Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2si1 "İftar sonrası çay tadında" Teknoloji ve Oyun Programı

10 Temmuz 2015 Alkan Adakaner 2 İzlenme Sayısı: 18645 Video süresi: 49:40 2si1
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

2si1'in bu bölümünde oyun oynayarak yılda 7,5 Milyon Dolar kazanan gence bakıyor sonrasında Ekran kartlarıyla başlayıp yerli lokomotif ile devam ediyoruz.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Ronin Video İnceleme Oyun Serisi - Batman Arkham Knight Bölüm2: Arkham Knight Geldi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GT_55

16.7.2015 15:07:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: ankara Driveclub oyunların yüz karasıdır, senin gibi 3-5 tane fankafalılar oyunu övüyor.
Çokta tın...

ankara

16.7.2015 15:00:39

-1
Driveclub oyunların yüz karasıdır, senin gibi 3-5 tane fankafalılar oyunu övüyor.

St Batuhan

16.7.2015 14:37:40

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Oyunu bedava dağıtmıyorlar emeklerinin karşılığını para ile alıyorlar. Emeğe saygısızlık kopyasını kullanırsak olur kötü işçiliğe leş dersek değil.
Peki siz böyle sığ yaklaşımla düşünmeye devam edin, ben düşünce yapınızın daha derin olabileceğini sanıyordum, kopya ile emek hırsızlığı yaparsınız, zaten emek hırsızlığı, emeğin karşılığını vermemek de saygısızlıktır diğer taraftan. Ama eleştiri yaparken de ağır kelam etmek emeği hiçe saymaktır, verilen emeği aşağılamaktır. Hangi insan diğer bir insanı kolay kolay aşağılamalıdır ki yaptığı işi de aşağılarcasına eleştirsin. Evet ben de sizi eleştiriyorum ve belki sığ düşünce derken aşağıladığımı düşünmüş olabilirsiniz, tekrar belirtmem gerekir ki düşünce yapınızın aslında daha derin olduğunu düşünüyor ve şu an biraz sığ yaklaştığınıza inanıyorum. DN: Ayrıca dediğim gibi ben betalarına katıldım ve gerekli durumu gördüm, oyunu almadım. Günümüzde de zaten demo olayı fazlasıyla kısıldı ama en azından youtube'da oyun videolarını izleyenler zaten oyunun nasıl olduğunu görüp almak ya da almamak konusunda hüküm verebilirler. Emeklerinin karşılığını para ile ödemek isteyenler, verilen emeği görüp, ne kadar takdir ediyorlarsa o kadar verirler, çok iyiyse ve imkan varsa ilk gün, o kadar iyi değilse indirimlerde, olmadı 1 sene sonra standart fiyat düştükten sonra verirler emeğin karşılığında gördükleri parayı ama bu demek değildir ki parayı verdim istediğim gibi emeğe hakaret eder, saygısızlık yaparım!

dreameren

15.7.2015 18:03:36

0
Çince altyazıya gerek yok hocam.

MDK

15.7.2015 18:00:17

0
belkide... çince altyazı olmalı.

Speed-Step

15.7.2015 07:09:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01 Doomu eleştirmek mesut çevik harici kimseye düşmez
Bunu da şıklara ekleseydik iyiydi

Genç Düşünür

15.7.2015 03:14:33

0

ciikolove

15.7.2015 03:12:56

0
Acsada hoparlar bozuk

Grasyas01

15.7.2015 01:31:26

0
Doomu eleştirmek mesut çevik harici kimseye düşmez

dreameren

14.7.2015 15:40:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MDK Videolara ingilizce Altyazı eklemesinin iyi olacağını düşünüyorum.
İngiliz seyirci kitlesinin olmadığını düşünüyorum. Bence gereksiz bir uygulama olur.

DH Misafiri

13.7.2015 21:53:42

-1
E3 oyun konusunda sınıfta kaldığınızı düşünüyorum. Özellikle Mesut bey bütün oyunlara çöp gibi muamelede bulunmuştu. Bir oyunda script var diyorsunuz öteki oyundakine birşey demiyorsunuz. Güzel grafikli bir exc oyuna old gen diyorsunuz. HL3'e PS2 grafiği deseler siz ne düşünürsünüz? Tamamen yanlış tespitlerin genellemelerin sencesi bencesi yoktur. Bu tarz şeylere tepki gösterildi. Oyun Dünyasını da Dünya şekillendiriyor görüşleri hafife almayın derim.

DH Misafiri

13.7.2015 21:53:21

0
Allah belanı versin TTNET. Açık ve net. Videoyu izlemek çile.

DH Misafiri

13.7.2015 21:53:15

0
Mobilden izlerken sorun olduğu bilinmesine rağmen neden duzeltilmiyor diye sormak istemiyorum hiç. Asıl sorun; madem duzeltemiyorsun biturlu neden YouTube kanalına videoları upload etmiyorsun. Sanki koskoca donanım haber videoları upload edicek altyapısı yok. Bosyere eziyet cekiyoruz

Speed-Step

13.7.2015 20:07:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan Mesut Bey her şeyi geçiyorum, tamam güzel bize bir şeyler sunuyorsunuz, katkılar sağlıyorsunuz hayatımıza ama eleştiri yaparken ne olursa olsun lütfen şu leş kelimesini lugatınızdan kaldırın. Eleştiri yaparken sert davranabilirsiniz ama leş gibi bir tabir kalitesizlik olarak hissettiriyor şahsınızı. Lütfen şu kelimeyi kullanırken biraz daha dikkatli olun. Crew beni de inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı ve almadım zaten. Betalarına katıldım ve beklentimin fazlasıyla altında kaldı ama leş gibi bir tabir kullanılamaz yine de. Ne olursa olsun emeğe saygısızlık oluyor.
Oyunu bedava dağıtmıyorlar emeklerinin karşılığını para ile alıyorlar. Emeğe saygısızlık kopyasını kullanırsak olur kötü işçiliğe leş dersek değil.

St Batuhan

13.7.2015 17:27:47

-2
Mesut Bey her şeyi geçiyorum, tamam güzel bize bir şeyler sunuyorsunuz, katkılar sağlıyorsunuz hayatımıza ama eleştiri yaparken ne olursa olsun lütfen şu leş kelimesini lugatınızdan kaldırın. Eleştiri yaparken sert davranabilirsiniz ama leş gibi bir tabir kalitesizlik olarak hissettiriyor şahsınızı. Lütfen şu kelimeyi kullanırken biraz daha dikkatli olun. Crew beni de inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı ve almadım zaten. Betalarına katıldım ve beklentimin fazlasıyla altında kaldı ama leş gibi bir tabir kullanılamaz yine de. Ne olursa olsun emeğe saygısızlık oluyor.

MDK

13.7.2015 06:49:37

0
Videolara ingilizce Altyazı eklemesinin iyi olacağını düşünüyorum.

m-99

12.7.2015 20:02:12

+1
Konsolcular epey gocunmuş anlaşılan. Doom muhabbetinde Alkanı haklı buldum

Deagles48

12.7.2015 16:55:02

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

İlk önce şunu söylim.Attığın mesajdan belli zaten.Konsollar ile akalalı zerre bilgin yok ve çok uzaksın.Ve bu kıt bilgin ile millete akıl vermeye çalışıyorsun. 750 Tİ ps4'ten daha iyi grafik veremez, (bkz. batman örneği) bu bir. İki, kimse u4 için 60 fps olacak demedi, hedefleniyor dediler. Üç, Oyun fiyatlarından haberim çok iyi olduğu için, bu fiyatlarda oyun almıyorum.Alanda zaten tek tüktür.Senin gibi konsoldan zerre haberi olmayandır.Tr store'nin (kazık store) fiyatlarının çoğu konsolcu, kazık oğlu kazık olduğunu bildiği için, bir oyuna 260 tl para vermiyorlar.İyi bilenlerin konularına bakalım bi, 260 tl oyuna para veren var mı? http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/mpage_813/tm.htm http://forum.donanimhaber.com/m_104094060/tm.htm Yani şekil a'da görüldüğü gibi gayet makul fiyatlara sorunsuz, fps düşermi, kaldırır mı derdi olmadan herkes aynı şartlarda oynuyor. Veee 4 Driveclub'a rezalet demen için, ilk önce konsollardan birazcık bilgin olması lazım.Yok şurdan haberlere bakayım, burdan haber bulayım, ile nasıl oyun olduğunu öğrenemezsin.Genelde sizin gibi tipler rezalet der. Oyun yapımıcısı ne demiş bizim oyunumuz rezalet almayın mı demiş. Oyunun ilk çıkıtığında tek sorunu online hizmetti. Onun dışındaki eksiklikler güncelleme ile halledildi.Ve oyun şu an mükemmel bir konuma geldi. Konusuna bakarsan görürsün, beğenmeyen çok az.Ama başta da dediğim gibi konsollardan bihaber yaşadığın için bunları bilmemen normaldir.Asıl rezalet olan konu hakkında zerre bir şey bilmeyip, o konu hakkında ahkam kesmek. Asıl rezaletlik budur. En iyisi sen pc'in ile takılmaya devam et, konsol tarafı seni bozar.
1. Batman yani o bozuk ve artık PC'de satılmayan geri çekilmiş oyunla'mı kıyaslama yapıyorsun ? çok adil ve bilgili bir adam işi olmuş vallahi.. 2. Burada U4'den bahseden kim ? Konsol dünyasında tüm oyunlar böyle önce ses getirmek için, bu full hd'de 60fps'de çalışacak bla bla bir çok haber yapılır ve daha sonra ortaya çıkar'ki oyun aslında 60'ın çok daha altında çalışıyormuş, çözünürlük full hd'ye upscale edilmiş, multiplayer'de çözünürlük düşürülmesine gidilmiş, uzaktan bakılınca High gibi gözüküyormuş falan filan geçin bunları allah aşkına... 3. Arkadaşım, ben kardeşlik sistemini falan tanımam ! insanlara bunlarla gelemezsin ! resmi ve güvenli bir sistem değildir. Bilmediğim bir kişiyle hesabımı veya en ufak hakkımı bile hayatta vermem ve milletin hesabını'da konsoluma hayatta kurmam, babamın oğlu bile olsun. PC'de kapı gibi Steam'dan alınan ve "BENİM" olan oyunlarla ikinci el kaynağı belirsiz ondan ona, hesaptan hesaba gezen oyunlarla kıyaslayamazsın. 3.5 Her ne yaparsan yap, nereden alırsan al, PC fiyatları her zaman çok daha ucuz olacaktır ve PC ile kafan çalışıyorsa sadece tüketme aracı olan konsollara o beğenmediğiniz 750ti ile oyun bile yapabilirsin. :P 4.Driveclub vaat ettiğini bile sunamayan bir oyundu.. Özellikle Multiplayer özelliklerinin ve hava şartlarının üzerine basa basa reklam edilmesinden sonra oyun çıktığında, oyunun ne multiplayer'i düzgün çalışması ve hava şartlarının bile güncellemeyle gelmiş olması adında "Club" ifadesini taşıyan bir oyun için rezillik değil'de nedir ? Tabi siz konsol'da bu durumlara alışmış olabilirsiniz size bunun gibi olaylar artık rezillik gelmeyebilir o ayrı. :p Neyse beyler, zevkler ve renkler farklıdır. Konu daha fazla uzayıp PC-Konsol kapışmasına girmesin zaten forumda zilyon tane var. :)

RTETERERTETRE

12.7.2015 16:26:35

-1
yav anlamadım gitti. size ne pewdiepie den. nasıl kazandığınımı merak ediyorsunuz? hey Allahım ya.

GT_55

12.7.2015 16:22:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

Hadi oradan ! Ya ne yaptı, kıçını yayıp oyun'mu programladı iki satır kod'mu yazdı ? Kesinlikle kazandığı parayı hakketmiyor ancak, bunun gibi bir çok insan var dünyada bazılarımız üç kuruş asgari ücrete talim bilmem kaç saat köpek gibi çalışırken, et yemenin lüks olduğunu düşünürken, hatta kimileri hayatından olurken, oturduğu yerden ayılık geliri bilmem kaç yüz bin dolarları geçen. Ha ama çocuk için mutluyum. En azından bu saçma sistemi yendi ve hayatı boyunca bir daha Parayı düşünmeyecek, sürünmeyecek canı ne isterse yapacak ve sahip olabilecek üç kuruş için uyduruk işlerde çalışmak zorunda kalmayacak.
İlk önce şunu söylim.Attığın mesajdan belli zaten.Konsollar ile akalalı zerre bilgin yok ve çok uzaksın.Ve bu kıt bilgin ile millete akıl vermeye çalışıyorsun. 750 Tİ ps4'ten daha iyi grafik veremez, (bkz. batman örneği) bu bir. İki, kimse u4 için 60 fps olacak demedi, hedefleniyor dediler. Üç, Oyun fiyatlarından haberim çok iyi olduğu için, bu fiyatlarda oyun almıyorum.Alanda zaten tek tüktür.Senin gibi konsoldan zerre haberi olmayandır.Tr store'nin (kazık store) fiyatlarının çoğu konsolcu, kazık oğlu kazık olduğunu bildiği için, bir oyuna 260 tl para vermiyorlar.İyi bilenlerin konularına bakalım bi, 260 tl oyuna para veren var mı? http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/mpage_813/tm.htm http://forum.donanimhaber.com/m_104094060/tm.htm Yani şekil a'da görüldüğü gibi gayet makul fiyatlara sorunsuz, fps düşermi, kaldırır mı derdi olmadan herkes aynı şartlarda oynuyor. Veee 4 Driveclub'a rezalet demen için, ilk önce konsollardan birazcık bilgin olması lazım.Yok şurdan haberlere bakayım, burdan haber bulayım, ile nasıl oyun olduğunu öğrenemezsin.Genelde sizin gibi tipler rezalet der. Oyun yapımıcısı ne demiş bizim oyunumuz rezalet almayın mı demiş. Oyunun ilk çıkıtığında tek sorunu online hizmetti. Onun dışındaki eksiklikler güncelleme ile halledildi.Ve oyun şu an mükemmel bir konuma geldi. Konusuna bakarsan görürsün, beğenmeyen çok az.Ama başta da dediğim gibi konsollardan bihaber yaşadığın için bunları bilmemen normaldir.Asıl rezalet olan konu hakkında zerre bir şey bilmeyip, o konu hakkında ahkam kesmek. Asıl rezaletlik budur. En iyisi sen pc'in ile takılmaya devam et, konsol tarafı seni bozar.

Deagles48

12.7.2015 15:51:18

+1
[quote]Orijinalden alıntı: GT_55 Bunlara kalsa sadece exc için ps4 alınacak. Başka bir sebepten alamazsın. İşte adamlar kendini haklı çıkaracak diye saçma sapan bahanelere başvuruyorlar. Her programda konsollar güçsüz demekten bıkmadı zaten mesut çevik. Savunduğu pc'lerin sadece ekran kartı bir ps4 parası veya 2-3 katı olduğunu bilmezmiş gibi tavırlar vs. Her program birbirinin aynısı. Konsollar zayıf, ama en iyi grafik ödülü beğenmedikleri uncharted 4'e veriliyor. Ayrıca Mesut Çevik, ne demiş dc ile alakalı, çıktıktan 1 ay sonra konuşulmuyor bile diyor. Kendisini ana konusuna davet ediyorum. 250 sayfa olmuş, oyun mu unutuldu. Her zaman aktif konu. Çıkalı 9 ay oldu halen daha aktif. http://forum.donanimhaber.com/m_71977849/mpage_249/tm.htm [/quote] Arkadaşım, Pc'de 500tl'lik ekran kartı'da var 3.000tl'lik kart'da ki 500tl'lik 750ti ile PS4'den aşağıya grafik almazsın hatta ve hattta daha iyisini bile alırsın ve hangi çözünürlükte ne kare oranlarında oynadığını bilirsin.. Öyle, önce bu oyun FULL HD 60FPS olacak diye bağıra bağıra tanıtım yaptıktan sonra pardon, Full HD için bu aletin donanımı yetmiyormuş yeni dank düşünmeyi yeni akıl edebildik(yerseniz) o yüzden biz onu 30Fps yaptık veya bir takım sihirli özel teknolojiler kullandık'ta görüntüyü kayıpsız şekilde "upscale" ettik safsatalarına gelmezsin. Ayrıca senin PS4 oyun fiyatları hakkında haberin var'mı ? Şöyle bir bakayım dedim PSN Store fiyatlarına ve resmen ortada soygunculuk yapılıyor.. Eğer, siz bu oyunlara bu fiyatları veriyorsanız zaten, 2.000tl ekran kartlı PC parası çıkmıştır. Kendinizi kandırmayın konsol çok daha ucuz diye. :p PS4; Assassin's Creed Unity 260TL Far Cry 4 260TL Watch Dogs 119TL Battlefield 4 70TL Witcher 3 209TL Project CARS 209TL Mortal Kombat 209TL Toplam: 1076TL ! PC; Assassin's Creed Unity 61TL Far Cry 4 66TL Watch Dogs 4TL(evet 4TL):P Battlefield 32TL Witcher 3 60TL :P Project CARS 85TL Mortal Kombat 34TL Toplam: Sıkı durun 342TL :P Ayrıca, Mesut bey orada oyunun çıkmadan önce ve bir ay sonra dünyadaki genel durumu için bu sözü demiş muhtemelen. Dünya geneli sadece Donanımhaber'deki bir konudan ibaret değil.. DriveClub tam bir rezalet'ti.. Oyunun geliştiricileri bile bunu kabul etti ama, hala bazı insanlar oyunu yapanlardan elin Amerikalısından bile oyunu adeta babasının firması yapmış gibi daha iyi savunuyor'ya ne diyeyim. :p [quote]Orijinalden alıntı: IhtiyarDelikanli Pewdiepie bütün gün kıçını yayıp oyun oynayarak para kazanmadı. öyle bir dünya yok [/quote] Hadi oradan ! Ya ne yaptı, kıçını yayıp oyun'mu programladı iki satır kod'mu yazdı ? Kesinlikle kazandığı parayı hakketmiyor ancak, bunun gibi bir çok insan var dünyada bazılarımız üç kuruş asgari ücrete talim bilmem kaç saat köpek gibi çalışırken, et yemenin lüks olduğunu düşünürken, hatta kimileri hayatından olurken, oturduğu yerden ayılık geliri bilmem kaç yüz bin dolarları geçen. Ha ama çocuk için mutluyum. En azından bu saçma sistemi yendi ve hayatı boyunca bir daha Parayı düşünmeyecek, sürünmeyecek canı ne isterse yapacak ve sahip olabilecek üç kuruş için uyduruk işlerde çalışmak zorunda kalmayacak.

dreameren

12.7.2015 11:19:42

0
Anketteki 3. şık efsane.

keremg

12.7.2015 03:53:06

-1
bilemiyorum alkan bilemiyorum.

byrd

12.7.2015 03:40:02

+2
Talha'da Alkan'da çok iyi insanlar.İçerik teknolojiden ve oyunlardan ilgimizi çeken şeyler ve her proğram kendini izletmeyi başarıyor hazırlayan ve sunan arkadaşlar kim olursa olsun.Parazitlere takılmayın derim.

Götterfunken

11.7.2015 22:16:36

-5
Kötu bir sey yazinca (gomlek igrenc doye) ceza almistim. Videoyu izlemedim. Kapaktaki pewdiepie felix mi?

There goes your life

11.7.2015 21:37:16

-8
mesut çeviksiz bir program olursa izleyeceğim

Geralt the Witcher

11.7.2015 21:17:10

0
TALHA NEREDE?

Innovative

11.7.2015 20:54:06

0
Teşekkürler, izleyelim bakalım.

1BilimAdamı

11.7.2015 20:18:36

+1
Talha nerede?Adam gitti abd'ye bir daha gelmedi

NeroWin

11.7.2015 18:06:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken Videoyu izlemeden hayır dedim. :/
Yorumuna bakmadan eksiledim :/

Götterfunken

11.7.2015 17:33:24

-7
Videoyu izlemeden hayır dedim. :/

polyo

11.7.2015 16:47:21

+1
Her hafta cumartesi sabah keyfim

suleyman5000

11.7.2015 16:04:42

0
45 dk izledim güzel olmuş gerçekten (oyun android gibi olmuş deyince farkettim anket icin )

tropik17

11.7.2015 15:05:29

-4
Üniversitelerin gönderdiği küçük uydular mı çöplük mü yapıyormuş. Atma Recep atma din kardeşiyiz.

Hands0meJack

11.7.2015 15:02:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII Mesut Çevik'in karakterine hayranım.. Çok efendi ve nur yüzlü bir insan. Hiç kimseyi kırmıyor. Argo, küfür vs. hiç ağzından çıkmadı.. Bu yüzden seviliyorsun MESUT REYİZZ ..
videonun sonunda para versinler yayınlarız derken ki kapitalizm canavarı kılığında ki gülüşü dikkatinizi çekmemiş olsa gerek.

GT_55

11.7.2015 14:21:11

-8
Bunlara kalsa sadece exc için ps4 alınacak. Başka bir sebepten alamazsın. İşte adamlar kendini haklı çıkaracak diye saçma sapan bahanelere başvuruyorlar. Her programda konsollar güçsüz demekten bıkmadı zaten mesut çevik. Savunduğu pc'lerin sadece ekran kartı bir ps4 parası veya 2-3 katı olduğunu bilmezmiş gibi tavırlar vs. Her program birbirinin aynısı. Konsollar zayıf, ama en iyi grafik ödülü beğenmedikleri uncharted 4'e veriliyor. Ayrıca Mesut Çevik, ne demiş dc ile alakalı, çıktıktan 1 ay sonra konuşulmuyor bile diyor. Kendisini ana konusuna davet ediyorum. 250 sayfa olmuş, oyun mu unutuldu. Her zaman aktif konu. Çıkalı 9 ay oldu halen daha aktif. http://forum.donanimhaber.com/m_71977849/mpage_249/tm.htm

DHBSC55

11.7.2015 13:59:50

-6
Alkanı Halen Sevemeyen Bir benmiyim.

bozcan

11.7.2015 13:08:37

-1
1- Talha artık olmayacak mı? 2- Konsolda multi platform oyun oynamak günah mı? Yeteri kadar konsol özel oyun çıkmadı diye Witcher oynamak niye bu kadar dert olsun ki? Konsolda oyun oynamanın en büyük sebebi konsol özel oyunlar değildir! Konsol özel oyunlar, konsollar arasındaki rekabet içindir.

Bernhard

11.7.2015 13:00:35

0
Yilsev; burada bulabilirsin. https://www.youtube.com/watch?v=ofgD1LHdaiE

Yilsev

11.7.2015 12:56:16

0
Videoda bahsedilen, BSC Editörü Samet Basri taşlı'nın elder scrolls lore ile ilgili yayınını-videolarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Recharged

11.7.2015 10:59:18

0
Dolu bir program olmuş yine. Ağzınıza sağlık.

İdrak İstimlak

11.7.2015 05:30:32

0
Horizon'un grafikleri bir yana oyunda ne gibi bir eksiklik gördünüz de beğenmediniz merak ettik? E3'te gösterilen kısa video elbette bir miktar fikir veriyor ama bu fikir oyun hakkında olumsuz düşünceler yerine ümit beslememiz yönünde bir fikir. Alkan'ın sunumun bir yerinde Guerilla Games'in kimine göre başarılı, kimine göre başarısız olan serisi Killzone hakkındaki önyargıları nedeni ile şimdiden oyunu başarısız bir oyun olarak görmesi enteresan. Sonuçta kendisi önemli bir sitenin editörü ve ondan daha tarafsız yorumlar bekliyoruz. Grafik olarak eleştirdiğiniz Geow4'ten daha iyi grafikli olan UC4'ten script'leri ile meşhur bu seriye rağmen UC4'ü scripted bir oyun olarak değerlendirip üstüne UC4'ten daha başarılı olacak şeklindeki değerlendirmede bence tutarsız. Oyun bir defa Marcus gibi bir kahraman yerine kilo ile satılan Delta Force filmlerinden fırlamış 3. sınıf bir karakter modellemesine sahip ana kahramanı ile oyuncular üzerinde ne kadar olumlu etki bırakacak o da tartışılır. Alkan'ın Xbox markasına olan sevgisi bayağı belli oluyor, Mesut Çevik'in ise dönem dönem değişen oyun zevkinden de bir şey anlayamadık. Hadi eleştirin, eleştirmesine ama tutarlı olun derim, önyargılı düşünceler yerine oturduğunuz pozisyona yakışır tarafsızlığınız bence sitedeki takipçileriniz gözünde değerinizi daha da arttırır.

lostlast

11.7.2015 01:03:15

0
FiFA ' da zaten Arda kapak, yani gelişme yok bu konuda :)

en323

11.7.2015 00:36:41

+3
TALHA NEREDE ??????

action9mm

11.7.2015 00:05:45

0
7850 Kartım var 15.7 sürümü yükledim Virtual Super Resolution gelmedi.Nedeni ne olabilir.Sürüm güncelleme listesinde geleceği belirtilmiş.

musa_unsal2005

11.7.2015 00:05:35

0
Çok yavan bir program olmuş. herkes döndüğüne göre ramazan bayramına özel bir canlı 2 si 1 İsterim açıkçası

berkanenes

10.7.2015 23:53:11

0
Eve gidince hemen izliyorum

Mete Can Karahasan

10.7.2015 23:28:04

+4
HackerTeam konusunda dış kaynaklı bir haberde, sunucularının çökertilmesinin çok kolay olduğunu; çünkü hiçbir güvenlik uzmanları olmadığını ve yirmili yaşlarındaki üyelerine bile program süitlerine erişebileceği kadar tedbirsiz davrandıkları yazıyor. Resmen gece adamların uyumasını beklemişler, şifreyi kırmışlar. Twitter'dan duyurup torrentle verileri dağıtmışlar. Makalede niçin para karşılığı değiş tokuş etmedikleri sorulmuş, orada izledikleri insanlar bu sefer onları izleyerek kaybettikleri güven duygularını geri kazansınlar diye demiş. İzlenen habercilerden birisi, geçmiş iş sahası olarak çalıştığı Google'da güvenlik uzmanıyken, şimdi seminerler veriyormuş. Ortaya çıkan dosyalarda bu konuşmacının semineri sırasında çekilmiş görüntüsü bulunmuş. İşin komik tarafı da, bir yandan eski Google çalışanı bu kişi izlenirken, diğer yandan Google pazarlama ekibi bu şirkete haritalama yazılımlarını satmakla meşgulmüş(kimin eli kimin cebinde). Kısaca ihale stiliyle herkesi izleyip dinlemişler, özlük haklarını çiğnemişler. Güvenlik ihlallerinden de mesela Adobe, Flash açığını ele geçirilen 400 GB sunucudaki belgelerden öğrenmiş ve hemen yama yayınlamış. Şirket ve aslında kendini temize çıkarmak çabasındaki patronu, "Adobe, güvenlik açığının tekin olmayan kişilerin elinde kullanılmasından çekindiği için yama yayınladı" demiş. Demek ki; var olan açıklar kendileri kullanınca "beyaz şapka" hackerların elinde iyi emellere yararken, başkaları öğrenince ve yamanınca ise "siyah şapka" hackerların kötü emellerinden korunmuş oluyor! "Devlet Güvenliği" diyerek korkudan çok güzel sansasyon çıkarıyoruz; ama iki çay içip karşılıklı konuşulacak şeyler için insan hakları ihlali olmadı değil. Bu korkuları daha fazla körüklemenin faydası habercilik anlamında size varsa, ben de şapka çıkarıyorum o takdirde.

redoracle

10.7.2015 23:07:36

0
İzledimde sıcaktan pek bişey annamadım yav.

mementopolis

10.7.2015 22:58:28

+5
ALKAN HAKLISIN.

Abehesti

10.7.2015 22:46:32

+1
Mesut çevik gitsin erdi daha iyi diyenler vardı o gidince. şimdi geri gelince onsuz olmuyor diyorlar. kimisi Alkan iyi diyor kimisi başka. Herkesin istediği farklı her zamanda farklı olacak

mehmet4428

10.7.2015 22:42:31

-1
R9 270X kullanıyorum 15.7 güncelledim fakat VSR, FRT v.s yok yani eskisi gibi aynı. 1920x1080 monitörüm var.

0LDB0Y

10.7.2015 22:39:09

+3
Pewdiepie bütün gün kıçını yayıp oyun oynayarak para kazanmadı. öyle bir dünya yok

JoeyBane

10.7.2015 22:37:44

0
İlaç gibi geldi :)

GylR?

10.7.2015 22:25:14

0
Mesut Çevik Kraldır,gerisi yalandır :)

mementopolis

10.7.2015 22:23:57

+1
NE güzel izliordum video patladi

GelecektenGelenDinozor

10.7.2015 22:13:02

0
Bu arada video mobilde açılmıyor.

Y@KI$IKLII

10.7.2015 22:12:30

+11
Mesut Çevik'in karakterine hayranım.. Çok efendi ve nur yüzlü bir insan. Hiç kimseyi kırmıyor. Argo, küfür vs. hiç ağzından çıkmadı.. Bu yüzden seviliyorsun MESUT REYİZZ ..

muccos

10.7.2015 22:09:15

+1
Ooo Mesut Bey özlettiniz kendinizi

GelecektenGelenDinozor

10.7.2015 22:08:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Biz de böyle bir manyağız işte. Sıcak havada sıcak içecek içmeden olmaz serinlettiğini iddia eden var.
Çay harareti alır Mesut Bey

Speed-Step

10.7.2015 22:05:25

+18
quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII 2si1 'in artık eski tadı yok.. İlerlete ilerlete izliyorum çok sıkıcı.. 1 saatlik videoyu 5 dkda bitirdim o derece sıkıcıydı bana göre..
Valla 1 saatlik videoyu 5dk da izleyip sıkılmak pek normal değil. Senin canını sıcaklar filan sıkmıştır

myalperen

10.7.2015 22:00:59

0
Önlerden

Geldimmigordun

10.7.2015 21:55:07

+3
Baba vidyo yok

Speed-Step

10.7.2015 21:54:12

+14
quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen iftardan sonra çay mı içilir yav. buz gibi karpuz iyi gider.
Biz de böyle bir manyağız işte. Sıcak havada sıcak içecek içmeden olmaz serinlettiğini iddia eden var.

Speed-Step

10.7.2015 21:52:33

+7
Eyvallah düzelttim. Şimdi izle ama

canguler917

10.7.2015 21:47:45

+1
izlemedim ama anketteki 3. şık herkesin hayatına kimse karışamaz olmalı

MDV

10.7.2015 21:44:03

0
Mesut Çevik'siz izlenmiyor gerçekten

netstat

10.7.2015 21:24:33

+2
iftardan sonra çay mı içilir yav. buz gibi karpuz iyi gider.

KRAMURAT

10.7.2015 21:21:00

0
izleyelim hemen =)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD