Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V - Ultra Gerçekçi Grafik Modları Listesi "Özel Video"

23 Kasım 2016 Mesut Çevik "Speed-Step" -1 İzlenme Sayısı: 45955 Video süresi: 01:32 oynuYORUM
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

     2si1'de söz verdiğimiz GTA5 mod listesi videomuz sizlerle. Bu videoda Grand Theft Auto 5'i daha eğlenceli hale getirmek için kullanabileceğiniz modlar ve performansa etkilerini değerlendirdik.
 
Videoda sözü geçen modlar ve indirme adresleri şu şekilde;

LA Roads 2.7
https://tr.gta5-mods.com/misc/l-a-roads-oiv-open-iv-package-installer

LA Roads 2.7 Patch
https://tr.gta5-mods.com/misc/l-a-roads-patch

Natural Vision
https://tr.gta5-mods.com/misc/naturalvision-photorealistic-gtav

Mod Collection Real Cars Pack 3.1
https://www.youtube.com/watch?v=ZV6hMOemTw4

Real Car Names for Mega Realistic Car Pack
https://www.youtube.com/watch?v=73J3Heishpc

GTA5 Fov
https://tr.gta5-mods.com/misc/gta-v-fov-v1-11

Lefix Speedo
https://www.gta5-mods.com/scripts/speedometer-improvedalexbladeversion

L.A Vegetation
https://tr.gta5-mods.com/misc/l-a-vegetation

Modların çalışması için gerekli dosyalar

Scripthook V
http://www.dev-c.com/gtav/scripthookv/

Scripthook .net
https://tr.gta5-mods.com/tools/scripthookv-net

Open IV
https://tr.gta5-mods.com/tools/openiv
 

Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Monster'da Bu Hafta - Mafia III Canavar Hareketler - Bölüm 114
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tesla Nikola

23.6.2017 11:51:39

0
saglam grafik var yamalarda

MonitörKertenkelesi

24.12.2016 12:59:37

0
Gereksiz yere kasmış ve bence çok karamsarlığa kapılmışsın. Tabii ki 3+5 yıllık PC ile günümüz oyunlarını orta seviye oyna buna bir şey diyen yok. Ama tekloloji ve insan ihtiyaçları öyle demiyor. Günümüz insan ihtiyaçları artık, bilgisayar toplamak, internetten bir haftada oyun indirmek, DVD tak çıkart, konsol mu alsam PC mi toplasam derdi ile gebermek ve oyun kurulamadı, yok krek mi atsam yok yeni yama nasıl kurulur, sistem kasar mı, sürücü uyuşmadı oyun kaldırmıyor gibi saçmalıklarla uğraşmak istemiyor. Bu yüzden bütün bu oyunları ultra ayarlarında bir başka serverda hazır bilgisayardan kira ödeyerek internet üzerinden oynayacağız. İsteyen senin gibi yine sistem kurar bilgisayarında kurar oynar, ama mantıklı ve beklentisi olan düşünce bence ağrısız ve sızısız en iyi grafiklerle oyunu oynama zevkidirdir bunu da ancak yüksek hızlı internet ile beraber kiralık bilgisayarlardan yapacağımız kesin. Ve bu olur ise senin 3+5 yıllık bilgisayarından çok daha ucuz ve hatta sadece internet bağlantısı olan bir TV ve oyun kolu ile sendekinin çok daha üstün grafik kalitesi ve gücü ile oyun oynayan yeni bir platform kurulacak. Sanıyorum o zaman çook da yanıldığını anlayacaksın, bu ileriyi görememek ve tutuculuktur çünkü. Muhtemelen bir bilgisayar mağazan, oyun satan bir işletmen veya sistem ekipmanları pazarlayan bir şirketin var ve böyle düşününce kaygını anlıyorum. Ama bu da yeni bir pazar demektir, yeni patarlar da yeni imkanlar yaratır. gramofon, radyo, Taş plak, long play, kaset, CD, mp3 derken artık sadece internetten müzik dileyen ve walkmanlerini çoktan atmış insanlar var iken oyun DVD'si internetten kallavi oyun dosyası ve bunlar için milyarlık sistem toplamak da tarih olacak. Buraya yazıyorum.

Powerman1923

24.12.2016 12:48:01

0
[quote]Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi Piyasa isteklere ve taleplere göre yönlenir. Senin söylediğin uzak bir bilgisayardan oyun onmamanın imkansız olduğu üzerine ki bu bana saçma geliyor. Neden uzak bir bilgisayarda oyun oynamak imkansız olsun ki? Ayrıca, ben uzak bilgisayarda oynayan oyunu oynamam demenin da manasını bulamadım. Full HD, gecikmeden kaliteli bir şekilde, ha senin bilgisayarında oynamış ha başka bilgisayarda farkı olmayacak ki? Sadece senin fanın zırıl zırıl ötmeyecek, makinan yetiyor mu yetmiyor mu ısınıyor mu derdi olmayacak, son grafiklerle oynarken bir sonrakı sisteme paran yetecek mi düşünmeyeceksin. Olacak eli kulağında. Bu bir zamanlar sinemada film izlerim ben DVD almam diyenlerin şimdi torrentten ripli filmlerini salonda full hd izlemesi gibi. [/quote] [quote]Sadece senin fanın zırıl zırıl ötmeyecek, makinan yetiyor mu yetmiyor mu ısınıyor mu derdi olmayacak[/quote] Şu an öyle bir derdim yok 4-5 yıllık pc ile günümüz oyunlarını halen rahat oynuyorum Tabi bizim ülkede beleşci fazla olduğu için harika zannediyor bu sistemi Ben ne edeyim yahu donanım zevkini kaybettircek video izler gibi oynama hissi verecek sistemi saçma dayatamazlar bana ve milyonlarca istemeyen oyuncuya bunu Sana istemedigin bir konsolu dayatsalar hosuna gidermi ? Ayrıca donanım olmayacak fakat aylık ücret derdi olacak bedava vermeyeceklerya ?

MonitörKertenkelesi

24.12.2016 01:20:32

0
Piyasa isteklere ve taleplere göre yönlenir. Senin söylediğin uzak bir bilgisayardan oyun onmamanın imkansız olduğu üzerine ki bu bana saçma geliyor. Neden uzak bir bilgisayarda oyun oynamak imkansız olsun ki? Ayrıca, ben uzak bilgisayarda oynayan oyunu oynamam demenin da manasını bulamadım. Full HD, gecikmeden kaliteli bir şekilde, ha senin bilgisayarında oynamış ha başka bilgisayarda farkı olmayacak ki? Sadece senin fanın zırıl zırıl ötmeyecek, makinan yetiyor mu yetmiyor mu ısınıyor mu derdi olmayacak, son grafiklerle oynarken bir sonrakı sisteme paran yetecek mi düşünmeyeceksin. Olacak eli kulağında. Bu bir zamanlar sinemada film izlerim ben DVD almam diyenlerin şimdi torrentten ripli filmlerini salonda full hd izlemesi gibi.

fthyrr1976fy

23.12.2016 20:08:50

0
zaman gösterecek ama herşeyde geriyiz bizden çok ekmek yerler ondan sonra gelir daha ülkemizde adam gibi oyuncu monitörü yok olanlarda çok pahalı

Powerman1923

23.12.2016 01:21:28

0
[quote]Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi Bence boşa karalama yapıyorsunuz. İleride oyunları internetten başka bir kiralık bilgisayardan oynanamak bence hayal değil ve bu çoğu insanın en sbüyük hayali bence. Kendi bilgisayarında olmaz ise görüntü kötü olur diyorsunuz? Şu an TV'de HD yayınlar var, neredeyse DVD kalitesinde üstelik farkı anlayabiliyor muyuz? İster DVD tak ister HD yayın izle arada fark yok. Oyun sonuçta başka bir server üzerinden başka bir bilgisayarda en üst seviyede oynuyor olacak, sana sadece HD veya belki de ileride Utra HD yayınını gönderecek. Bu süper bir olay bence. Bizim için önemli olan görüntünün oyun oynarken hiç zaman farkı olmadan anında tepki vermesi nasıl diyorlar ping süresi. O da ileride internet hızının artması ile mümkün. Yani Playstation cafelerin yerini oyun serverları alacak. Ultra ayarlarda oyunlar oynayacağız üstelik en basit bilgisayar belki de TV'ye bağlanacak bir dekoder ile. Bence aylık bir para verip oynamak, pahalı sistem toplamaktan daha ucuza gelecek, internetten 40 gb oyun indirmek, DVD tak çıkar ve bir sürü angaryalarından da kurtaracaktır herkesi. Aylık sinema paketi alır gibi oyun kiralayacağız bundan iyisi şamda kayısı. Tabii ki bu bilgisayar üreticilerini, ekran kartı üreticilerini bir hayli üzecek bir durum hatta oyun üreticilerini de. O yüzden bu sisteme geçilecek olsa bile geçecek şirketi mafyaya verip vurdururlar, çünkü bu oyun piyasasında bir hayli para var ve böyle bir sistem piyasada büyük bir gedik açar. Çoğu bilgisayar ve oyun firması ve mağazalar iflas eder ama oyun kiralayan server bilgisalarlar karına kar katar. [/quote] Boş beleş saçma sapan işler farklı ülkelerde yapılan araştırmaya göre oyuncuların %69'u bu sistemi istemiyor Bu sistem gelirse benim gibi milyonlarca kişi oyunculuğu bırakır. Ben ne edeyim video kalitesinde görüntüyü ? Fullhd ile gelen yayın başka oynanan oyunla gelen streamle stream başka oyun stream ederken sürekli arkada koskoca oyuncu sistem çalışması gerekiyor Filmlerde daha önceden çekilmiş görüntüleri izliyoruz oyunlardaysa sürekli yeniden oluşan görüntüleri Teamviewerde bile aynı odadaki pcde müthiş gecikmeler oluyorken Bu durum serada yetişen sebzeyle doğal ortamda yetisen sebzeye benzer veyahut gdlo ürünlerle doğal ürünlere benzer Bulut oyunculuk oyunculuğun gdolu halidir ben gdolu oyunculuk istemem arkadaş oyunların donanımların 30-40 yıllık alışılmış bir düzeni bir geleneği var Pcye donanım üreten bundan milyar dolarlar kazanan asus nvidia amd gibi onlarca firma varkende izin vermezler zaten. [quote]Bence aylık bir para verip oynamak, pahalı sistem toplamaktan daha ucuza gelecek, internetten 40 gb oyun indirmek, DVD tak çıkar ve bir sürü angaryalarından da kurtaracaktır herkesi.[/quote] Avrupada gelismis ülkelerde 40 gb oyun indirmek 15-20 dakika sürüyor

MonitörKertenkelesi

23.12.2016 00:18:13

0
Bence boşa karalama yapıyorsunuz. İleride oyunları internetten başka bir kiralık bilgisayardan oynanamak bence hayal değil ve bu çoğu insanın en sbüyük hayali bence. Kendi bilgisayarında olmaz ise görüntü kötü olur diyorsunuz? Şu an TV'de HD yayınlar var, neredeyse DVD kalitesinde üstelik farkı anlayabiliyor muyuz? İster DVD tak ister HD yayın izle arada fark yok. Oyun sonuçta başka bir server üzerinden başka bir bilgisayarda en üst seviyede oynuyor olacak, sana sadece HD veya belki de ileride Utra HD yayınını gönderecek. Bu süper bir olay bence. Bizim için önemli olan görüntünün oyun oynarken hiç zaman farkı olmadan anında tepki vermesi nasıl diyorlar ping süresi. O da ileride internet hızının artması ile mümkün. Yani Playstation cafelerin yerini oyun serverları alacak. Ultra ayarlarda oyunlar oynayacağız üstelik en basit bilgisayar belki de TV'ye bağlanacak bir dekoder ile. Bence aylık bir para verip oynamak, pahalı sistem toplamaktan daha ucuza gelecek, internetten 40 gb oyun indirmek, DVD tak çıkar ve bir sürü angaryalarından da kurtaracaktır herkesi. Aylık sinema paketi alır gibi oyun kiralayacağız bundan iyisi şamda kayısı. Tabii ki bu bilgisayar üreticilerini, ekran kartı üreticilerini bir hayli üzecek bir durum hatta oyun üreticilerini de. O yüzden bu sisteme geçilecek olsa bile geçecek şirketi mafyaya verip vurdururlar, çünkü bu oyun piyasasında bir hayli para var ve böyle bir sistem piyasada büyük bir gedik açar. Çoğu bilgisayar ve oyun firması ve mağazalar iflas eder ama oyun kiralayan server bilgisalarlar karına kar katar.

Powerman1923

22.12.2016 22:19:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

iyide daha öok erken değilmi adı limitsiz sınırsız olan ama ADİL kullanımlı internetler bile 60 tl üstünde
Yüksek hızı akk sorununu geçtim ben oynamak istemem nasıl video izlerken oyunun tam olarak gerçek grafigini göremiyoruz o tür oynadıgımızdada gercek render edilen grafikleri göremeyecegiz Ayrıca öyle olması daha kötü her ay 20-30 dolar versen 3 yılda 1060 dolar demektir bu parayla zaten üst düzey sistem toplanır O dediği sistem yaygınlaşırsa oyunculuğu bırakırım

Powerman1923

22.12.2016 22:15:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi İlerde bu tür yüksek ve maliyetli sistemlere hiç gerek kalmayacak. Tek istenen yüksek hızlı internet olacak. Çünkü ileride tıpkı kablolu yayın gibi sizin oyun oynayacağınız sunucular olacak, online bir sistem içinde oyunlar en yüksek grafiklerde bir başka harici ortak bilgisayarda bulunacak ve bu bilgisayarlara bağlanan oyuncular anlık olarak en düşük sistem bilgisayarda bile oyunlarını en yüksek grafik ile sorunsuz oynacak tabii ki aylık belirli bir para vererek bunu yapacak. Yani eve DVD player veya DVD almadan internetten film izlemek gibi bi şey olacak oyun oynamak. Tabii ki bu bilgisayar ve ekran kartı piyasasını bitireceği için henüz bu geçişe izin verilmiyor bir kere yapıldığı anda herkesin hücum edeceğini biliyorlar.
Saçma sapan bir sistem zamanında onlivede denendi bir çok kişi beğenmedi donanım zevkini baltalayacak youtubeden 1080p 360 derece video izler gibi oyun oynama hissi verecek tutmaz o sistem.

boss06

11.12.2016 02:14:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat 16mb lik enb mod ile 3 gb boyutundaki redux modu karşılaştırmak hata olur. Redux mod hemen hemen herşeyi değiştiriyor. Bu modu redux modun üzerine kurup renk paletini değiştirilebilir.(redux modun renk paletini ben de beğenmemiştim reshade ile çözmüştüm.)
Redux un boyutunun yüksek olması içinde oyundaki billboard larında değiştiriliyor olması yoksa hd texture felan yok. Modun içeriğini bilmeden yorum yapmayin.

R-10

11.12.2016 01:08:41

0
Hocam sende bu arkadaş hiçbir şeyi beğenmiyor diye düşünüyorsun kesin şimdi Redux modu güzel ama oyunun atmosferini bambaşka bir hale sokuyor. Şimdiki halinden sıkıldığımda Redux mod ilerisi için iyi bir seçenek. Nasıl desem grafikler yetersiz gelmeye başladığında kullanılabilir diye düşünüyorum. Şimdilik sweet fx ile bile oyun çok hoş oluyor

ddsmurat

10.12.2016 21:06:49

0
16mb lik enb mod ile 3 gb boyutundaki redux modu karşılaştırmak hata olur. Redux mod hemen hemen herşeyi değiştiriyor. Bu modu redux modun üzerine kurup renk paletini değiştirilebilir.(redux modun renk paletini ben de beğenmemiştim reshade ile çözmüştüm.)

boss06

10.12.2016 10:46:11

0
Hocam performanstan ziyade çizgifilm gibi grafikleri var redux un. bu modun yapımcısı 400 saat test ve yapım aşamasından geçti diyor emek vermiş çok hoşuma gitti. Erken erişim ile bende saatlerce oynayıp hata var mi varsa söyleyecektim kendisine hata felan yok gayet stabil 2 mod var hem performans modu hem ultra mod iyi oyunlar dilerim.

R-10

10.12.2016 10:33:34

0
Teşekkürler.Harika görünüyor.Redux modu bende fazla beğenmedim.Performansı çok düşürüyor.

R-10

9.12.2016 16:42:55

0
Linki paylaşında bizde nasiplenelim

boss06

9.12.2016 16:39:37

0
2.0 modu daha gerçekçi onu deneyin birde upload yaptı mod yapımcısı onay bekliyor siteden. Bende mod yayınlanmadan video çektim linki burdan paylaşırım 2.0 çok daha gerçekci olmuş.

modifci

7.12.2016 17:32:35

0
Ultra hızlı internetimle videoyu bile zor izledim

red alert2

6.12.2016 16:57:30

0
Evet dedigim gibi turkiyede biraz zor Akk nin kalkmasi lazim

boss06

6.12.2016 09:02:46

0
Gta5mods da razed in natural vision 2.0 i çıkacak hem.performanslı hem ultra gerçekçi grafik 5 6 güne yayınlayacak şuanda o modu kullanıyorum. Redux felan boş renk paleti hoşuma gitmiyor vede performans diplerde oyun zevkini baltaliyor. Razed in modunda gerçekçi fırtına gerçekçi dalga efekleri gün batimi. Sadece kırsal kesimden görülebilen yıldızlar gibi küçük detaylar içeriyor. Kendisi benim arkadaşım biraz bekleyin yayınlayacak modu.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

fthyrr1976fy

5.12.2016 23:39:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi İnternet hızını gittikçe hızlandığı ve maliyetleri azaldığı bir dönemde kaçınılmaz olarak olacak olandır. Aslında uydu yayınları ile bile anlık HD yayın alırken online başka bir server üzerinden oyunnu işletilip oyuncuya sunulması hayalin ötesinde bir gerçekcilik barındırıyor. İleride salondaki TV veya herhangi bir bilgisayarda anında oyun oynamak mümkün olacak sadece bir oyun kolu veya harici klavye bir de internet bağlantısı o kadar. Aylık bir de ücret ile kasalarla boğuşmak ekran kartlarıyla güreşmek zorunda kalmayacağız. sürücü tak çıkar, bu oyun niye sürünüyor, yok sistemim yeterli mi gibi dertlerin yerine bağlantı hızı derdi veya aylık ücret derdi ile müşerref olacağız.
iyide daha öok erken değilmi adı limitsiz sınırsız olan ama ADİL kullanımlı internetler bile 60 tl üstünde

red alert2

5.12.2016 15:52:29

0

xmxksk

5.12.2016 15:28:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Anasını bile belliyor 😁
Çok samimi bir yorum olmuş

MonitörKertenkelesi

5.12.2016 10:11:20

0
İnternet hızını gittikçe hızlandığı ve maliyetleri azaldığı bir dönemde kaçınılmaz olarak olacak olandır. Aslında uydu yayınları ile bile anlık HD yayın alırken online başka bir server üzerinden oyunnu işletilip oyuncuya sunulması hayalin ötesinde bir gerçekcilik barındırıyor. İleride salondaki TV veya herhangi bir bilgisayarda anında oyun oynamak mümkün olacak sadece bir oyun kolu veya harici klavye bir de internet bağlantısı o kadar. Aylık bir de ücret ile kasalarla boğuşmak ekran kartlarıyla güreşmek zorunda kalmayacağız. sürücü tak çıkar, bu oyun niye sürünüyor, yok sistemim yeterli mi gibi dertlerin yerine bağlantı hızı derdi veya aylık ücret derdi ile müşerref olacağız.

