren maalesef sony'nin ta kendisi. Geçen birisi forumda güzel bi mesaj atmıştı death stranding hakkında "bu da diğer kojima oyunları gibi tırt olacak, ara sahneler film, oyun kısmı klasik kojima oyunu" benzeri bir şey yazmıştı. Kıymeti bilinmeyen oyunlara gelince, braid, limbo, inside gibi müthiş yapımlar var. Bunların yanı sıra kendisini bozmayan, ps1 ps2 dönemine sadık kalan oyunlarıyla nintendo var. Kısacası, biz film istemiyoruz oyun istiyoruz.Film istesek açar film izleriz. Bak bunuda eskiden ps1,ps2,ps3,psp sahibi ve god of war 1 hayranı bir insan olarak yazıyorum. Uncharted 2, tüm uncharted serilerinden ve last of us balonundan daha iyidir şahsi görüşüm.

javaprof

12.6.2018 12:47:38

0
niye ellie namaz kılsaydı alırdım bu oyunu ben.kafir zombiler camiye saldırırdı müslüman mutantlardan cihat ordusu kurardık güzel olmaz mıydı?

kadalt

12.6.2018 12:41:23

+6
Şu oyuna da çamur atanlar varya daha ne diyelim o zaman bu atmosfer de bu tarzda yapılan daha iyi bir oyun söyleyinde bilelim

dggryd

12.6.2018 12:39:31

+9
quote:

Orjinalden alıntı: shalashaska Bu oyun bence next-gen için hazırlanıyor, demedi demeyin. Ayrıca şu filmlerdeki, oyunlardaki pozitif ****lik-lezbiyenlik akımı nedir Allah aşkına ya.
niye müslüman sana göre mi tasarlıyacaklardı oyunu çok mu utandın les sahnesinden şu eşcinselliği bile konuşmanız rezillik oyunalrda filmlerde sizin hayatınızı mı anlattsınlar değişik değişik insanlar var dünyada normal yaşamı olan senin gibi dengesizleri anlatacak değiller herhalde biraz kafanı kullan la sen yönetmen olsan camiden çıkmassın her sahnede öve öve

The Last Beerbender

12.6.2018 12:38:57

+2
Ne Half_life 2'si kardeşim geçin şu balonları. Sen hiç satranç ya da antik Çin strateji oyunu Go oynamadın heralde.

javaprof

12.6.2018 12:24:53

+5
sen uncharted 4 oynadın mı?üstelik devil may cry 3 pop 2 warrior within half life 2 zelda ocarina of times daha bir sürü daha güzel oyun var bu oyun tam bir balon bence.

asus1981

12.6.2018 12:19:43

0
Çünkü Alternatifi ve daha iyisi henüz yok

Newintown

12.6.2018 11:53:23

0
Inşallah en kısa zamanda çıkar,harika görünüyor...

EmuMaster

12.6.2018 11:43:33

+16
Hayatımda şu oyun kadar abartılan bir oyun daha görmedim.

Jersey Devil

12.6.2018 11:35:32

0
100 tl altina indigi an alirim god of war ve spider man icin de aynisi gecerli

MR.BERK

12.6.2018 11:33:55

+26
İyi güzelde Uncharted 4 ile aynı mekanikler, insanlar neden bu kadar şaşırdı anlamadım.

CoreGame

12.6.2018 11:21:45

+6
Dostum bence sitem etmeden önce düşün,doğuştan bazı insanlar öyle hissediyor.Bunu ne sen değiştirebilirsin ne başkası.Oyundada olabilir çünkü dünyada böyle bir gerçek var.Ha bizimkiler yani karşısındakini anlamaya çalışmadan kendi doğrusuyla hareket eden insanımız anlamaz. Oyunda olmaması dünyada olmadığı anlamına gelmez.

shalashaska

12.6.2018 10:54:42

+33
Bu oyun bence next-gen için hazırlanıyor, demedi demeyin. Ayrıca şu filmlerdeki, oyunlardaki pozitif ibnelik-lezbiyenlik akımı nedir Allah aşkına ya.

s_mail

12.6.2018 10:52:27

0
Gameplay göreceğim sandım. korkuttun kardeş...

cryptdlg

12.6.2018 10:50:07

+1
Gameplay diye gösterdikleri oyun içi motorla hazırlanmış üstünde çalışılmış bir video kamera açılarına dikkat edin. Normal gameplay olsa film gibi tam nokta atışı kameranın duracağı yer düşmanı görebileceğimiz açılara bu kadar rahat getirmesi zor. Bana önceden herşeyi ayarlanmış sonrada play tuşuna basılmış gibi geldi. Hepimiz oyun oynamış insanız kaç kere denesekte şu şekilde muntazam hareket ettiremeyiz ne kamerayı ne karakteri.

javaprof

12.6.2018 10:38:42

+45
bu ne yav lesbiyen sümülatör 2018 mi?

CoreGame

12.6.2018 10:37:37

0
Script olduğuna bende inanmıyorum.Dodge gelmiş ve bu haraket yakınındaki nesnelerlede uyum sağlıyor gibi gözüküyor.Mesela araba yanında geri kaçıp eğildi,bir duvarın yanındada aynı şeyi yapacak gibi duruyor.Arabanın altına eğildiği sahnede zaten oyunun başında eğilme mekaniğini gösterdiler,oyuna direk eklenen bir mekanik.Orda düşmanı öldürdüğümüzde arkamızda kırmızı işaret çıkıyor.Büyük ihtimal düşman yakın olduğunda böyle animasyonlar girecek. Naughty Dog ilk oyundaki gibi tanıtımı script üzerinden yüreterek aynı hataya düşmez.

cryptdlg

12.6.2018 10:30:13

+8
Yeni tombraider in modifiyeliyisi gibi olmuş şu videodan gördüğümüz. Bende ilk oyunun gördüğüm deki heyacanı yaratmadı. Joel le oyunu oynamayacaksam fiyatı 100 TL nin altını gördüğünde alır oynarım, yada kiralar bitiririm.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

The Last of Us Part II 10/10 1 oy
KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız