Bethesda E3 konferansı sırasında Doom için oyunculara yeni haberler verdi. 
 
   Bunlardan ilki oyunun demosunun PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını açıklaması oldu. Demo Doom'un hikaye modunun ilk bölümünü içerecek. 
 
   İkinci olarak ise Bethesda multiplayer kısmı için UNTO THE EVİL adında yeni bir DLC duyurdu. Bu DLC oyuna 3 adet yeni multiplayer harita, The Harvester adında yeni bir iblis, silah ve zırh setleri ekleyecek. 
 
   Son olarak ise Bethesda, Doom ve Fallout'a önümüzdeki yıl HTC Vive desteği geleceğinin müjdesini oyunculara verdi. 
Gazali Çetinkaya - 13.06.2016 06:21
YORUMLAR
Önce tam sürümü oynayalım beğenirsek demoyu satın alırız ! Guest-E851F29FD - 13.6.2016 06:29:34
Yuh benim bildiğim benim zamanımda önce demo olurdu dener beğenirsek alırdık önce tam sonra demo da nedir omris2013 - 13.6.2016 07:13:52
vr efsane olur doom ve fallout 4 de Patren - 13.6.2016 11:21:16
Demo olması iyi oldu alacak paramız yok ayrıca korsanı da yok deneyelim o yüzden demo ilaç gibi geldi. CaSsErDoDo - 13.6.2016 13:44:44
Online kısım için gelecek DLC'in çok dolu olması lazım çünkü base game çok kısır. 2K - 13.6.2016 17:53:13
YORUM YAZ
Durum
E-Posta
(Onay için)
Mesaj


KÜNYE
Doom Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
PlayStation VR-Exclusive Farpoint için Hikaye Fragmanı Yayınlandı PlayStation VR için geliştirilen Farpoint'in geliştirme süreci tamamlandı ve hikaye fragmanı paylaşıldı.
1 Gazali Çetinkaya , 19 Nisan yazdı
Crytek, Robinson: The Journey'nin Fiyatını Kalıcı Olarak Düşürdü Crytek, sanal gerçeklik oyunu Robinson: The Journey'nin fiyatını PlayStation VR üzerinde kalıcı olarak düşürdü.
5 Gazali Çetinkaya , 16 Mart yazdı
Assassin's Creed VR Game? Assassin's Creed VR oyunu geliştiriliyor olabilir. Bir takım görüntüler sızdırıldı.
8 Gazali Çetinkaya , 07 Şubat yazdı
DiRT Rally için PlayStation VR Desteği Duyuruldu Codemasters'ın başarılı yarış oyunu DiRT Rally için PlayStation VR desteği önümüzdeki haftalarda geliyor. Fiyatı da açıklandı.
1 Gazali Çetinkaya , 13 Ocak yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı PlayStation Türkiye, sanal gerçeklik cihazı PSVR'ın ülkemizdeki fiyatını açıkladı.
67 Gazali Çetinkaya , 04 Ocak yazdı
PlayStation VR, Gaming Istanbul'da Denenebilir Olacak PlayStation VR'ın Türkiye çıkışı öncesi cihazı Gamıng Istanbul Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda deneyebileceksiniz.
3 Gazali Çetinkaya , 24 Aralık yazdı
Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor Daha öncesinde PlayStation VR için çıkış yapan Robinson: The Journey Oculus Rift'e geliyor.
8 Gazali Çetinkaya , 23 Aralık yazdı
4 Gazali Çetinkaya , 21 Kasım yazdı
Call of Duty'nin VR Oyunu "Jackal Assault" Tüm PS4 Sahiplerine Ücretsiz Olacak Daha öncesinde sadece Infinite Warfare sahibi PS4 kullanıcılarına verilmesi düşünülen VR oyunu artık tüm PS4 sahiplerine sunulacak.
2 Gazali Çetinkaya , 03 Kasım yazdı
Driveclub VR'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı Sony, PlayStation VR'ın çıkış oyunlarından Driveclub VR'ın çıkış videosunu paylaştı. Ayrıca inceleme puanlarına da haberden ulaşabilirsiniz.
53 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
Valve, HTC Vive için Yeni Kontrolcü Geliştiriyor Steam Dev Days konferansında ilk görüntüler sızdı.
7 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye'ye Ocak Ayında Gelmesi Bekleniyor Sanal gerçeklik deneyimini Sony'nin cihazı ile tatmak isteyenler biraz bekleyecek gibi görünüyor.
10 Gazali Çetinkaya , 11 Ekim yazdı
TÜM HABERLER »