Son dönemde Oculus ve Project Morpheus ile oyun dünyasında patlama yapan VR gözlük pazarına Google da katılıyor. Ancak çok farklı bir şekilde. 
 
      Buradan ulaşabileceğiniz sayfada, kartondan nasıl bir VR gözlük yapabileceğinize dair her detay, çizimler ve planlar yer almakta. Sizin tek ihtiyacınız olan şey ise iki adet akıllı telefon ve geliştiricilerin söylediğine göre en büyük boy pizza kutusu.  
 
     VR gözlüğü yazılımsal olarak da destekleyen Google, Android için bir uygulama da yayınlanmış bulunuyor. 
Tunahan Başol - 26.06.2014 10:10
YORUMLAR
gözlerini bozmak istemeyen denemesin :D badwolfxv - 26.6.2014 10:15:08
Düzgün çözünürlük veren 2 akıllı telefonu gözden çıkardıktan sonra o fiyata oculus yada morpheus rahatlıkla alınır..
Ayrıca şu VR teknolojileri artık kinectle birleşmeli. Eldivenli falan uygulamalar kinect varken çok vasat kalıyor..
dingo egret! - 26.6.2014 10:25:14
alıntı:

Orijinalden alıntı: dingo egret!

Düzgün çözünürlük veren 2 akıllı telefonu gözden çıkardıktan sonra o fiyata oculus yada morpheus rahatlıkla alınır..
Ayrıca şu VR teknolojileri artık kinectle birleşmeli. Eldivenli falan uygulamalar kinect varken çok vasat kalıyor..


Sizin aklınızla kuyuya inilmez. VR teknolojisini kinetcle birleştirmek son kullanıcıya gerçeküstü bir fiyata sebep olur. Armband gibi teknolojiler daha uygun VR ile.Hem tanşınabilirlik açısından da önemli. Ayrıca Kinect Patentli bir teknolojidir ve Microsoft kullanım hakkını vereceğini de pek zannetmiyorum(tabi uçuk bir patent kullanım bedeli istemezlerse).Armband gibi kas etkileşimli teknolojiler daha kesin sonuçlar veriyor ve kinect gibi bir kapsama alanına da gerek yok.VR teknolojisinin kablosuz olması aslında en önemli özellik, yakında çözerler diye tahmin ediyorum.
DubSteq - 26.6.2014 13:32:58
kendımız yapıcazda merceklerı nerden bulcaz einhander - 29.6.2014 15:00:40
YORUM YAZ
Durum
E-Posta
(Onay için)
Mesaj


PlayStation VR-Exclusive Farpoint için Hikaye Fragmanı Yayınlandı PlayStation VR için geliştirilen Farpoint'in geliştirme süreci tamamlandı ve hikaye fragmanı paylaşıldı.
1 Gazali Çetinkaya , 19 Nisan yazdı
Crytek, Robinson: The Journey'nin Fiyatını Kalıcı Olarak Düşürdü Crytek, sanal gerçeklik oyunu Robinson: The Journey'nin fiyatını PlayStation VR üzerinde kalıcı olarak düşürdü.
5 Gazali Çetinkaya , 16 Mart yazdı
Assassin's Creed VR Game? Assassin's Creed VR oyunu geliştiriliyor olabilir. Bir takım görüntüler sızdırıldı.
8 Gazali Çetinkaya , 07 Şubat yazdı
DiRT Rally için PlayStation VR Desteği Duyuruldu Codemasters'ın başarılı yarış oyunu DiRT Rally için PlayStation VR desteği önümüzdeki haftalarda geliyor. Fiyatı da açıklandı.
1 Gazali Çetinkaya , 13 Ocak yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı PlayStation Türkiye, sanal gerçeklik cihazı PSVR'ın ülkemizdeki fiyatını açıkladı.
67 Gazali Çetinkaya , 04 Ocak yazdı
PlayStation VR, Gaming Istanbul'da Denenebilir Olacak PlayStation VR'ın Türkiye çıkışı öncesi cihazı Gamıng Istanbul Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda deneyebileceksiniz.
3 Gazali Çetinkaya , 24 Aralık yazdı
Crytek'in VR Oyunu Robinson: The Journey Ocak Ayında Oculus Rift'e Geliyor Daha öncesinde PlayStation VR için çıkış yapan Robinson: The Journey Oculus Rift'e geliyor.
8 Gazali Çetinkaya , 23 Aralık yazdı
4 Gazali Çetinkaya , 21 Kasım yazdı
Call of Duty'nin VR Oyunu "Jackal Assault" Tüm PS4 Sahiplerine Ücretsiz Olacak Daha öncesinde sadece Infinite Warfare sahibi PS4 kullanıcılarına verilmesi düşünülen VR oyunu artık tüm PS4 sahiplerine sunulacak.
2 Gazali Çetinkaya , 03 Kasım yazdı
Driveclub VR'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı Sony, PlayStation VR'ın çıkış oyunlarından Driveclub VR'ın çıkış videosunu paylaştı. Ayrıca inceleme puanlarına da haberden ulaşabilirsiniz.
53 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
Valve, HTC Vive için Yeni Kontrolcü Geliştiriyor Steam Dev Days konferansında ilk görüntüler sızdı.
7 Gazali Çetinkaya , 13 Ekim yazdı
PlayStation VR'ın Türkiye'ye Ocak Ayında Gelmesi Bekleniyor Sanal gerçeklik deneyimini Sony'nin cihazı ile tatmak isteyenler biraz bekleyecek gibi görünüyor.
10 Gazali Çetinkaya , 11 Ekim yazdı
TÜM HABERLER »