fthyrr1976fy

5.12.2016 00:11:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi İlerde bu tür yüksek ve maliyetli sistemlere hiç gerek kalmayacak. Tek istenen yüksek hızlı internet olacak. Çünkü ileride tıpkı kablolu yayın gibi sizin oyun oynayacağınız sunucular olacak, online bir sistem içinde oyunlar en yüksek grafiklerde bir başka harici ortak bilgisayarda bulunacak ve bu bilgisayarlara bağlanan oyuncular anlık olarak en düşük sistem bilgisayarda bile oyunlarını en yüksek grafik ile sorunsuz oynacak tabii ki aylık belirli bir para vererek bunu yapacak. Yani eve DVD player veya DVD almadan internetten film izlemek gibi bi şey olacak oyun oynamak. Tabii ki bu bilgisayar ve ekran kartı piyasasını bitireceği için henüz bu geçişe izin verilmiyor bir kere yapıldığı anda herkesin hücum edeceğini biliyorlar.
şimdi gelse o günler de bizde bi dünya para vermesek bu pc ye

red alert2

4.12.2016 22:41:07

0
Aynen Su an bu sistem liquidsky firmasinda var ama henuz bu kadar guclu degil oyle 4 k larda ultralarda oynanmiyor. Fakat dediginiz gibi gercekten guclu bir internet gerekli soyle soyliyim Akk oldugu surece yapilmasi imkansiz bana gore.

MonitörKertenkelesi

4.12.2016 20:04:00

0
Rock Star bu tür ektrem versiyonları ayrıca satabilir bence, gerçi mod bedava indirene ama firma bu mod yapımcısından modu satın almadan kendisi de oyunun ultra real mod olarak bir versiyonunu şapıp satmayı neden düşünmüyor. Hani kutularının üzerinde yazıyor ya, collection versiyon, o versiyon bu versiyon diye daha pahalı kutular yapıyorlar, böyle ultra real versiyonları da satabilirler ama sistem gereksinimlerinin çok yüksek olduğunu da üzerlerine yazabilirler. Derim.

MonitörKertenkelesi

4.12.2016 19:51:36

0
İlerde bu tür yüksek ve maliyetli sistemlere hiç gerek kalmayacak. Tek istenen yüksek hızlı internet olacak. Çünkü ileride tıpkı kablolu yayın gibi sizin oyun oynayacağınız sunucular olacak, online bir sistem içinde oyunlar en yüksek grafiklerde bir başka harici ortak bilgisayarda bulunacak ve bu bilgisayarlara bağlanan oyuncular anlık olarak en düşük sistem bilgisayarda bile oyunlarını en yüksek grafik ile sorunsuz oynacak tabii ki aylık belirli bir para vererek bunu yapacak. Yani eve DVD player veya DVD almadan internetten film izlemek gibi bi şey olacak oyun oynamak. Tabii ki bu bilgisayar ve ekran kartı piyasasını bitireceği için henüz bu geçişe izin verilmiyor bir kere yapıldığı anda herkesin hücum edeceğini biliyorlar.

OzanSRC

27.11.2016 02:56:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

150 gb mı? redux sitesinde 3.5 gb yazıyordu.
3.5 GB sadece sizin indirdiğiniz Redux dosyası. Bunu yapmadan önce oyunun klasöründe mods klasörü açıp 70 GB'lık readmesinde belirtilen dosyaları o mods klasörüne atmak gerekiyor. Öyle olunca oyunun klasörü 150 GB'a yaklaşıyor toplam

Guest-77293B3E8

26.11.2016 22:32:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

SSD var ama 120 GB. Redux kurmak için sadece 150 GB'dan fazla yer gerekiyor hocam SSHD üzerinde oyun texturelar fln geç yüklenmiyor normal HDD'ye göre daha hızlı.
150 gb mı? redux sitesinde 3.5 gb yazıyordu.

Guest-77293B3E8

26.11.2016 22:20:20

0
gtx 1060 ile nasıl olur sizce bu modlar? hangi ayarlarda oynanır?

red alert2

26.11.2016 16:33:22

0

canlee89

26.11.2016 16:32:46

+2
quote:

Orijinalden alıntı: red alert2 Bu tarz modlar ekran kartini daha fazla zorluyor mu arkadaslar?
Anasını bile belliyor 😁

red alert2

26.11.2016 16:25:31

0
Bu tarz modlar ekran kartini daha fazla zorluyor mu arkadaslar?

KraftMK

25.11.2016 02:46:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Renk paleti cırtlak filan olmuyor veya sis efekti kalkmıyor aksine daha gerçekci oluyor. Üzerinde biraz daha çalışılırsa mod efsane olur. Keşke gta iv de böyle mod olsa.
O modu inceledim hocam harbi efsane oyun bu modla yeni senaryo dlc si gelse gta 6 diye yutturulur. Su birikintisinde aracin camda gidiyormus gibi olmasi dışında absürt bisi görmedim

ddsmurat

25.11.2016 02:11:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

Hocam onlar abartı değil mi. Sisi tamamen kaldırıyor görüş mesafesi sınırsız oluyor renk paleti cirtlak oluyor vesaire
Renk paleti cırtlak filan olmuyor veya sis efekti kalkmıyor aksine daha gerçekci oluyor. Üzerinde biraz daha çalışılırsa mod efsane olur. Keşke gta iv de böyle mod olsa.

KraftMK

25.11.2016 01:44:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat redux mod bundan daha iyi
Hocam onlar abartı değil mi. Sisi tamamen kaldırıyor görüş mesafesi sınırsız oluyor renk paleti cirtlak oluyor vesaire

malady

24.11.2016 13:00:35

+1
Kısacası oyunun suyu çıkmış...

coax47

23.11.2016 23:36:32

+1
Aynen ama bukadr şeyi yüklemek yerine direk SweetFX Realism Graphics --> https://tr.gta5-mods.com/misc/realism-graphics-mod Modunu indirip gta v klasörüne kopyalayıp sp moda girip oynayabilirsin online'a girmek istediğindede kopyaladığın dosyaları silmen kafidir ve diğer modlar gibi yğklemek için başka yazılımlara v.saireye'de ihtiyacın yok, bu mod grafik kaplama detayını, yansımaları, ışık detayını ve renk paletini arttıran basit 1 şey fakat oyunu bambaşka 1 havaya sokuyo ve dediğim gibi denenmesi kolay basit 1 mod, oyuna girdiğinizde direk açık olrk oyun başlıyo fakat olaki açık değilse klavyedeki SCR Look tuşu ile açılıp kapatılabiliyo, oyun esnasında aktif ve deaktif ederek aradaki farkıda görebiliyosun v.s.

UltrAslan_06

23.11.2016 21:42:45

0
Tamam mod eklentileri çok güzel ama şu single yeni görev modları felan eklesinler keşke oyunda swat polis vs. de olabilsek daha güzel olurdu.

mehmetelmas82

23.11.2016 21:24:07

0
Online oynarken ne yapacağız? Silmek mi lazım modu online ya girmek için?

OzanSRC

23.11.2016 17:28:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat Redux mod ile herşey very high ayarda oyunu bitirdim bir kez bile çökme olmaz. Yalnız oyunu ssd üzerinde oynayın.
SSD var ama 120 GB. Redux kurmak için sadece 150 GB'dan fazla yer gerekiyor hocam SSHD üzerinde oyun texturelar fln geç yüklenmiyor normal HDD'ye göre daha hızlı.

ddsmurat

23.11.2016 17:10:56

0
Redux mod ile herşey very high ayarda oyunu bitirdim bir kez bile çökme olmaz. Yalnız oyunu ssd üzerinde oynayın.

OzanSRC

23.11.2016 13:55:03

0
Redux'un üzerine sadece linkteki araç paketi kurulsa dahi oyun yeterince çağ atlıyor. Ben 16 GB ram ile Natural vision ve araç paketi kullandım ama hiç çökme olmuyordu. Redux ile çökme oluyor ama.

CagriErcan

23.11.2016 11:10:37

0
GTA5 redux mod var inanılmaz görünüyor. Redux mod ile sanki oyun yeniden inşa edilmiş gibi :)

Pi

23.11.2016 11:08:45

+19
Ulan millet normal oyunu oynadi bitirdi. Ustune modlara gecti. Biz hala daha normalini bile oynayamadik

tahir40

23.11.2016 02:00:02

0
Güzel bi mod incelemesi olmuş, arkadaşlardan da tavsiyeler olacaktır yorumlarda. Bir de Witcher 3 mod incelemesi videosu çekerseniz tadından yenmez ;)

Patren

23.11.2016 01:08:46

0
sonunda paylaşmış

ddsmurat

23.11.2016 01:00:17

+1
redux mod bundan daha iyi

djdunfiato

23.11.2016 00:51:56

+11
gta2 de gaz çıkarmak gibisi var mı siz onu söyleyin

No Way Out

23.11.2016 00:44:39

0
Şu araba paketini yükleyip, oyunu başlatınca oyun dosyalarını tekrar doğrulayıp yüklüyor ve modu siliyor, bu işi nasıl hallediyoruz?

KnightDavi0N

23.11.2016 00:27:25

+25
Video gerçekten güzel olmuş, zengin olunca ben de oynicam.

ürüng ayıg toyon

23.11.2016 00:24:10

0
Işık olayı sanırım diğer oyunlarda da çok farkediyor. Ben Skyrim'e epey texture modu kurmuştum,sonra gerçekçi bir ışıklandırma modu gördüydüm çok fazla bir etkisi olmaz diye kurmamıştım uzun süre.En son bir kurayım hele şunu da dedim.Kurunca oyun bambaşka bir boyuta geçti Mod: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30450/?

MacGyver.

23.11.2016 00:21:25

0
sadece araba patch ini kursak yine 16 gb üstü ram ihtiyacımız olur mu acaba? ssd den sanal bellek oluşturmak onu öyle tutmak falan baya bir iş şimdi...

interwap

23.11.2016 00:17:02

0
İnsanlar halen başarısız.

Guest-E851F29FD

23.11.2016 00:10:44

+2
Gtx 1070 1080 düzeyinde bir ekran kartın varsa tüm grafik ayarlarını kökleyip ( advanced grafiklerde dahil ) hayvan gibi görsellik alıyorsun oyundan. Bu modları yüklemenin ne alemi var şimdi.Haaa, 3 4 sene geçer aradan, grafikler eskimeye başlar o zaman yapılır bu modlar.Bence gta 5 günümüzün görsellik standartları için fazlasıyla yeter

KaleyDeskop

23.11.2016 00:00:46

0
aslında çok araştırdım fakat birde sizden duymak isterim, oyuna sadece single player için mod eklersek banlanma gibi bir durum söz konusu olurmu?

Mukarnas

22.11.2016 23:38:53

0
GT5 - NFS karisimi, güzel olmus dogrusu..

QuexSeeL

22.11.2016 23:17:52

+1
Oyun olmuş GTA 5.5

Ofsayt Bozan Stoper

22.11.2016 23:16:33

+47
ağlayarak vice city'de nuttertools yazıp etrafı taradım.

qdry

22.11.2016 23:13:29

0
Yapmayı deneyeceğim ama bir keresinde sadece araba yüklemiştim oyuna girdiğimde 4-5 gblık patch atıp benim değiştirdiğim dosyaları eski haline çevirmişti yine öyle olur mu ki :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Grand Theft Auto V 8/10 90 oy
KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız